sarpe la vobler?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- storm fish
- veteran
sarpe la vobler?
As dori sa stiu daca a mai prins cineva.Eu am capturat ieri unul cu un vobler cultiva BUG EYE,la o adancime de cca80 cm.Sarpele era agatat direct de interiorul gurii si nu cred ca a fost accident.Am avut noroc cu doi pescari de langa mine ca l-au eliberat ......daca era dupa mine acolo ramanea cu naluca-n bot.
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
Luna trecuta am prins un sarpe, in timp ce dadeam la caras. Momeala viemus, am dat sa scot afara sa schimb viermusii, am lasat 3 secunde pluta langa mal, si cand am ridicat...sarpe de aproape 1 m in ac. La viermii mei atentase un guvide, si sarpele la guvide.... Dupa un drill de vreo 2 minute (in care ma gandeam cum dracu sa il scot afara din ac si sa fac mai repede C&R), a scapat din ac...cu tot cu guvide 
Deci daca ii prezinti sarpelui un vobler "realistic" si se intampla ca o sumedenie de alti factori sa fie indepliniti in acelasi moment...este posibil

Deci daca ii prezinti sarpelui un vobler "realistic" si se intampla ca o sumedenie de alti factori sa fie indepliniti in acelasi moment...este posibil

Bagati-va mintile in cap! Dati-va sema ca dupa primul sarpe pozat....trebe inca o categorie la galeria foto....de discutiile privind cu sau fara bile...suspending si altele... nu mai zic....
oricum tare cu sarpele!
oricum tare cu sarpele!
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
- storm fish
- veteran
- johnnybravo
- Moderator
cand eram mai tinerel, am prins la carasel un sarpe de 1m si ceva, la pripon pe dunare.
luna trecuta am prins unul la popper, dar mi-a scpat pana sa il duc la pozat
ratasem un avat si pe recuperare m-am intersectat cu serpalaul care megea cu un guvid in bot deasupra apei spre mal (am observat ca in general ies cu pestii pe mal si stau acolo pana isi dau duhu)...a ramas blocat la 1m de mal si nu stiam de ce
i se prinsese firul in gura si nah am inceput sa mulinez doar doar o sa scape...n-a vrut, asa ca am ridicat varful sa il scot din apa...ma indreptam spre aparatul foto cand i-a picat guvidul din gura si dupa cateva secunde s-a eliberat si el

luna trecuta am prins unul la popper, dar mi-a scpat pana sa il duc la pozat

- storm fish
- veteran
-
- veteran
serpi cu guvizi in gura sunt destui pe vremea asta la dunare. am facut si eu partide de pescuit printre serpi la propriu. unii ieseau din apa cu guvizii in gura, altii doar stateau in mal cu capul afara din apa, altii erau pe la soare printre bolovani. unul mi-a si picat pe pulpa piciorului in timp de ma deplasam pe bolovani. s-a speriat saracu si a plonjat in apa de pe un bolovan inalt si pe traseu mi-a picat mie pe picior
imi aduc aminte ca bogdank a prins la japca
un sarpe acu vre-o 2-3 ani la Dunare si l-a si pozat. in timp ce-l tinea suspendat pt. poza a inceput sarpele sa emane un miros puternic. nu stiu, poate asa fac ei cand se simt in pericol...
avand in vedere ca se hranesc cu pesti dupa care coboara pana pe fundul apei sa-i culeaga, nu m-as mira sa se poata prinde si la vobler, poate si la twister.

imi aduc aminte ca bogdank a prins la japca

avand in vedere ca se hranesc cu pesti dupa care coboara pana pe fundul apei sa-i culeaga, nu m-as mira sa se poata prinde si la vobler, poate si la twister.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
adica la un jiging efectuat corect, in dinti de fierastrau 

Michael va recomanda Regulamentul forumului