Romanian BASS

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 10 Apr 2011, 08:35

Macar ai cu ce te distra, ca am zile cand nu ies degeaba, si nu am nici o lovitura, atat de mult peste este pe la noi, deci pentru mine ar fi o bineveneala bass-ul. Dar cel mai tare ar fi totusi bibanul de Nil...ei, acolo incep drill-urile serioase 8)

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 10 Apr 2011, 14:04

shimano, nici la noi nu ar rezista bassul. Din pacate nu este peste in apa, daca am avea peste in apa, nu cred ca ar mai fi multi sa viseze la bass. Ar merge linistiti la stiuca, clean, biban (romanesc) :wink: , salau, lin, crap si nu ar mai visa la ce au americanii

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 10 Apr 2011, 16:34

luci_t scrie:gigi, nu zic ca nu se zbate, dar... nu merita Dar na daca e de la america e binevenit :evil: Asa ne-am pricopsit si cu somnu pitic si cu reginutele...
.
Pai, cand va cumpara Basescu cele 30 de avioane F16 second hand de la yankei sa ii spunem sa ceara si un "supliment" in contul primei transe care va fi de ca 30-50 milioane dolarei. Sa ne dea americanii si vreo 100.000 puieti de bass large mouth, small mouth si middle mouth sa populamn cu ei intai brate ale Dunarii, lacul Razelm (sa ne scapa de guvizi si somni pitici) apoi baltile, si ce mai gasim.

8888
junior
junior

Mesaj de 8888 » 13 Apr 2011, 04:49

eu propun mai degraba o RE-populare cu pastrav, clean, biban sau stiuca in locurile unde se gasesc din ce in ce mai rar :censored:

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 13 Apr 2011, 07:06

8888 scrie:eu propun mai degraba o RE-populare cu pastrav, clean, biban sau stiuca in locurile unde se gasesc din ce in ce mai rar :censored:
Si mor de foame ca n-au ce manca saracii in apele poluate.... biban de 15 cm sufocat cu una de 10-12 cm, pastravi, stiuci subnutriti ...si pana nu pazaste nimeni apele, nu are rost sa populeze... pe alte meleaguri dupa populare 15 zile acces interzis pe apa si paza inarmata, la Noi a doua zi deja este "concurs de pescuit" :lol: . Cat despre populare daca e facuta cu cap are rezultate, dar la noi capul..........
Oricum in ape curgatoare NU este permis popularea cu BASS, are un regim special, doar in zone, lacuri izolate (gen "balastiere miniere") se poate popula. In BH parca sunt cateva lacuri cu asemenea specii insa datorita bipezii lor este destul de greu... bassul se repede cam la tot ce trece prin raza lui de "actiune", insa sunt anumite perioade ale zilei cand poti sa dai cu orice fara rezultat....

8888
junior
junior

Mesaj de 8888 » 13 Apr 2011, 12:04

kzoli scrie:
8888 scrie:eu propun mai degraba o RE-populare cu pastrav, clean, biban sau stiuca in locurile unde se gasesc din ce in ce mai rar :censored:
Si mor de foame ca n-au ce manca saracii in apele poluate.... biban de 15 cm sufocat cu una de 10-12 cm, pastravi, stiuci subnutriti ...si pana nu pazaste nimeni apele, nu are rost sa populeze... pe alte meleaguri dupa populare 15 zile acces interzis pe apa si paza inarmata, la Noi a doua zi deja este "concurs de pescuit" :lol: . Cat despre populare daca e facuta cu cap are rezultate, dar la noi capul..........
Oricum in ape curgatoare NU este permis popularea cu BASS, are un regim special, doar in zone, lacuri izolate (gen "balastiere miniere") se poate popula. In BH parca sunt cateva lacuri cu asemenea specii insa datorita bipezii lor este destul de greu... bassul se repede cam la tot ce trece prin raza lui de "actiune", insa sunt anumite perioade ale zilei cand poti sa dai cu orice fara rezultat....
eh..probleme ar fi multe. Nu au ce manca, apele sunt poluate, majoritatea locurilor pe care le stiu eu sunt mizerabile, oamenii nu au respect fata de apa, fata de pesti

Cu bass vreau sa vad cum se pescuieste inainte sa comentez :lol:

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 13 Apr 2011, 13:16

8888 scrie:
Cu bass vreau sa vad cum se pescuieste inainte sa comentez :lol:
Din cate am inteles o sa fie cateva lacuri populate in zona Bucurestiului...
e doar zvon, sau e real asta nu stiu, nu am vazut. In Ungaria sunt multe lacuri populate cu asemenea specii, insa nici in crescatorie, nu prinzi cand vrei tu :wink:. Locuri bune sunt in Austria,Germania,Belgia sa nu vorbim de Spania ... doar bani sa ai :D .

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 13 Apr 2011, 13:48

kzoli scrie: Din cate am inteles o sa fie cateva lacuri populate in zona Bucurestiului...

ai auzit bine :wink:
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

ionutz13
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ionutz13 » 14 Apr 2011, 12:21

deja pregatesc twisterele :twisted:

kzoli
veteran
veteran