Vecinu are IARBA?d4md3od scrie:... iar pentru unii iarba vecinului ii intotdeauna mai verde ...semlecangheorghe scrie:.............Unii prefera cleanul......

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
dap fiecare cu placerile lui:)nu stiu cat bass ai prins si cat de specializat esti in asa ceva dar cand o sa prinzi si bass la dimeniunile care prinzi avatul si tot asa de des o sa iti skimbi parerea.nu stiu ce fel de balti sunt in zona ta.eu pescuiesc in lacuri de acumulare foarte adanci si cu apa f cristalina.pana acum eram singur impotriva bassului acum sunt singur pt el:))))deci pt un bazin piscicol amenajat pt pescarii sportivi da ar fi super insa in libertate in dunare alaturi de celelalte specii nup.oricum cam greu si nu stiu daca are de gand cineva sa bage bass in crescatoria lui:)datorita ritmului mai mic de crestere de la noi probabil.asa ca ramanem in continuare la speciile noastre dragi avat,stiuca salau etc.totusi pt cei care vor da cu adevarat la black bass vor vedea ca nu degeaba se invart atatia bani in jurul acestui :sport: pescuitul la bass.e o mica magie:)d4md3od scrie:nu stiu exact ce ai vrut sa zici mai sus ...naka66 scrie:chestie de gust e dupa ce pescuiesti de cateva ori macar la bass zic.posibil pt cei ce iubesc pescuitul la clean care e cu totul deosebit da, dar fata de avat......e ceva diferenta zic asta deoarece si eu pescuiesc f mult la avat.![]()
chiar am incercat sa pescuiesc de cateva ori la bass si in continuare o mai fac atunci cand apele Po-ului sunt prea mari si tulburi pentru a fi pescuibile si imi sustin in continuare inclinatia spre pescuitul avatului in detrimentul bass-ului (si nu numai ) ...
la mine una dintre probleme este ca nu imi prea plac baltile ... si bass-ul cam pe acolo il gasesti ...
:)asa am crezut si eu la inceput pana au inceput sa apara si cei mai mari.:)nu sunt asa usor de prins cum se crede si unde are bibani mici posibil sa fie si mari.unde dau eu sunt frecvente exemplarele la 1kg si cel putin odata la 3 iesiri prind unul doi intre 2-3kg.cel mai mare l am scapat din mana la mal datorita lipsei juvelnicului.:)apreciez ca ar fi avut undeva la 5kg.cu toate ca cineva zicea ca bassul cam sta numai in balti lupta destul de tare si un exemplar de peste 2kg iti ofera un drill foarte frumos cu multe sarituri stil lumanare etc.nu il intalmnim doar in balti sau doar pe fund.e un peste f polivalent atat ca si hranire cat ca si raspnadire de la rauri si lacuri de munte la mlastini balti etc.pentru pescuitul sportiv de recreere este unul din cele mai frumoase dupa parerea mea.si nu nu seamana deloc cu o bibaneala de la noi.la inceput da dar dupa ce incepi sa il cunosti mai bine e destul de complex si zile si zile.de exemplu azi am dat in 2 locuri total diferite.primavara fiind dupa iarna a preferat pana acum o luna mai mult voberele avand nevoie de un aport mai mare de proteine.vara [refera plasticele moi.intr unul din locuri a mers foarte bine la niste racusori(bayou bug cajun gold vj&m de laluci_t scrie:@ naka
fiecare cu parerile/gusturile lui. Pt mine pescuitul la bass seamana cu o bibaneala de pe la noiPescuitul bass-ului poate salva o zi de pescuit... sa nu se mai numeasca gherla
Nu stiu cat de mare creste bass-ul in spania, dar in zona in care pescuiesc nu am vazut bass mai mare de 30-35cm
ai fost in Bulgaria? ai prins bass? s-a ridicat la nivelul asteptarilor sau a fost doar un alt biban?ionutz13 scrie:Voi pleca saptamana viitoare in Bulgaria si am auzit ca sunt unele balti care sunt populate cu bass.Momentan nu stiu zona pe care o voi vizita.Recomandati-mi niste lansete pt bass.