Pescuitul Salaului -noaptea
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
In noptile cu luna plin nu am prins niciodata .... e drept ca nici nu am insistat, decat daca nu aveam de ales... (pica in weekend si tot eram in zona)
Insa am cateva locuri unde de la cariere de piatra sau de la iluminatul public se strecoare lumina pe apa in portiunea respectiva este plina de albituri si de multe ori am prins in astfel de zone avat, clean chiar si stiuca noaptea....
Nu am acordat o importanta culorii nalucii, eventual sa vad eu mai bine pe unde se afla cu toate acestea cele mai prinzatoare in afara de culoarea negru complet(BB) era verde papagal si portocaliu adica SFC si GFR.
Insa am cateva locuri unde de la cariere de piatra sau de la iluminatul public se strecoare lumina pe apa in portiunea respectiva este plina de albituri si de multe ori am prins in astfel de zone avat, clean chiar si stiuca noaptea....
Nu am acordat o importanta culorii nalucii, eventual sa vad eu mai bine pe unde se afla cu toate acestea cele mai prinzatoare in afara de culoarea negru complet(BB) era verde papagal si portocaliu adica SFC si GFR.
Ma refeream la Zipper-ul culoarea LLR.
http://setthehook.com/salmo/zipper.htm
Seara pe ape limpezi, putin adanci si cu luna plina, as da cu GT - acel "fire tiger" al lor.
http://setthehook.com/salmo/zipper.htm
Seara pe ape limpezi, putin adanci si cu luna plina, as da cu GT - acel "fire tiger" al lor.
- CataZander
- utilizator constant
- bogdan_mihu
- senior
- CataZander
- utilizator constant
- bogdan_mihu
- senior
-
- veteran
salmo zipper este o super naluca...probabil ptr ca are vibratia foarte mare am prins avati cu el si un somn de 8kg pe apa tulbure tulbure.si o stiucana mare care am scapato dupa acele capturi,ptr ca a rupt ultimul triling.nu stiu ce marca de triling folosesc cei de la salmo in genereal sau la aceste zipper-uri dar cred ca bine ar fi sa mil echipez eu cu ceva de nadejde ptr a nu mai avea surprize.acuma drept i ca si vobleru asta il aveam in trusa putin folosit,de vreo 2 ani poate si aia a contat de sa rupt in gura dintoasei(cand sa prind si eu una adevarata)
cat despre voi nu pot decat sa ma bucur cand vad ca scrieti ca ati prins salau noaptea....eu nu reusesc sa prind nici ziua
.
cat despre voi nu pot decat sa ma bucur cand vad ca scrieti ca ati prins salau noaptea....eu nu reusesc sa prind nici ziua