Calone scrie:bai frate da mai termina cu polemica . chiar nu e nici o distractie ce faci tu .
va rog baieti frumos sa recunoasteti ca mitru e cel mai bun pescar d p mapamond !
iar noi toti ceilalti dam numa la japca din lipsa de cultura si profesorat a la' predat lectii !
nush restu dar io recunosc ca de 7 ani incoa nu am prins un peste decat la japca , iar din cand in cand cand am incercat o naluca si am prins rar dar tot dar ... tot la japca pe exterior !!! hahahaha
mitre ! platesc 5 euro ora de pescuit in finlaNDA ! poate mi arati alta metoda decat japca ... ca alta nu stiu
mai mult nu mi permit !

mtzatitititi
bai sorine… eu sa termin cu polemica ?
tu ai citit subiectu deschis de mehigh… curcubei ? nu cumva bogdank se baga aiurea in seama ?
eeeee io abia acu am inteles de ce sa bagat in seama.... in mintea mea seamana cu o poteca umblata a gindurilor lui...
de care distractie zici ? sa iei bobirnaci gratuit ? chiar si atunci cind esti mai mult decit prietenos ?
tu ai lua fara sa dai inapoi ? io nu-s mah sacu sau galeata boxerului ! pricepi ?
bula mea... daca pe forumuri a fo atmosfera placuta pe vremuri si info pt unii... pai pt mine kanci info ( n-am aflat nik ce nu stiam deja ) si m-au facut prost din prima fara motiv si mi-au mai spus si de unde se prinde mulineta ! deci care atmosfera ?
am si io mindria si demnitatea mea... prost nu sint si la peste stiu sa dau ! ca de prins... tot am prins !
asa ca te intreb din nou ...care distractie ?
pe forumurile astea io de aici vad ca lumea se incaleca si se platesc polite ... atit !
ce kakat de comentariu bagi si tu acu… ?
ce legatura are japca lu Bogdank cu mine ? CE LEGATURA ARE JAPCA ALTORA CU MINE ?
cine zice ca voi toti dati la japca ?
exagerezi aiurea ! asta nu se face intre prieteni ! ( daca consideram ca sintem prieteni… caci cu toate ca singe rau intre noi nu este ...parca ti-am mai vazut colti si in alte comentarii fara motiv vizibil... )
ba frate mie nu imi plac oameni cu 2 sau mai multe fetze... sincer ii dispretuiesc pe fatza ... ca pe aia care parca nu`s prosti destui daca nu`s si fudui....( iau la japca si se lauda danduse mari pescari ...si culmea ii vezi in filme dar nu recunosc... ptiu ! de KAKAT !)
io sint dintr-o bucata si tot de astia imi aleg pretenii... ori esti ! ori ba !
daca erai baiat destept si aveai ceva sa-mi spui o puteai face pe privat nu in public...
data viitoare da dovada minima de respect si scriemi nick-ul sau numele intreg fara sa incerci ironic sa cershesti lectii de pescuit caci altfel te risti sa primesti gratuit ca pe o fapta de bine-facere...
aaaa.... sau tu te crezi cel mai mare pescarush pt ca ai cheshte din belsug colo la tine... hai ! mai baga o foto sa-ti dau nota...