Probleme power pro

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
aquaelement
junior
junior

Re: Probleme power pro

Mesaj de aquaelement » 28 Ian 2014, 11:08

George1985 scrie:Eu unul merg pe calea deja cunoscuta pt mine.
Sufix performance braid, daiwa samurai sau sunline super pe. :D
Bai omule,dar ce cale buna de mers si-a ales asta ...bravo ma,asa te vreau :mrgreen:

George1985
veteran
veteran

Mesaj de George1985 » 28 Ian 2014, 11:39

Am zis ca mai invat si eu de la profesor :respekt:
Dar omu' e secretos :lol:
aquaelement scrie:
George1985 scrie:Eu unul merg pe calea deja cunoscuta pt mine.
Sufix performance braid, daiwa samurai sau sunline super pe. :D
Bai omule,dar ce cale buna de mers si-a ales asta ...bravo ma,asa te vreau :mrgreen:

CristiZBF
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de CristiZBF » 30 Ian 2014, 19:10

[img=http://s24.postimg.org/5is9d7zzl/20140130_174603.jpg]
[img=http://s28.postimg.org/a1tf27rbt/IMG_20 ... WA0010.jpg]
A venit power pro de 15 livre, trimis de userul Iujin, caruia vreau sa-i si multumesc pt ajutor. L-am pus pe mulineta dar din pacate mai am de asteptat pana ajung pe vreo balta sa-l incerc, pt ca nu sunt fan copca.
Mai sus am pus 2 foto, una cu firul pe mulineta si cealalta cu o comparatie intre asta de 15 livre, echivalentul a 0,19, din ce am inteles, iar cel moss green este cel vechi cu care nu ma impac deloc, este un 0,13 de la totalfishing. Desi nu pare diferenta prea mare la diametrul celor 2 in fotografie, chiar este.
O vorba-n plus, un dinte-n minus!

lucifier1986
senior
senior

Mesaj de lucifier1986 » 05 Feb 2014, 21:14

si eu am luat de la total fishing power pro si e fake josnic, se rupe ca ata de cusut.

suli
senior
senior

Mesaj de suli » 06 Feb 2014, 12:12

Raman uimit cate probleme sant cu Power Pro in Romania,pt.piata USA sau pt. piata Europeana...aici in Spania toata lumea foloseste PP, si toti il lauda,nu e tot pt. piata europeana??Sau ar mai fi varianta sa il importe din State...oricum pt.cei care afirma ca nu isi vor mai cumpara Power Pro in toata viata cred ca gresesc....e un fir super la un pret excelent.
Am avut PP culoare moss gren si era perfect,nu mi sa intamplat niciodata sa se rupa,scamoseze,etc...e drept cumparat de aici din Spania.
Sa fie cei de la magazine falsificatori??Numai in Romania se poate intampla asa ceva,ca si recomandare cumparati din Franta,Spania,Italia si o sa vedeti cum o sa va schimbati parerea despre Power Pro.
Un salut.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 06 Feb 2014, 13:06

suli scrie:[.....]
ca si recomandare cumparati din Franta,Spania,Italia si o sa vedeti cum o sa va schimbati parerea despre Power Pro.
[.....]
nu din Italia. poate o fi anumite magazine ce il au asa cum trebuie, dar toate din care am cumparat eu au varianta aia europeana care e sub cele aduse din state.

Suli, incearca sa folosesti eventual si unul pentru piata americana ... probabil iti vei schimba parerea pe care o ai la adresa "eurpoeanului" :wink:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

suli
senior
senior

Mesaj de suli » 06 Feb 2014, 13:18

anem scrie:
suli scrie:[.....]
ca si recomandare cumparati din Franta,Spania,Italia si o sa vedeti cum o sa va schimbati parerea despre Power Pro.
[.....]
nu din Italia. poate o fi anumite magazine ce il au asa cum trebuie, dar toate din care am cumparat eu au varianta aia europeana care e sub cele aduse din state.

Suli, incearca sa folosesti eventual si unul pentru piata americana ... probabil iti vei schimba parerea pe care o ai la adresa "eurpoeanului" :wink:
Habar nu am pt. ce piata era cand l-am cumparat,acuma cativa anii,dar a fost super.....am prieteni care il folosesc si acuma si il cumpara din magazinele online din Spania,am sa vorbesc cu ei sa imi spuna daca stiu ceva, daca e pt.piata europana sau SUA,oricum pe forumul din Spania toata lumea il lauda, mai mult,nu exista nici o plangere...
Un salut.

suli
senior
senior

Mesaj de suli » 06 Feb 2014, 13:43

Am gasit doua tipuri,unul in Franta si altul in Spania
Imagine

Imagine

Care e pt.piata europeana si care e SUA ?? A doua imagine e din magazin Spaniol.

suli
senior
senior

Mesaj de suli » 06 Feb 2014, 14:11

Un prieten m-a ajutat putin,sper sa fie de folos pt.toti cand cumparam Power Pro,o imagine faca mai mult decat orice,diferenta dintre original si fals..

Imagine

suli
senior
senior

Mesaj de suli » 06 Feb 2014, 14:14

Am sa incerc putin mai mare poza..

Imagine

Scrie răspuns