pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
ranga
- veteran

adiwolf scrie:basss pe Arges??
si ce draqu sa manace acolo ca nu mai exista nici murgoi

nasolu scrie:

Buna asta,Adi!Si adevarata!
Poate in zona voastra .

Altii prind somn , mreana , clean , scobar ....pe Arges .

-
ovi_vl
- utilizator constant

cred ca multi ar platii "top dollar" sa pescuiasca BASS pe o balta privata in romania

-
ranga
- veteran

ovi_vl scrie:cred ca multi ar platii "top dollar" sa pescuiasca BASS pe o balta privata in romania

Eu nu inteleg chestia asta....
Bass-ul este cel mai lacom si mai prost peste existent . Daca ii trece pe la nas un dop de sampanie , el se repede sa-l muste . La un moment dat pescuitul devine plictisitor .Aceeasi melodie mereu :arunci , recuperezi , zdrang fraierul .
Mai degraba as plati pentru o partida la stiuca .Chiar daca papa numai cand vrea ea , macar sunt fericit ca am reusit sa o pacalesc . Aici intervine concurenta intre mine si alti pescari plus multe alte chestii , cum ar fi naluca folosita, cunostintele acumulate despre specie si mofturile ei , etc.
In schimb la bass...da-i unui copil o lanseta si un plastic si toata ziua va avea ce face , ca el sigur nu se plictiseste .
Asta este parerea mea .Poate ca unora le place tocmai ce nu-mi place mie.
-
crysst
- veteran

Indian Larry scrie:ovi_vl scrie:cred ca multi ar platii "top dollar" sa pescuiasca BASS pe o balta privata in romania

Eu nu inteleg chestia asta....
Bass-ul este cel mai lacom si mai prost peste existent . Daca ii trece pe la nas un dop de sampanie , el se repede sa-l muste . La un moment dat pescuitul devine plictisitor .Aceeasi melodie mereu :arunci , recuperezi , zdrang fraierul .
Mai degraba as plati pentru o partida la stiuca .Chiar daca papa numai cand vrea ea , macar sunt fericit ca am reusit sa o pacalesc . Aici intervine concurenta intre mine si alti pescari plus multe alte chestii , cum ar fi naluca folosita, cunostintele acumulate despre specie si mofturile ei , etc.
In schimb la bass...da-i unui copil o lanseta si un plastic si toata ziua va avea ce face , ca el sigur nu se plictiseste .
Asta este parerea mea .Poate ca unora le place tocmai ce nu-mi place mie.
dupa 5-6 iesiri in care nu veti - simti tzac in lanseta....o partida la biban - bass (e si bibanu nostru prost si lacom daca ai norocu sa dai de haita.....) este aur curat.
-
bogdan_mihu
- senior

daca ai norocul sa pescui intr-un lac bine populat de bibani de-ai nostri poti avea surpriza unei partide super distractive mai ales cand salaul nu vrea sa pape,anul trecut eram pe cincis cu un amic si dupa cateva ore de tatonari dupa salau rezultat 2 strapi am avut norocul sa dam de un banc de bibani si sa vezi distractie urmareau cate 2-3 bibani shad de 8 cm cu care dadeam la salau pana la barca daca-l scoteam afara asteptau cateva sec si daca lasam shad inapoi in apa il atacau imediat;chiar as fi foarte curios de o partida de bass pe un lac bine populat din state
-
shimano
- veteran

-
Indian Larry scrie:Eu nu inteleg chestia asta....
Bass-ul este cel mai lacom si mai prost peste existent . Daca ii trece pe la nas un dop de sampanie , el se repede sa-l muste . La un moment dat pescuitul devine plictisitor Mai degraba as plati pentru o partida la stiuca.
Acuma sa spun si eu ca "stiuca este cel mai prost si mai lacom peste existent"? Ca se poate prinde si cu ceapa, si cu sosete, si cu dildo chiar.. si la noi e plictiseala la stiuca, pentru ca NU AVEM STIUCA! Dac'ar fi din belsug, ne-am distra, deci nu cred ca prea mult peste inseamna plictiseala. Stiuca-i lacoma, loveste orice, la fel si BASS-ul.
-
kzoli
- veteran

shimano scrie:Indian Larry scrie:Eu nu inteleg chestia asta....
Bass-ul este cel mai lacom si mai prost peste existent . Daca ii trece pe la nas un dop de sampanie , el se repede sa-l muste . La un moment dat pescuitul devine plictisitor Mai degraba as plati pentru o partida la stiuca.
Acuma sa spun si eu ca "stiuca este cel mai prost si mai lacom peste existent"? Ca se poate prinde si cu ceapa, si cu sosete, si cu dildo chiar.. si la noi e plictiseala la stiuca, pentru ca NU AVEM STIUCA! Dac'ar fi din belsug, ne-am distra, deci nu cred ca prea mult peste inseamna plictiseala. Stiuca-i lacoma, loveste orice, la fel si BASS-ul.
Stiuca se repede la orice in apele unde nu are ce manca sau unde concurenta este foarte mare.... insa unde gaseste hrana destula devine foarte precaut si mofturos....
-
ranga
- veteran

shimano scrie:
Nu cred ca e cazul sa comparam stiuca cu bass-ul. Mi s-a intamplat de atatea ori sa caut cumatra fara succes. Doar schimbarea nalucii s-a dovedit cheia succesului . Asta ce inseamna , ca e lacoma si se repede la orice ?

Am avut parte si de spectacol , cand altul prindea si eu ma uitam lung , pentru simplu fapt ca eu nu aveam ce-i placea ei . Evident nu pot nega faptul ca exista perioade cand se repede la orice , dar si atunci ai posibilitatea de a selecta capturile. De cate ori ai trecut cu naluca prin fata stiucii si ea nu s-a repezit ? Eu am patit'o de multe ori.
La bass nu o sa ai parte de asa ceva .De aceea am zis ca e un peste lacom si prost . N-am incercat la dandineta , dar cred ca si la aia prindeam .

-
rine
- veteran

[quote="shimano"[/quote]
Acuma sa spun si eu ca "stiuca este cel mai prost si mai lacom peste existent"? Ca se poate prinde si cu ceapa, si cu sosete, si cu dildo chiar.. si la noi e plictiseala la stiuca, pentru ca NU AVEM STIUCA! Dac'ar fi din belsug, ne-am distra, deci nu cred ca prea mult peste inseamna plictiseala. Stiuca-i lacoma, loveste orice, la fel si BASS-ul.[/quote]
@shimano ,stii foarte bine ca nu-i asa. daca ar fi asa ar trebui sa ai un singur vobler .oricare. nici tu , nu te crezi

-
shimano
- veteran

-
Da, ai dreptate, nici eu nu cred ce spun

Dar nici asta n-o cred ca oricine, oricand, cu orice prinde bass non-stop...si acolo-ti trebuie o minima cultura piscicola..