Romanian BASS
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Pai, cand va cumpara Basescu cele 30 de avioane F16 second hand de la yankei sa ii spunem sa ceara si un "supliment" in contul primei transe care va fi de ca 30-50 milioane dolarei. Sa ne dea americanii si vreo 100.000 puieti de bass large mouth, small mouth si middle mouth sa populamn cu ei intai brate ale Dunarii, lacul Razelm (sa ne scapa de guvizi si somni pitici) apoi baltile, si ce mai gasim.luci_t scrie:gigi, nu zic ca nu se zbate, dar... nu merita Dar na daca e de la america e binevenitAsa ne-am pricopsit si cu somnu pitic si cu reginutele...
.
Si mor de foame ca n-au ce manca saracii in apele poluate.... biban de 15 cm sufocat cu una de 10-12 cm, pastravi, stiuci subnutriti ...si pana nu pazaste nimeni apele, nu are rost sa populeze... pe alte meleaguri dupa populare 15 zile acces interzis pe apa si paza inarmata, la Noi a doua zi deja este "concurs de pescuit"8888 scrie:eu propun mai degraba o RE-populare cu pastrav, clean, biban sau stiuca in locurile unde se gasesc din ce in ce mai rar

Oricum in ape curgatoare NU este permis popularea cu BASS, are un regim special, doar in zone, lacuri izolate (gen "balastiere miniere") se poate popula. In BH parca sunt cateva lacuri cu asemenea specii insa datorita bipezii lor este destul de greu... bassul se repede cam la tot ce trece prin raza lui de "actiune", insa sunt anumite perioade ale zilei cand poti sa dai cu orice fara rezultat....
eh..probleme ar fi multe. Nu au ce manca, apele sunt poluate, majoritatea locurilor pe care le stiu eu sunt mizerabile, oamenii nu au respect fata de apa, fata de pestikzoli scrie:Si mor de foame ca n-au ce manca saracii in apele poluate.... biban de 15 cm sufocat cu una de 10-12 cm, pastravi, stiuci subnutriti ...si pana nu pazaste nimeni apele, nu are rost sa populeze... pe alte meleaguri dupa populare 15 zile acces interzis pe apa si paza inarmata, la Noi a doua zi deja este "concurs de pescuit"8888 scrie:eu propun mai degraba o RE-populare cu pastrav, clean, biban sau stiuca in locurile unde se gasesc din ce in ce mai rar. Cat despre populare daca e facuta cu cap are rezultate, dar la noi capul..........
Oricum in ape curgatoare NU este permis popularea cu BASS, are un regim special, doar in zone, lacuri izolate (gen "balastiere miniere") se poate popula. In BH parca sunt cateva lacuri cu asemenea specii insa datorita bipezii lor este destul de greu... bassul se repede cam la tot ce trece prin raza lui de "actiune", insa sunt anumite perioade ale zilei cand poti sa dai cu orice fara rezultat....
Cu bass vreau sa vad cum se pescuieste inainte sa comentez

Din cate am inteles o sa fie cateva lacuri populate in zona Bucurestiului...8888 scrie:
Cu bass vreau sa vad cum se pescuieste inainte sa comentez
e doar zvon, sau e real asta nu stiu, nu am vazut. In Ungaria sunt multe lacuri populate cu asemenea specii, insa nici in crescatorie, nu prinzi cand vrei tu

kzoli scrie: Din cate am inteles o sa fie cateva lacuri populate in zona Bucurestiului...
ai auzit bine

http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii