Bai omule,dar ce cale buna de mers si-a ales asta ...bravo ma,asa te vreauGeorge1985 scrie:Eu unul merg pe calea deja cunoscuta pt mine.
Sufix performance braid, daiwa samurai sau sunline super pe.
Probleme power pro
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- aquaelement
- junior

Re: Probleme power pro
- George1985
- veteran

Am zis ca mai invat si eu de la profesor
Dar omu' e secretos
Dar omu' e secretos
aquaelement scrie:Bai omule,dar ce cale buna de mers si-a ales asta ...bravo ma,asa te vreauGeorge1985 scrie:Eu unul merg pe calea deja cunoscuta pt mine.
Sufix performance braid, daiwa samurai sau sunline super pe.
- CristiZBF
- utilizator nou

[img=http://s24.postimg.org/5is9d7zzl/20140130_174603.jpg]
[img=http://s28.postimg.org/a1tf27rbt/IMG_20 ... WA0010.jpg]
A venit power pro de 15 livre, trimis de userul Iujin, caruia vreau sa-i si multumesc pt ajutor. L-am pus pe mulineta dar din pacate mai am de asteptat pana ajung pe vreo balta sa-l incerc, pt ca nu sunt fan copca.
Mai sus am pus 2 foto, una cu firul pe mulineta si cealalta cu o comparatie intre asta de 15 livre, echivalentul a 0,19, din ce am inteles, iar cel moss green este cel vechi cu care nu ma impac deloc, este un 0,13 de la totalfishing. Desi nu pare diferenta prea mare la diametrul celor 2 in fotografie, chiar este.
[img=http://s28.postimg.org/a1tf27rbt/IMG_20 ... WA0010.jpg]
A venit power pro de 15 livre, trimis de userul Iujin, caruia vreau sa-i si multumesc pt ajutor. L-am pus pe mulineta dar din pacate mai am de asteptat pana ajung pe vreo balta sa-l incerc, pt ca nu sunt fan copca.
Mai sus am pus 2 foto, una cu firul pe mulineta si cealalta cu o comparatie intre asta de 15 livre, echivalentul a 0,19, din ce am inteles, iar cel moss green este cel vechi cu care nu ma impac deloc, este un 0,13 de la totalfishing. Desi nu pare diferenta prea mare la diametrul celor 2 in fotografie, chiar este.
O vorba-n plus, un dinte-n minus!
-
lucifier1986
- senior

si eu am luat de la total fishing power pro si e fake josnic, se rupe ca ata de cusut.
Raman uimit cate probleme sant cu Power Pro in Romania,pt.piata USA sau pt. piata Europeana...aici in Spania toata lumea foloseste PP, si toti il lauda,nu e tot pt. piata europeana??Sau ar mai fi varianta sa il importe din State...oricum pt.cei care afirma ca nu isi vor mai cumpara Power Pro in toata viata cred ca gresesc....e un fir super la un pret excelent.
Am avut PP culoare moss gren si era perfect,nu mi sa intamplat niciodata sa se rupa,scamoseze,etc...e drept cumparat de aici din Spania.
Sa fie cei de la magazine falsificatori??Numai in Romania se poate intampla asa ceva,ca si recomandare cumparati din Franta,Spania,Italia si o sa vedeti cum o sa va schimbati parerea despre Power Pro.
Un salut.
Am avut PP culoare moss gren si era perfect,nu mi sa intamplat niciodata sa se rupa,scamoseze,etc...e drept cumparat de aici din Spania.
Sa fie cei de la magazine falsificatori??Numai in Romania se poate intampla asa ceva,ca si recomandare cumparati din Franta,Spania,Italia si o sa vedeti cum o sa va schimbati parerea despre Power Pro.
Un salut.
nu din Italia. poate o fi anumite magazine ce il au asa cum trebuie, dar toate din care am cumparat eu au varianta aia europeana care e sub cele aduse din state.suli scrie:[.....]
ca si recomandare cumparati din Franta,Spania,Italia si o sa vedeti cum o sa va schimbati parerea despre Power Pro.
[.....]
Suli, incearca sa folosesti eventual si unul pentru piata americana ... probabil iti vei schimba parerea pe care o ai la adresa "eurpoeanului"
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Habar nu am pt. ce piata era cand l-am cumparat,acuma cativa anii,dar a fost super.....am prieteni care il folosesc si acuma si il cumpara din magazinele online din Spania,am sa vorbesc cu ei sa imi spuna daca stiu ceva, daca e pt.piata europana sau SUA,oricum pe forumul din Spania toata lumea il lauda, mai mult,nu exista nici o plangere...anem scrie:nu din Italia. poate o fi anumite magazine ce il au asa cum trebuie, dar toate din care am cumparat eu au varianta aia europeana care e sub cele aduse din state.suli scrie:[.....]
ca si recomandare cumparati din Franta,Spania,Italia si o sa vedeti cum o sa va schimbati parerea despre Power Pro.
[.....]
Suli, incearca sa folosesti eventual si unul pentru piata americana ... probabil iti vei schimba parerea pe care o ai la adresa "eurpoeanului"
Un salut.