Pescuitul Salaului -noaptea
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Sunt bune doar sa vezi unde ajunge in apa naluca respectiva, in rest nu cred ca au mare importanta.... am incercat cu tot felul de chestii fosforescente si iluminate, dar nu am prins cu ele niciodata nicaieri .... insa SSR de 7 sau 9 cm SFC si GFR este nr. 1 pe multe ape..... Noaptea cele mai "bune" culori au fost cele inchise, chiar si negre ... am prins salai noaptea de multe, ori cautand alta specie....semlecangheorghe scrie:Pe chestii fosforescente ,a-ti avut ceva rezultate??
- semlecangheorghe
- veteran
Am niste gume ,no name,transparente,cu coada fosforescenta.Asa inoata de zici ca-i un peste ce-o incasat un ciocan in cap.Daca ar fi fost sa ma iau dupa preferintele mele,n-as fi pescuit cu ele....Si totusi...trecind peste ce-mi place mie,si tinind cont de s-ar putea sa le placa pestilor,le-am incercat....noaptea .Ei bine, au confirmat..binisor...Problema este ca pierd repede codita fosforescenta..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
-
- senior
- bogdan_mihu
- senior
- bogdan_mihu
- senior
Care dintre ele?TopGear scrie:bogdan_mihu. Daca tot ai amintit de Salmo, ai Zipper-ul in trusa?
Vreau sa va mai intreb ceva . Ce diferente ar trebui sa fie intre naluci , in cazul in care este sau nu , lumina de la luna .
In cazul in care lumina este prezenta , naluca ar trebui sa fie de culoare inchisa si invers?