Romanian BASS
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
In ce perioada se desfasoara Bassmaster?
De la pescarii italieni stiu ca sunt doua perioade in care nu se hraneste asa de mult ca in restul anului . Nu le stiu exact , dar ma pot interesa.
Cand stateam in Italia , ma duceam pe un lac unde era plin de bass si stiuca . Stiuca rar prindeai , desi era multa si mare . Pescarii de rapitori se duceau la stiuca cand stiau ca bass-ul nu mananca .O sa intreb perioadele exact si va spun .

Cand stateam in Italia , ma duceam pe un lac unde era plin de bass si stiuca . Stiuca rar prindeai , desi era multa si mare . Pescarii de rapitori se duceau la stiuca cand stiau ca bass-ul nu mananca .O sa intreb perioadele exact si va spun .
Eu am prins Bass in Canada inainte sa stiu ce-i ala spinning.. poate am fost norocosshimano scrie:Da, ai dreptate, nici eu nu cred ce spunDar nici asta n-o cred ca oricine, oricand, cu orice prinde bass non-stop...si acolo-ti trebuie o minima cultura piscicola..

oh..da, si ca sa raspund la intrebare, cu siguranta nu e prea rece daca in zona Montrealului traia bine mersi

- ovi_vl
- utilizator constant
poi daca Bass-ul e un peste asa prost,de l prinde orice copil , de ce nu participa si copii la campionatele alea americanesti' si de ce nu castiga 4,6 mil de dolari pe an ? si pana la urma daca s ar prinde asa 'in prostie' cum zice larry cred ca lumea ar practica mai mult P&E (prinde si elibereaza)
valoarea lui cred ca sta in lupta pe care o da cu pescarul. parerea mea 

kzoli scrie:Bass ul nu este prost.... este foarte agresiv .... diferenta este mare... insa rezultatul pentru unii e acelasi![]()
Cert e ca se prinde bine daca este, daca nu este, poti sa dai linistit ore, chiar si zile in sir pana te saturi ....
Vrei sa zici ca e aceeasi chestie ca si cu bibanul sau stiuca , nu ? Daca este , se prinde .... Diferenta e ca stiuca nu vrea sa pape chiar daca este , in schimb bass-ul papa , ca-i bass.
Acum depinde de rezultatul fiecaruia...

Intr-o anumita perioada pescuiam frecvent la bass, in tara lui de bastina, mai precis in Wisconsin. Ii pacaleam in anumite zile cu aproape orice naluca, iar apoi, in zilele imediat urmatoare, devenea foarte mofturos. Nu-i adevarat ca-i "prost si lacom". Este agresiv, si clar nu-i "mai fraier" decat stiuca.Indian Larry scrie:kzoli scrie:Bass ul nu este prost.... este foarte agresiv .... diferenta este mare... insa rezultatul pentru unii e acelasi![]()
Cert e ca se prinde bine daca este, daca nu este, poti sa dai linistit ore, chiar si zile in sir pana te saturi ....
Vrei sa zici ca e aceeasi chestie ca si cu bibanul sau stiuca , nu ? Daca este , se prinde .... Diferenta e ca stiuca nu vrea sa pape chiar daca este , in schimb bass-ul papa , ca-i bass.
Acum depinde de rezultatul fiecaruia...
Eu pot afirma ca am o oarecare experienta la bass (largemouth), asa ca primul tau post la acest subiect este, dupa parerea mea, total aiurea.
Inca un lucru: am nimerit odata un banc de largemouth mai micuti, aproape de mal. Am luat doi aproape unul dupa altul la un Rapala floating, dupa care ceilalti nu s-au mai uitat la naluca mea, cu toate ca inca se plimbau in zona. Am schimbat naluca si-am mai luat unul (spinnerbait), apoi m-au ignorat total, orice am incercat...