Pescuitul Salaului -noaptea
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
eu am prins noaptea pe intuneric bezna (fara luna) la gume negre .alea hard nose de la mann's .dar mai aproape de mal ,cam la 2 ..3 metri adancime. in acelasi anafor ziua prindeam la peste 10 metri adncime ,noaptea in mal.si colegii mei tot pe culori inchise (gri ,maro ).alea care lumineaza noaptea...porcarele .
- bogdan_mihu
- senior
Eu am luat salai noaptea dupa ora 23.00 cu crank Rebel culoare portocalie cu rosu pe spate, catusi de putin negricioasa. La adancimea la care evolua - aproape 3 metri, si mai ales in ce curent pescuiam, nu a stat salaul sa aprinda lanterna, sa analizeze la microscop structura moleculara a vopselei. Pur si simplu l-a hapait fara nici o greatza. Cu toate ca apa era limpede.
- stefanflorin
- veteran
Orice a-ti zice, apa tulbure sau nu, noapte sau zi, culoarea conteaza foarte mult. La fel inclin spre culori inchise pe timp de noapte cu toate ca am prins si pe alb sidef. Nu ramane decat sa testam la momentul respectiv care dintre ele corespunde poftelor salailor.
PS: interesant ar fi sa nu se mai puna accent pe culori si sa gasim pe piata toate modele vopsite in aceiasi culoare...cred ca m-as plictisi groaznic.
PS: interesant ar fi sa nu se mai puna accent pe culori si sa gasim pe piata toate modele vopsite in aceiasi culoare...cred ca m-as plictisi groaznic.
Urasc atarnatorii!
- goodfishing
- junior
Oau !!
Ovidiu ! Ce de spirite in poze . Ai observat petele luminoase , ce crezi ca sunt ?
Exista niste teorii : http://www.spiritus.ro/SPIRITISM/aparit ... itiste.htm
Nu stiu cat sunt de adevarate , am si eu cateva poze in care apar ciudateniile astea
Sczuze de off , dar mi-au sarit in ochii petele luminoase din pozele lui Ovidiu !
P S Incearca sa maresti pozele pe punctele luminoase .
Ovidiu ! Ce de spirite in poze . Ai observat petele luminoase , ce crezi ca sunt ?
Exista niste teorii : http://www.spiritus.ro/SPIRITISM/aparit ... itiste.htm
Nu stiu cat sunt de adevarate , am si eu cateva poze in care apar ciudateniile astea

Sczuze de off , dar mi-au sarit in ochii petele luminoase din pozele lui Ovidiu !
P S Incearca sa maresti pozele pe punctele luminoase .