Somnul la artificiale
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- bogdan_mihu
- senior
Re: Somnul la artificiale
tot timpu sunt plini de surprize,si eu am patit anu trecut in vara ca dadeau numa pe shad tarat pe fund
era deja intuneric cand l-ai luat sau inca era ceva lumina?Zamfi scrie:In seara asta am luat un somotel foarte agresiv ! Desi mic (6,700) a dat cu "sete" in vobler! Interesant ca a dat intr-un vibe condus pe fundul apei ... Sunt plini de surprize baietii
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
In zona tg.mures ce zone si naluci sunt pe placul somnilor? Mentionez ca nu am dat inca niciodata dupa somn
Era inca ...soare!anem scrie:era deja intuneric cand l-ai luat sau inca era ceva lumina?Zamfi scrie:In seara asta am luat un somotel foarte agresiv ! Desi mic (6,700) a dat cu "sete" in vobler! Interesant ca a dat intr-un vibe condus pe fundul apei ... Sunt plini de surprize baietii
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Tocmai am vazut 3 somotei jupuiti in fata unui bloc din zona... un mare pescar mandru se lauda cu capturi de nici 2 kg in total daca aveau 5 kg acele 3 bucati... un pescar care se da mare C&R ist pe forumuri si atarna moacele de corcodusi din fata blocului ... si lumea din jur lauda si felicita pentru capturi mari, unii au facut si poze, si probabil in curand o sa apara si pe net acele poze de
Trist...

Trist...

Poate ne zici si noua user-ul.....kzoli scrie:... un pescar care se da mare C&R ist pe forumuri si atarna moacele de corcodusi din fata blocului ...

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
omuleti de 2 banuti ... fiecare cat poate si cat il duce bibilica ...kzoli scrie:Tocmai am vazut 3 somotei jupuiti in fata unui bloc din zona... un mare pescar mandru se lauda cu capturi de nici 2 kg in total daca aveau 5 kg acele 3 bucati... un pescar care se da mare C&R ist pe forumuri si atarna moacele de corcodusi din fata blocului ... si lumea din jur lauda si felicita pentru capturi mari, unii au facut si poze, si probabil in curand o sa apara si pe net acele poze de![]()
![]()
![]()
Trist...![]()
![]()
chiar as vrea sa vad si eu pozele alea in mod special pentru a vedea despre ce user e vorba cu toate ca deja am o oarecare idee ...

ps : partea cu laudatul nici nu ma mira ... imi si inchipui cum se infoia cocoselul din el pe sub corcodusi (emir kusturica cred ca era invidios pe faza asta)

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
- utilizator constant
Lafel ca cei care fac ravagii la stationar atunci cand intra un banc de somotei in zona, bucati de nici 500gr iau drumul congelatorului.
http://www.pescuitlafeeder.ro
http://www.pescuitlafeeder.ro/forum
http://www.pescuitlafeeder.ro/forum
da, aveti dreptate, asa se intampla si in alte locuri...
aseara pe siret astfel de personaje retineau moace de nici 500 gr luate la pestisor viu ...
si mai erau si altii care pregateau si puneau pripoane peste noapte.
si se uita la tine urat ca le sperii pestii cu table si plastice!
sa speram ca pestii sunt mai multi decat cei care fac asa ceva...
aseara pe siret astfel de personaje retineau moace de nici 500 gr luate la pestisor viu ...
si mai erau si altii care pregateau si puneau pripoane peste noapte.
si se uita la tine urat ca le sperii pestii cu table si plastice!
sa speram ca pestii sunt mai multi decat cei care fac asa ceva...
- vasilepop_65
- senior
Imi place sa cred ca au fost cumparati de la supremarket si omul chiar este un adept al pescuitului C&Rkzoli scrie:Tocmai am vazut 3 somotei jupuiti in fata unui bloc din zona... un mare pescar mandru se lauda cu capturi de nici 2 kg in total daca aveau 5 kg acele 3 bucati... un pescar care se da mare C&R ist pe forumuri si atarna moacele de corcodusi din fata blocului ... si lumea din jur lauda si felicita pentru capturi mari, unii au facut si poze, si probabil in curand o sa apara si pe net acele poze de![]()
![]()
![]()
Trist...![]()
![]()