Somnul la artificiale

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
VicToR .
veteran
veteran

Voblere somn

Mesaj de VicToR . » 02 Iul 2012, 16:15

Recomand cu caldura aceste voblere pt pescarii care adora CatFish-ul :D
Jointed-ul de la Rapala (13 cm) a avut un succes enorm pana in momentul de fata in lupta cu "trenuletii",cel de al doilea vobler e un Jointed De 11 cm de la Norizi ,este un vobler mai nou,astept sa ii dau de furca sa vad ce stie,l-am cumparat din cauza vecinului care a lovit mai multi mustaciosi in ultimul timp cu acest vobler.
bafta multa

Imagine

Uploaded with ImageShack.us

Cu Respect Victor :respekt:
!!!!!!! C&R FISHING !!!!!!!!
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

kzoli
veteran
veteran

Re: Somnul la artificiale

Mesaj de kzoli » 02 Iul 2012, 16:48

Vezi naluca din urma, ceea de 11 cm, sa stopezi inainta sa atinga apa , asa fel incat sa cada lent .... lasa cateva secunde pana se calmeaza primele inele generate de val, apoi da 1-2-3 ture de manivela incet de tot ... toata operatiunea aceasta dureaza intre 7-10 sec. suficient timp, incat" sa fie interceptat " si luat in vizor de mustaciosi din zona... in aceste primele clipe survine cel mai des atacul si o sa vezi( daca e mare o si simti ) parca o sa explodeze apa din jur, cand ataca la suprafata chiar si una de 5-7 kg ... atentie la frana si cum tii lanseta in mana, de curand unei cunostinte a fost "smulsa lanseta din mana" ... nu avea priza buna, avea maini transpirati si dadea doar de "plictiseala" ca oricum nu se prinde nimic :) ...

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 02 Iul 2012, 16:52

kzoli scrie:atentie la frana si cum tii lanseta in mana, de curand unei cunostinte a fost "smulsa lanseta din mana" ... nu avea priza buna, avea maini transpirati si dadea doar de "plictiseala" ca oricum nu se prinde nimic :) ...
a recuperat batul? :D

btw, jointed-ul (nu-l am) comparativ cu countdown jointed vibreaza mai tare sau nu?

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 02 Iul 2012, 17:01

VicToR . scrie:[...] bafta multa [...]
la fel si tie :lol: :lol: :lol:
johnnybravo scrie:[...]

btw, jointed-ul (nu-l am) comparativ cu countdown jointed vibreaza mai tare sau nu?
da, are o miscare ceva mai “agresiva” in comparatie cu CDJ-ul care mie unul mi se pare ca incepe sa se miste cum trebuie doar cand il recuperezi contra-curentului ...
kzoli scrie:[...] atentie la frana si cum tii lanseta in mana, de curand unei cunostinte a fost "smulsa lanseta din mana" ... nu avea priza buna, avea maini transpirati si dadea doar de "plictiseala" ca oricum nu se prinde nimic :) ...
misto chestia asta ... ultimul somn prins mi-a dat in vobler cum doar un avat ar putea sa o faca si avand in vedere dimensiunile lui, instant m-am trezit cu varful lansetei in apa si frana caraind (spre norocul meu mie lanseta mi-a ramas in mana) ... ceva de vis daca mai adaugi si splash-ul de la suprafata din momentul atacului. de abea astept urmatoarea iesire :lol: si de abea astept sa vad si Norizi-urile alea de ce sunt in stare :wink:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

VicToR .
veteran
veteran

Mesaj de VicToR . » 02 Iul 2012, 18:17

Multumesc de sfaturi e destul de mare voblerul norizi e cat un ou:)))) cel mai sigur voi iesi cu Zoli sa-mi dea o mica lectie ! Sanatate

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 02 Iul 2012, 18:28

VicToR . scrie:,,,,cel mai sigur voi iesi cu Zoli sa-mi dea o mica lectie !
Victore, putem iesi oricand la pescuit, doar sa potrivim ceasurile, dar lectii NU dau nimanui, nu sunt profesor :) ... insa o bere, un suc oricand pot sa dau :lol1: :lol1: :lol1: ...

Nu lanseta respectiva nu a fost recuperata nici pana in ziua de azi, cel putin NU de catre proprietar... pacat de peste si de fir, un PP de 80 lbs nou nout ...

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 02 Iul 2012, 18:30

In unele zone au inceput deja recoltatul cerealelor!!! ... fiti pe faza cu voblere de suprafata ... in curand urmeaza migrarea blanosilor si mustaciosii numai asta asteapta !!! :headbash:

VicToR .
veteran
veteran

Mesaj de VicToR . » 02 Iul 2012, 19:20

kzoli scrie:In unele zone au inceput deja recoltatul cerealelor!!! ... fiti pe faza cu voblere de suprafata ... in curand urmeaza migrarea blanosilor si mustaciosii numai asta asteapta !!! :headbash:

:)))) bine Zoli,iesim cat de curand numa sa ai timp.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 02 Iul 2012, 20:07

VicToR . scrie: :)))) bine Zoli,iesim cat de curand numa sa ai timp.
Vorbim pe privat... sa nu mai "poluam topicul" ...

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 02 Iul 2012, 22:09

In seara asta am luat un somotel foarte agresiv ! Desi mic (6,700) a dat cu "sete" in vobler! Interesant ca a dat intr-un vibe condus pe fundul apei ... Sunt plini de surprize baietii :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Scrie răspuns