Somnul la artificiale

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
kzoli
veteran
veteran

Re: Somnul la artificiale

Mesaj de kzoli » 08 Iun 2012, 21:47

SzylaRd scrie:Si cand apa e in scadere somnul mai are acctivitate??
Din cate am observat eu NU, cel putin Nu in acele locuri pe unde am cautat eu ...

SzylaRd
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de SzylaRd » 08 Iun 2012, 22:13

Iti multumesc pt. sfaturi !!!

Fir Intins :!:
Daca Nu Stii Ce Cauti, Atunci Nu Mai Cauta!

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 12 Iun 2012, 19:03

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 12 Iun 2012, 20:47

johnnybravo scrie:ceva modele de voblere prinzatoare
http://www.youtube.com/watch?v=fgh0apB_ ... ure=fvwrel
frumos filmuletul si frumosi pestii ... pentru a vedea diferenta dintre apele de acolo si apele din Romania recomand putina atentie la ce se intampla cu fiecare peste dupa capturare ... :wink:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 13 Iun 2012, 07:11

anem scrie: ... pentru a vedea diferenta dintre apele de acolo si apele din Romania recomand putina atentie la ce se intampla cu fiecare peste dupa capturare ... :wink:
Aseara am iesit cateva ore cu caiacul pe apele "involburate si tulbure " a muresului... si iarasi am fost "martorul" unori scene parca ireale... 4-5 indivizi de pe mal cu niste linguri dadea la somn si moace de 1-2 maxim 3 kg erau imprastiate in spatele lor pe iarba cam 7-8 bucati, am intrebat de ce nu le da drumul pentru ca sunt si mici si e si prohibitie si raspunsul lor unanim a fost sa-mi vad de treaba mea si "daca tot din astea mici vin, scot pe acestia ca ceilalti sa aiba hrana mai multa si sa creasca mai repede"... Asta DA MENTALITATE... de mentionat doar atat, ca nu erau niste "nevoiasi" in spatele lor erau 2 jeepuri de cateva zeci de mii de euro, iar echipamentul folosit costa si el bani frumosi ... si din pacate nu erau singuri care faceau asa ceva multi dadeau si la stationar cu rame groase langa mal si puneau in sac mrene, clean din care practic "curgea laptele"...

Cam atat despre ce se intimpla pe apele "noastre" chiar si cu pestii sub dimensiuni legale,capturati in timpul prohibitiei...
si ne miram ca nu se "prinde peste" ...

alex87nfs
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alex87nfs » 13 Iun 2012, 07:17

sal zoli..pe unde anume ai fost pe mures?se stie si ca sunt 4-5 braconieri la podul mare spre unirii care dau cu ancore de 1 la agatat si nimeni nu face nimic..2 sau 3 stau de 6 si ceilalti braconeaza la greu..am auzit ca cica mai mult ranesc pestii decat i scot la mal nenorocitii,chiar nu exista lege,politie in tara asta?ca de bun simt nu se pune problema,e gretos de-a dreptu..
i'm not special !! i'm just LIMITED EDITION

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 13 Iun 2012, 07:46

alex87nfs scrie:sal zoli..pe unde anume ai fost pe mures?se stie si ca sunt 4-5 braconieri la podul mare spre unirii care dau cu ancore de 1 la agatat si nimeni nu face nimic..2 sau 3 stau de 6 si ceilalti braconeaza la greu..am auzit ca cica mai mult ranesc pestii decat i scot la mal nenorocitii,chiar nu exista lege,politie in tara asta?ca de bun simt nu se pune problema,e gretos de-a dreptu..
In amonte de weekend intre Sg de Mures si Ernei sunt niste portiuni unde "drumul" e chiar langa apa, sunt si 2-3 insulite tocmai bune pentru pentru avat si clean ... ... chestia nasoala e ca sa terminat cu campania de alegeri si au montat bariera si se taxeaza, deci ori ocolesti 10-11 km, si risti sa ramai in noroi daca ploua mai tare, ori platesti 2-3 ron pe ora ...

Vectrex94
senior
senior

Mesaj de Vectrex94 » 13 Iun 2012, 19:57

Aia vand pestele (somn).

In iarna din cate am inteles au scos la greu peste, sub podul Mures spre Unirii.
Trist

bman
veteran
veteran

Mesaj de bman » 18 Iun 2012, 12:05

l-am cautat si eu in week-end, dar inca nu l-am gasit ...
si-a facut simtita prezenta totusi in alte locuri in zona, unde din pacate nu am putut ajunge...inca.
mai incercam.

valix21
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de valix21 » 18 Iun 2012, 14:44

Mersi de pont:P o sa il incerc

Scrie răspuns