Romanian BASS

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
evin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de evin » 08 Feb 2011, 10:08

Indiene, daca-i asa usor de prins bass-ul, de ce crezi ca la Bassmaster sunt concurenti care nu prind cei 5 pesti limita? Poate nu se pricep? Sau poate si la ei proprietarul lacului umbla la apa vinerea, sa nu se prinda in weekend... :D

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 08 Feb 2011, 10:15

In ce perioada se desfasoara Bassmaster? :roll: De la pescarii italieni stiu ca sunt doua perioade in care nu se hraneste asa de mult ca in restul anului . Nu le stiu exact , dar ma pot interesa. :D
Cand stateam in Italia , ma duceam pe un lac unde era plin de bass si stiuca . Stiuca rar prindeai , desi era multa si mare . Pescarii de rapitori se duceau la stiuca cand stiau ca bass-ul nu mananca .O sa intreb perioadele exact si va spun .

omgraptor
junior
junior

Mesaj de omgraptor » 08 Feb 2011, 19:53

shimano scrie:Da, ai dreptate, nici eu nu cred ce spun :lol: Dar nici asta n-o cred ca oricine, oricand, cu orice prinde bass non-stop...si acolo-ti trebuie o minima cultura piscicola..
Eu am prins Bass in Canada inainte sa stiu ce-i ala spinning.. poate am fost norocos :-?? ..sau poate cu rama naturala nu poti gresi... oricum e un peste foarte fain, dar cu siguranta nu merita introdus in bazinele naturale de la noi din tara, in cele artificiale faca cine ce o vrea. Daca e cineva dispus sa o faca, are votul meu :lol:

oh..da, si ca sa raspund la intrebare, cu siguranta nu e prea rece daca in zona Montrealului traia bine mersi :)

draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 08 Feb 2011, 20:51

Daca cineva se hotaraste sa faca un lac pt bass ajut si eu la sapat:)

ovi_vl
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ovi_vl » 08 Feb 2011, 22:24

poi daca Bass-ul e un peste asa prost,de l prinde orice copil , de ce nu participa si copii la campionatele alea americanesti' si de ce nu castiga 4,6 mil de dolari pe an ? si pana la urma daca s ar prinde asa 'in prostie' cum zice larry cred ca lumea ar practica mai mult P&E (prinde si elibereaza) :lol: valoarea lui cred ca sta in lupta pe care o da cu pescarul. parerea mea :roll:

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 08 Feb 2011, 22:54

Bass ul nu este prost.... este foarte agresiv .... diferenta este mare... insa rezultatul pentru unii e acelasi :lol:
Cert e ca se prinde bine daca este, daca nu este, poti sa dai linistit ore, chiar si zile in sir pana te saturi ....

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 08 Feb 2011, 23:38

kzoli scrie:Bass ul nu este prost.... este foarte agresiv .... diferenta este mare... insa rezultatul pentru unii e acelasi :lol:
Cert e ca se prinde bine daca este, daca nu este, poti sa dai linistit ore, chiar si zile in sir pana te saturi ....

Vrei sa zici ca e aceeasi chestie ca si cu bibanul sau stiuca , nu ? Daca este , se prinde .... Diferenta e ca stiuca nu vrea sa pape chiar daca este , in schimb bass-ul papa , ca-i bass.
Acum depinde de rezultatul fiecaruia... :lol:

aditud
senior
senior

Mesaj de aditud » 28 Feb 2011, 21:11

Indian Larry scrie:
kzoli scrie:Bass ul nu este prost.... este foarte agresiv .... diferenta este mare... insa rezultatul pentru unii e acelasi :lol:

Vrei sa zici ca e aceeasi chestie ca si cu bibanul sau stiuca , nu ? Daca este , se prinde .... Diferenta e ca stiuca nu vrea sa pape chiar daca este , in schimb bass-ul papa , ca-i bass.
Acum depinde de rezultatul fiecaruia... :lol:
Intr-o anumita perioada pescuiam frecvent la bass, in tara lui de bastina, mai precis in Wisconsin. Ii pacaleam in anumite zile cu aproape orice naluca, iar apoi, in zilele imediat urmatoare, devenea foarte mofturos. Nu-i adevarat ca-i "prost si lacom". Este agresiv, si clar nu-i "mai fraier" decat stiuca.

Eu pot afirma ca am o oarecare experienta la bass (largemouth), asa ca primul tau post la acest subiect este, dupa parerea mea, total aiurea.

Inca un lucru: am nimerit odata un banc de largemouth mai micuti, aproape de mal. Am luat doi aproape unul dupa altul la un Rapala floating, dupa care ceilalti nu s-au mai uitat la naluca mea, cu toate ca inca se plimbau in zona. Am schimbat naluca si-am mai luat unul (spinnerbait), apoi m-au ignorat total, orice am incercat...

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 28 Feb 2011, 21:23

draqdevil scrie:Daca cineva se hotaraste sa faca un lac pt bass ajut si eu la sapat:)
Daca e cazul, "asigur" material pentru populare .... bucati intre 10-20 cm ...

ATUU
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ATUU » 28 Feb 2011, 21:28

cind?

Scrie răspuns