Ps: am fost si in septembrie si pe Chilia si pe bratul Macin .Te-am ratat la mustata!

Scuze de off-topic.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
E super daca ii place sa faca baie si iarna dar sunt unii caini carora le e frig dupa cateva bai.Cand am spus de inconstienta ma refeream la cei care forteaza cainele sa intre pe orice vreme.costi scrie: SERIOS??? Cainele meu face baie TOT timpul iarna... si nu-l bag eu in apa....intra de buna voie![]()
![]()
Deci considera-ma inconstient.....
![]()
da nu-i pot refuza placerea asta......
![]()
![]()
Cu toate ca am zis ca nu pun link-uri nu ma pot abtine:costi scrie:Nu am nici o treaba cu vanatoarea... da mi se pare ciudata treaba asta cu vanatorul cu lanseta..... am ceva cunoscuti vanatori si nici unul nu merge la vanatoare cu lanseta..
Te cam pripesti cu concluziile.De unde stii daca se aplica "oprtunismul romanesc" ??costi scrie:Nu ma deranjeaza vanatoarea .... dar nici nu-mi place oportunisul asta romanesc de a prinde rapid orice misca si de a indesa in traista.....
costi scrie:Asa ca consider ca cine vrea vanatoare merge la vanatoare (si isi prezinta capturile pe forumurile de vanatoare)... cine vrea peste... merge la pescuit.... sau la Metro![]()
![]()
Mah Adi,eu nu prea voiam, dar m-o impins nevasta,mahadiwolf scrie:@meas
![]()
![]()
![]()
ba, asa iti trebuie
cine draqu te'o pus sa te faci vanator??si pescar pe deasupra![]()
![]()
si ti-am zis ma, da tu nu si nu ....
![]()
![]()
![]()
Nu e nevoie de scuze ca doar nu ne-am injurat si nici nu ne-am jignit.costi scrie:ok.. poate m-am pripit cu concluziile.... (imi cer scuze daca am deranjat, nu doresc intrarea in polemica) poate ca din cauza ca am banuit ca pozele cu pestii si cele cu rata sunt de la aceeasi partida de pescuit/vanatoare.... si personal nu sunt genul care agreaza gandirea de genaul... hai ca ma duc la peste... da iau si pusca cu mine poate mai impusc si ceva pe langa o stiuca....
Pai pescarul adevarat se duce la peste din hobby nu pentru ca n-are ce pune pe masa.Eu personal nici macar nu mananc peste si in ultima vreme am facut doar C&R.costi scrie:Cat despre apelativul de "pescar adevarat" - mersi pentru el da' e vise
Deocamdata ma multumesc doar cu categoria de hobby (a se citi boala) pentru timpul liber![]()
Asta ca sa nu uitati despre ce era vorba...Ca am vazut ca in rest ati lamurit-oImi poate spune si mie cineva cum pot sa prind stiuca intr-un mod rapid dar si relaxant?
Ultimul off topic si din partea mea.zamfi scrie: Ps:nu ma pot abtine de la off topic![]()
Vezi ce bine e sa pescuiesti si atat :nu-ti trebe caine , nu te critica lumea... Nu dai vina pe nevasta ...