Pescuitul Salaului -noaptea

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 08 Feb 2011, 13:39

In noptile cu luna plin nu am prins niciodata .... e drept ca nici nu am insistat, decat daca nu aveam de ales... (pica in weekend si tot eram in zona)
Insa am cateva locuri unde de la cariere de piatra sau de la iluminatul public se strecoare lumina pe apa in portiunea respectiva este plina de albituri si de multe ori am prins in astfel de zone avat, clean chiar si stiuca noaptea....
Nu am acordat o importanta culorii nalucii, eventual sa vad eu mai bine pe unde se afla cu toate acestea cele mai prinzatoare in afara de culoarea negru complet(BB) era verde papagal si portocaliu adica SFC si GFR.

TopGear
senior
senior

Mesaj de TopGear » 08 Feb 2011, 14:40

Ma refeream la Zipper-ul culoarea LLR.
http://setthehook.com/salmo/zipper.htm

Seara pe ape limpezi, putin adanci si cu luna plina, as da cu GT - acel "fire tiger" al lor.

CataZander
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de CataZander » 08 Feb 2011, 14:53

In toamna chiar am avut cateva partide faine la 11 noaptea pe luna plina si lumina de nu aveai nevoie de lanterna :) ...si nu doar eu!

bogdan_mihu
senior
senior

Mesaj de bogdan_mihu » 08 Feb 2011, 16:48

asa e Cata am avut ceva partide in toamna pe luna plina si-mi aduc aminte ca numa pe culori naturale am avut atacuri

CataZander
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de CataZander » 08 Feb 2011, 17:34

Da asa e dar totusi inclin sa cred ca decisiva a fost vibratia ...pt ca am incercat ambi mai multe modele pe acelasi patern dar doar cateva au dat rezultate....aaa si linistea de pe mal :wink:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 08 Feb 2011, 17:39

CataZander scrie:....aaa si linistea de pe mal :wink:
fara manele ? noaptea pe garla?hmmm :roll: :roll:

TopGear
senior
senior

Mesaj de TopGear » 14 Feb 2011, 12:45

Noutati?
A mai fost careva la salau noaptile trecute? Eu nu am mai auzit manele seara pe garla de vreo 4-5 luni.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 14 Feb 2011, 14:50

TopGear scrie:Noutati?
A mai fost careva la salau noaptile trecute? Eu nu am mai auzit manele seara pe garla de vreo 4-5 luni.
Asteapta sa vina caldura si sa vezi atunci .... manele :lol:

bogdan_mihu
senior
senior

Mesaj de bogdan_mihu » 14 Feb 2011, 14:52

nici nu o sa auzi pana la vara.
ps nu am mai iesit noaptea in perioada asta numai ziua am mai avut trasaturi noaptea am prins cel mai bine in octombrie-noiembrie,ce-i drept nu am incercat la salau in august-septembrie dar anul asta am sa ies pe noapte dupa ei si vara,cu voblere

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 14 Feb 2011, 20:23

salmo zipper este o super naluca...probabil ptr ca are vibratia foarte mare am prins avati cu el si un somn de 8kg pe apa tulbure tulbure.si o stiucana mare care am scapato dupa acele capturi,ptr ca a rupt ultimul triling.nu stiu ce marca de triling folosesc cei de la salmo in genereal sau la aceste zipper-uri dar cred ca bine ar fi sa mil echipez eu cu ceva de nadejde ptr a nu mai avea surprize.acuma drept i ca si vobleru asta il aveam in trusa putin folosit,de vreo 2 ani poate si aia a contat de sa rupt in gura dintoasei(cand sa prind si eu una adevarata)
cat despre voi nu pot decat sa ma bucur cand vad ca scrieti ca ati prins salau noaptea....eu nu reusesc sa prind nici ziua :D.

Scrie răspuns