sarpe la vobler?

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 15 Iul 2008, 17:27

bai frate da mai termina cu polemica . chiar nu e nici o distractie ce faci tu .
va rog baieti frumos sa recunoasteti ca mitru e cel mai bun pescar d p mapamond !
iar noi toti ceilalti dam numa la japca din lipsa de cultura si profesorat a la' predat lectii !
nush restu dar io recunosc ca de 7 ani incoa nu am prins un peste decat la japca , iar din cand in cand cand am incercat o naluca si am prins rar dar tot dar ... tot la japca pe exterior !!! hahahaha
mitre ! platesc 5 euro ora de pescuit in finlaNDA ! poate mi arati alta metoda decat japca ... ca alta nu stiu :)
mai mult nu mi permit ! :) mtzatitititi

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 15 Iul 2008, 17:56

sensibila lume domle...

cam multi se simt cu musca pi cashiula ...

sau iar am atins vrun nerv... :lol:

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 15 Iul 2008, 22:08

storm xxx scrie:La tine acolo la dunare(Krivina -Vrancea)sunt si multi serpi ,la ce baltoace si balari sunt pe mal nu ma mira.Pescuiesc destul de des in zona aia.De vreo 2 ani fara rezultate remarcabile :cry: .
Stima :wink:
sunt mult mai multi in zona opusa satului, de la ponton(cheu) in jos...
asa e, se prind f rar exemplare mai mari in zona aia motiv pt care si eu as vrea sa incerc si in alte zone pe dunare... :cry:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 16 Iul 2008, 04:56

Calone scrie:bai frate da mai termina cu polemica . chiar nu e nici o distractie ce faci tu .
va rog baieti frumos sa recunoasteti ca mitru e cel mai bun pescar d p mapamond !
iar noi toti ceilalti dam numa la japca din lipsa de cultura si profesorat a la' predat lectii !
nush restu dar io recunosc ca de 7 ani incoa nu am prins un peste decat la japca , iar din cand in cand cand am incercat o naluca si am prins rar dar tot dar ... tot la japca pe exterior !!! hahahaha
mitre ! platesc 5 euro ora de pescuit in finlaNDA ! poate mi arati alta metoda decat japca ... ca alta nu stiu :)
mai mult nu mi permit ! :) mtzatitititi
bai sorine… eu sa termin cu polemica ?

tu ai citit subiectu deschis de mehigh… curcubei ? nu cumva bogdank se baga aiurea in seama ?

eeeee io abia acu am inteles de ce sa bagat in seama.... in mintea mea seamana cu o poteca umblata a gindurilor lui...

de care distractie zici ? sa iei bobirnaci gratuit ? chiar si atunci cind esti mai mult decit prietenos ?

tu ai lua fara sa dai inapoi ? io nu-s mah sacu sau galeata boxerului ! pricepi ?

bula mea... daca pe forumuri a fo atmosfera placuta pe vremuri si info pt unii... pai pt mine kanci info ( n-am aflat nik ce nu stiam deja ) si m-au facut prost din prima fara motiv si mi-au mai spus si de unde se prinde mulineta ! deci care atmosfera ?

am si io mindria si demnitatea mea... prost nu sint si la peste stiu sa dau ! ca de prins... tot am prins !

asa ca te intreb din nou ...care distractie ?

pe forumurile astea io de aici vad ca lumea se incaleca si se platesc polite ... atit !

ce kakat de comentariu bagi si tu acu… ?

ce legatura are japca lu Bogdank cu mine ? CE LEGATURA ARE JAPCA ALTORA CU MINE ?

cine zice ca voi toti dati la japca ?

exagerezi aiurea ! asta nu se face intre prieteni ! ( daca consideram ca sintem prieteni… caci cu toate ca singe rau intre noi nu este ...parca ti-am mai vazut colti si in alte comentarii fara motiv vizibil... )

ba frate mie nu imi plac oameni cu 2 sau mai multe fetze... sincer ii dispretuiesc pe fatza ... ca pe aia care parca nu`s prosti destui daca nu`s si fudui....( iau la japca si se lauda danduse mari pescari ...si culmea ii vezi in filme dar nu recunosc... ptiu ! de KAKAT !)

io sint dintr-o bucata si tot de astia imi aleg pretenii... ori esti ! ori ba !

daca erai baiat destept si aveai ceva sa-mi spui o puteai face pe privat nu in public...

data viitoare da dovada minima de respect si scriemi nick-ul sau numele intreg fara sa incerci ironic sa cershesti lectii de pescuit caci altfel te risti sa primesti gratuit ca pe o fapta de bine-facere...

aaaa.... sau tu te crezi cel mai mare pescarush pt ca ai cheshte din belsug colo la tine... hai ! mai baga o foto sa-ti dau nota...
:lol:

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 16 Iul 2008, 06:24

deah vezi ca te scapi si pe topikuri, abtzine-te ca iar te baneaza astia :twisted: :twisted:
be smart be silent be deadly.....

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 16 Iul 2008, 06:38

kuintautti scrie:sensibila lume domle...

cam multi se simt cu musca pi cashiula ...

sau iar am atins vrun nerv... :lol:
pai nu ti-am zis adineauri ca dau NUMA la japca ? care-i broblema ?
si voi da numa la japca ca mie mi place sa fac brand .
in rest cu notele si pozele ... sti vb. aia ?
lapte , branza , carne , oua mi se rupe poola n doua
:lol: :lol:

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 16 Iul 2008, 07:45

kuintautti scrie: tu ai citit subiectu deschis de mehigh… curcubei ? nu cumva bogdank se baga aiurea in seama ?
nu ca as fi eu avocatul lui bogdank, dar pt ca eu i-am mentionat numele pe topicul asta cu sarpele, trebuie sa intreb, nu cumva faci o greseala? pe bogdank nu l-am mai vazut demult scriind pe forum :roll:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 16 Iul 2008, 16:45

Calone scrie:in rest cu notele si pozele ...
din pacate aia cu pozele si notele n-ai prinso ! sper ca le-ai inteles pe restu ! :lol:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 16 Iul 2008, 16:47

Adi_ scrie:nu ca as fi eu avocatul lui bogdank, dar pt ca eu i-am mentionat numele pe topicul asta cu sarpele, trebuie sa intreb, nu cumva faci o greseala? pe bogdank nu l-am mai vazut demult scriind pe forum :roll:
sa sti ca ai dreptate ! acu na ! ... clar am facut de data asta confuzie... ala era Bondan !

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 16 Iul 2008, 17:21

sa sti ca ai dreptate, acu na si de data asta ai facut-o de oaie, se vede ce urmaresti na... :lol: :lol:
be smart be silent be deadly.....

Scrie răspuns