Pescuitul Salaului -noaptea

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 16 Feb 2011, 19:20

bogdane esti offtopic cu ultima postare :twisted:
apa e limpede?
walleye

AdrianHD
veteran
veteran

Mesaj de AdrianHD » 16 Feb 2011, 19:26

Se pare ca tu le sti ascunzatoarea :D :D
Until next time....Tight Lines!

bogdan_mihu
senior
senior

Mesaj de bogdan_mihu » 16 Feb 2011, 19:33

Dar ziua salaul pe apa mica nu sta Bogdane ,de ce,i se apleca ? :wink:[/quote]

sincer eu nu am prins salau ziua pe apa mica,probabil nu am insistat destul,doar seara si noaptea am luat pe apa mica sub un metru

bogdan_mihu
senior
senior

Mesaj de bogdan_mihu » 16 Feb 2011, 19:38

adrian frunza scrie:bogdane esti offtopic cu ultima postare :twisted:
apa e limpede?
nu e limpede e un pic taiata e numa buna la culoare dar e foarte rece nu ma mir ca-s asa apatici pestii si nu pun gura

aquaelement
junior
junior

Mesaj de aquaelement » 16 Feb 2011, 19:53

bogdan_mihu scrie:Dar ziua salaul pe apa mica nu sta Bogdane ,de ce,i se apleca ? :wink:
sincer eu nu am prins salau ziua pe apa mica,probabil nu am insistat destul,doar seara si noaptea am luat pe apa mica sub un metru[/quote]

Sta Bogdane salaul si ziua pe apa mica ,numai ca trebuie sa-i cunosti obiceiurile ,vicile :) ...dar te asigur eu ca sta si ziua pe apa mica.

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 16 Feb 2011, 19:59

am prins salai (mai mult de 1-2salai) pe apa de 50cm ziua soare...frumos fara vant... impotriva manualului :D
Bogdan iar la ce zici tu "deci cand apa e foarte rece tot guma e prinzatoare " iti zic ca eu nu am vazut inca pe nimeni sa prinda 20-30 de salai la vobler; dupa mine soft-plasticul in diversele si variatele forme... bate voblerul...
Eu inca ma antrenez la voblereala la salau..am prins cativa... dar (de multe ori) cand vreau sa prind un salau pun jig & jelibon
Mie imi plac francezii..oamenii aia vor sa prinda salau la 73 de metode... :) carlig sucit..peste mort..umplut cu sarma de cupru si electrolizat... etc :D

Spor la pescuiala!
Bine ca prinzi..eu sunt in apropiere de minimul depresiei...
poate acu in week-ed sa prind si eu 1-2 pesti sa ridic moralul
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

fratelecelmic
senior
senior

Mesaj de fratelecelmic » 16 Feb 2011, 20:16

ovidiu scrie:am prins salai (mai mult de 1-2salai) pe apa de 50cm ziua soare...frumos fara vant... impotriva manualului :D
Bogdan iar la ce zici tu "deci cand apa e foarte rece tot guma e prinzatoare " iti zic ca eu nu am vazut inca pe nimeni sa prinda 20-30 de salai la vobler; dupa mine soft-plasticul in diversele si variatele forme... bate voblerul....
:lol:

bogdan_mihu
senior
senior

Mesaj de bogdan_mihu » 16 Feb 2011, 21:44

intra-adevar cei mai multi salai la soft plasticuri i-am prins, dar au perioade;mai ales in septembrie la mine cel putin sa-mi dea foarte bine in voblere;chiar anul trecut am avut o partida buna la sfarsit de septembrie cu 2 somotei si un salau fain in 20 min la un salmo perch din pacate nu am avut aparatul la mine sa le fac o poza iar cu telefonul nu puteam ca era noapte;si am mai prins foarte bine salai la vobler la trena pe lacuri

stradic
veteran
veteran

salau

Mesaj de stradic » 16 Feb 2011, 22:09

Pe ce lacuri? Noaptea la trena? Ce model de vobler ai folosit?
rapala the best vobler in the world

bogdan_mihu
senior
senior

Mesaj de bogdan_mihu » 17 Feb 2011, 08:28

pe surduc si pe cincis,am prins pe voblere de adancime rapala dt,risto rap,deep tail dancer,deep husky jerc;am pescuit la trena mai mult ziua,am pescuit si pe inserate atunci am luat pe shad rapul de 7

Scrie răspuns