Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Nu te baga la 832 , o sa ramai dezamagit .George1985 scrie:Iar probleme cu pp-ul![]()
Eu cand am adus in discutie problemele care le-am avut cu firul mi-au sarit cativa in cap.
Ce mai, din ce spun majoritatea si din ce am vazut eu, pp-ul a scazut in calitate.
Si eu merg pe sufix performance braid de la 10lbs in sus fara probleme.
O sa incerc un 832 daca apare vreo oferta buna.
Nu poti sa dai un verdict clar......, depinde de locul si conditiile in care se pescuieste.cit_a scrie:Nu te baga la 832 , o sa ramai dezamagit .George1985 scrie:Iar probleme cu pp-ul![]()
Eu cand am adus in discutie problemele care le-am avut cu firul mi-au sarit cativa in cap.
Ce mai, din ce spun majoritatea si din ce am vazut eu, pp-ul a scazut in calitate.
Poti sa-mi spui ce mai scrie pe ambalajul firului : rezistenta in KG / LB ?CristiZBF scrie:Am cumparat un power pro de 0.13, moss green,
Eu zic ca ar fi suficient un 10-15lbs.CristiZBF scrie:O sa incerc si eu un sufix performance braid. Power pro nu mai cumpar in viata mea. Cum se anunta zapezi probabil ca il voi cumpara luna viitoare. Ca diametru ce ati recomanda pe o zona cu agataturi? Mentionez ca dau la stiuca. Iar ca si culoare, ce ar fi indicat? Multam de raspunsuri si pacat de pp, chiar eram entuziasmat cand l-am cumparat.
La ce sa ma bag ca nu mai stiu?cit_a scrie:Nu te baga la 832 , o sa ramai dezamagit .George1985 scrie:Iar probleme cu pp-ul![]()
George , nu exageraGeorge1985 scrie:Iar probleme cu pp-ul![]()
Eu cand am adus in discutie problemele care le-am avut cu firul mi-au sarit cativa in cap....