Probleme power pro

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
nasolu
veteran
veteran

Re: Probleme power pro

Mesaj de nasolu » 10 Feb 2014, 17:49

Mai mult ca sigur este vorba de"bravo"de la Timisoara!!

Timbota1
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Timbota1 » 11 Feb 2014, 12:31

Dupa cele scrise pana in acest moment, eu cred ca problema nu se afla la magazinele care vand firul power pro ci chiar la importator. Eu am luat firele din Arad de la Fishline. Ii cunosc pe cei de aici si sigur nu aduc prostii. Brand-uri mai slabe aduc dar nu fake-uri. Am fost de fata cand a sunat la importator si ia spus sa-mi schimbe firul. Oricum eu mi-am pierdut total increderea in PP de pe piata romanesca asa ca am preferat sa schimb cu Sufix.
Cred ca importatorul, care o fi , duce prostii. Rebuturi de fabrica, material mai prost, cine stie. Ii posibil ca masinariile alea care fabrica firul, sa aiba un anume timp de calibrare si pana se incalzesc sa scoata fire proaste iar apoi le vand la pret de nimic iar noi le cumparam de bune si picam de fraieri. Probabil pretul ar fi trebuit sa fie de 20-30lei rola si sa fie specificat ca-i cu defect. Cam asta banui eu. Oricum cineva profita de buzunarul nostru, asta-i clar. Eu am muscat-o de doua ori intr-un an. Imi ajunge. Nu mai cumpar PP din Romania.....

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 11 Feb 2014, 23:29

Excelent, Timbota. Aceasta este atitudinea corecta. Cata vreme ai dubii asupra unui produs, il inlocuiesti cu altul, ca slava domnului, sunt alternative destule. Eu nu mai cumpar PP de doi ani, de cand am avut surprize neplacute. Mai am unul pe tambur, luat de afara, in rest am trecut pe alte fire. PP eu nu mai iau.

Zoran Wiener
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Zoran Wiener » 16 Feb 2014, 13:50

Haideti sa ma bag si eu in discutii, sper sa nu spun vreo prostie, sau sa supar pe careva. :roll:

Power Pro pt Europa este un fir excelent, dar care se distribuie de catre Shimano spre magazinele de specialitate la preturi mai ridicate decit ce se vinde prin magazinele din Ro sau alte tari Est-Europene clientilor finali.

Acum 2 ani au fost probleme si in Germania cu Power Pro. Cei care au cumparat de ex de pe Cabelas, sau chiar de la unele magazine din Germania care au importat din USA direct sau chiar din China. Intradevar, au fost falsuri. Nici Cabelas nu a vrut sa vanda falsuri, dar a avut pe stoc. La fel si citeva magazine din Germania. Unele falsuri f bune, altele mai proste, si altele proaste de tot.
Atentie mare si daca comandati din USA, nu inseamna ca veti primi PP original.

Pretul lui PP orig nu prea e interesant in Germania, pt ca trece cu muuult peste preturile din Ro sau USA. De ex la metru, de pe rolele mari de 2700 m, se poate gasi cu 12 € per 100 m, iar la rolele de 135 m de la 15 €/100 m in sus.

=============================================

Mi se pare ca Zamfi a intrat in posesia unei role de Power Pro din Germania, venita 100-la-100 direct de la Shimano. Ce feedback ne poti da despre el?
Salut si fir intins,
Zoran Wiener
--------------------------------------
http://www.pescuit-la-somn.com/

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 16 Feb 2014, 14:09

Pai firul ajuns la un prieten...Insa omul e multumit de el desi nu l-a pescuit foarte mult.Personal nu mai cumpar PP insa ce mai am e ok.E drept ca a fost adus direct din state acum vreo patru ani.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Scrie răspuns