Pescuitul Salaului -noaptea
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- goodfishing
- junior
ma gandesc ca e valabil si la salau...
http://www.youtube.com/watch?v=aJvVkBcbFFY
Oare nu-ti mai amintesti,Vorba din batrani lasata?Din betie te trezesti,Din prostie niciodata ; Pastorel
nu, chiar vreo 3 diverse... (bassassasin, bighamer, si bigBaitBaits) deci probabil vibratii diferite..culori diferite (sper sa nu stric vreo teorie a vibratiei unice..sau a culorii unice)edâ„¢ scrie:ovidiu gumele au fost aceasi marca in acea noapte???
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
nu zice deloc rau tipu' ala ...goodfishing scrie:ma gandesc ca e valabil si la salau...
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
nu strici nimik,mersi de raspunsovidiu scrie:nu, chiar vreo 3 diverse... (bassassasin, bighamer, si bigBaitBaits) deci probabil vibratii diferite..culori diferite (sper sa nu stric vreo teorie a vibratiei unice..sau a culorii unice)edâ„¢ scrie:ovidiu gumele au fost aceasi marca in acea noapte???
cum zicea einstein....... ''legile relativității sunt aceleași pentru toți observatorii, chiar dacă aceștia se deplasează de o manieră neuniformă, unii față de ceilalți.''
cu alte cuvinte cand mananca salaul manca

si inca una din einstein: ''echivalența dintre materie și energie, exprimată în formula de echivalență a masei și energiei E = mc2, unde c este viteza luminii în vid. ''
prin absurd daca e =salau m=naluca si c=miscarea nalucii in apa
atunci intotdeauna salaul ataca naluca care i-o fluturi la nas
sper ca nu te-ai suparat ovidiu dar in ultima vreme vad prea multe intrebari la care s-a raspuns de mult,adica practica bate de multe ori teoria
prin absurd daca e =salau m=naluca si c=miscarea nalucii in apa
atunci intotdeauna salaul ataca naluca care i-o fluturi la nas

sper ca nu te-ai suparat ovidiu dar in ultima vreme vad prea multe intrebari la care s-a raspuns de mult,adica practica bate de multe ori teoria

nu e nicio suparare... am mai spus..si o repet..: o trasatura face mai mult decat 10 dvd-uri de specialitate...acea trasatura obtinuta fiindc ai facut ce trbuia, cimenteaza/confirma mai mult decat toate teoriile la un loc...
Cu timpul/experienta pescarul recunoaste diverse "scenarii" sau incearca sa creeze un "scenariu" nou pentru al determina pe musiu salau sa greseasca...
Personal ma bucur la fel de mutl de partidele in care nu prind (numite si "nereusite") cat si de cele in car eprind... desi sa prind e mai usor decat sa trag invataminte din zilele in care nu prind...
E trecut de 0.00 ...sa lasam copii sa doarma
Cu timpul/experienta pescarul recunoaste diverse "scenarii" sau incearca sa creeze un "scenariu" nou pentru al determina pe musiu salau sa greseasca...
Personal ma bucur la fel de mutl de partidele in care nu prind (numite si "nereusite") cat si de cele in car eprind... desi sa prind e mai usor decat sa trag invataminte din zilele in care nu prind...
E trecut de 0.00 ...sa lasam copii sa doarma

- bogdan_mihu
- senior
asa e ovidiu orice partida de pescuit chiar daca e fara capturi e reusita pt simplul fapt ca esti in natura si ca ai scapat pt cateva ore de nebunia din oras
cea mai buna e practica pe malul apei ,am observat ca in zone diferite aceelasi peste adica salaul in aceeasi zi a preferat naluci diferite intr-un loc am prins si am si avut atacuri pe un shad orka 2-3 km departare in alt loc am dat cu aceelasi shad cateva zeci de lanseuri si nimic ,am schimbat cu un relax 7,5 si la a doua mana salaul si asta nu mi sa intimplat numai o data;eu cred ca in functie de fiecare loc salaii prefera anumite vibratii si probabil culori
cea mai buna e practica pe malul apei ,am observat ca in zone diferite aceelasi peste adica salaul in aceeasi zi a preferat naluci diferite intr-un loc am prins si am si avut atacuri pe un shad orka 2-3 km departare in alt loc am dat cu aceelasi shad cateva zeci de lanseuri si nimic ,am schimbat cu un relax 7,5 si la a doua mana salaul si asta nu mi sa intimplat numai o data;eu cred ca in functie de fiecare loc salaii prefera anumite vibratii si probabil culori