Romanian BASS
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
- semlecangheorghe
- veteran
exact ... si la fel cu "lovitura" cu avateii ... fiecare are preferintele lui si cam asta e tot ...
si ca tot faceai referire la somni si avatei ...
ma crezi ca nu am rabdare sa pescuiesc la somn? ... oricand prefer un pescuit in viteza in comparatie cu un pescuit incet ... si oricand prefer avatii in locul somnilor ... macar acolo stiu ca prind ceva in loc sa stau pe malul apei cu voblerul in curent asteptand somnul care nu vrea sa vina

si ca tot faceai referire la somni si avatei ...
ma crezi ca nu am rabdare sa pescuiesc la somn? ... oricand prefer un pescuit in viteza in comparatie cu un pescuit incet ... si oricand prefer avatii in locul somnilor ... macar acolo stiu ca prind ceva in loc sa stau pe malul apei cu voblerul in curent asteptand somnul care nu vrea sa vina

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
- semlecangheorghe
- veteran
un mare NU pt bass in apele de la noi si un mult mai mare DA pt rapitorii autohtoni indiferent ca se numesc clean, stiuca, salau, pastrav, somn... Pestii din apele noastre chiar nu mai au nevoie de un competitor pt hrana sau de un pradator in plus...
Primul peste: http://www.youtube.com/watch?v=pSU9pOyeZ9k
-
- junior
dupa cum probabil ti ai dat seama sunt roman:)deci in romania avattudor scrie:In Spania avat ? Sau nu despre Spania vorbesti.naka66 scrie:chestie de gust e dupa ce pescuiesti de cateva ori macar la bass zic.posibil pt cei ce iubesc pescuitul la clean care e cu totul deosebit da, dar fata de avat......e ceva diferenta zic asta deoarece si eu pescuiesc f mult la avat.
nu stiu exact ce ai vrut sa zici mai sus ...naka66 scrie:chestie de gust e dupa ce pescuiesti de cateva ori macar la bass zic.posibil pt cei ce iubesc pescuitul la clean care e cu totul deosebit da, dar fata de avat......e ceva diferenta zic asta deoarece si eu pescuiesc f mult la avat.

chiar am incercat sa pescuiesc de cateva ori la bass si in continuare o mai fac atunci cand apele Po-ului sunt prea mari si tulburi pentru a fi pescuibile si imi sustin in continuare inclinatia spre pescuitul avatului in detrimentul bass-ului (si nu numai ) ...
la mine una dintre probleme este ca nu imi prea plac baltile ... si bass-ul cam pe acolo il gasesti ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...