eu nu mai gresesc.m-am parlit o data,tot in delta cu stiuca.am prins,gazda : unde a-ti prins-o mama?muschii mari si bautura : colo ! a doua zi baietii la goana ! goana consta intr-o plasa lunga ,lunga,trasa paralel cu malul care are nuferi,stuf,borduri de bradish si ei se apuca si lovesc vegetatia cu ramele sau ghionderele. stiti voi ;chestia cu localizarea .toata stiuca care e la locul de panda fuge direct in plasa. e o manevra tare odioasastradic scrie: Si binenteles de discretia de a nu afla "agricultorii" de locatie!
pescuitul somnului cu naluci iarna
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- bogdan_mihu
- senior

am fost si astazi pe seara scurt o ora si cam dupa juma de ora de incercat si schimbat naluci inclusiv voblere de adancime,am pus din nou shadul cu care am prins si dupa cateva ,10-12 lansari am simtit o usoara lovitura ca si cand ar fi dat jigul intr-un bolovan nefiind convins ca e atac nu am intepat hotarat ,doar din reflex si binenteles ca la capatul firului a fost un mustacios destul de hotarat care dupa cativa metri de fir s-a dezgatat
Daca shad ii trebe, shad sa-i dai, nu insista cu altceva iarna shadul e nr 1bogdan_mihu scrie:am fost si astazi pe seara scurt o ora si cam dupa juma de ora de incercat si schimbat naluci inclusiv voblere de adancime,am pus din nou shadul cu care am prins si dupa cateva ,10-12 lansari am simtit o usoara lovitura ca si cand ar fi dat jigul intr-un bolovan nefiind convins ca e atac nu am intepat hotarat ,doar din reflex si binenteles ca la capatul firului a fost un mustacios destul de hotarat care dupa cativa metri de fir s-a dezgatat
- stefanflorin
- veteran

- bogdan_mihu
- senior

de obicei ma cam duc singur la pescuit,mai am 2 prieteni de incredere cu care ma mai duc problema e sa nu mai apara altii necunoscuti,marea majoritate la noi in zona dau iarna la japca dupa somni de ei ma feresc pentru ca locul este destul de cunoscut totusi somnii mai au o sansa pentru ca sunt destul de multe agataturi si au unde sa se ascunda
somni iarna
Ai putea sa ne spui cu ce shad ai dat si ce gramaj al jigului? 
rapala the best vobler in the world
- bogdan_mihu
- senior

somn iarna
Interesant. Shad destul de mic,prezentare discreta..... Mai incearca ce sa spun.... Ce transparenta avea apa?
rapala the best vobler in the world