Pescuitul la Stiuca !?

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 09 Noi 2009, 21:09

Ar merge o stiuca pe vremea asta...Si dupa aia sa vezi poze on-topic! :lol: Dar semnele sunt proaste din Delta ... :cry: Si mai e si criza asta nenorocita care ma alearga dintr-un loc in altul de nu mai am timp nici sa trag aer :cry:

Ps: am fost si in septembrie si pe Chilia si pe bratul Macin .Te-am ratat la mustata! :P Toate cele bune !

Scuze de off-topic.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 09 Noi 2009, 21:21

@meas

:twisted: :twisted: :twisted:
ba, asa iti trebuie
cine draqu te'o pus sa te faci vanator??si pescar pe deasupra :twisted: :twisted:

si ti-am zis ma, da tu nu si nu ....
:lol: :lol: :lol:

p.s. costi, eu am un brac german cu parul scurt care cu siguranta ar sari in apa pe orice vreme,insa tot la fel de sigur sunt ca nu sunt nebun sa il imping sa faca acest lucru in plina iarna, ar insemna sa imi bat joc de el si implicit de mine - sper ca intelegi ce spun si la ce ma refer

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 09 Noi 2009, 21:30

costi scrie: SERIOS??? Cainele meu face baie TOT timpul iarna... si nu-l bag eu in apa....intra de buna voie :lol: :lol: :lol: Deci considera-ma inconstient..... :lol: :lol: da nu-i pot refuza placerea asta...... :wink: :wink:
E super daca ii place sa faca baie si iarna dar sunt unii caini carora le e frig dupa cateva bai.Cand am spus de inconstienta ma refeream la cei care forteaza cainele sa intre pe orice vreme.
Cainele colegului e o vijla si are par scurt;facuse deja cateva bai sa recupereze ratzele noastre si ne-a fost mila s-o mai indemnam la aport apos
costi scrie:Nu am nici o treaba cu vanatoarea... da mi se pare ciudata treaba asta cu vanatorul cu lanseta..... am ceva cunoscuti vanatori si nici unul nu merge la vanatoare cu lanseta..
Cu toate ca am zis ca nu pun link-uri nu ma pot abtine:
http://www.vinatoare.ro/index.php/topic,4386.420.html
costi scrie:Nu ma deranjeaza vanatoarea .... dar nici nu-mi place oportunisul asta romanesc de a prinde rapid orice misca si de a indesa in traista.....
Te cam pripesti cu concluziile.De unde stii daca se aplica "oprtunismul romanesc" ??
costi scrie:Asa ca consider ca cine vrea vanatoare merge la vanatoare (si isi prezinta capturile pe forumurile de vanatoare)... cine vrea peste... merge la pescuit.... sau la Metro :lol: :lol: :lol:

Si aici dai dovada de intransigenta,dar poate asta este firea unui pescar adevarat :wink:
Pe forumurile de vanatoare sunt si multi pescari si nimeni nu se supara sa vada capturi interesante si sa auda si povesti pescaresti.
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 09 Noi 2009, 21:31

@adiwolf - bracul nu stiu cat de rezistent e la frig, insa eu am Labrador Retriever si care nu sunt nebun sa-l bag eu in apa.... ci dimpotriva... tre' sa fiu tot timpul atent sa-l scot din apa.... :lol: :lol: inclusiv iarna..... pana nu ma linseaza pescarii de pe mal :lol: :lol:
Imagine

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 09 Noi 2009, 21:36

adiwolf scrie:@meas

:twisted: :twisted: :twisted:
ba, asa iti trebuie
cine draqu te'o pus sa te faci vanator??si pescar pe deasupra :twisted: :twisted:

si ti-am zis ma, da tu nu si nu ....
:lol: :lol: :lol:
Mah Adi,eu nu prea voiam, dar m-o impins nevasta,mah :D
Doar ma stii ca nu ies din cuvantul ei :lol: :lol:
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 09 Noi 2009, 21:41

ok.. poate m-am pripit cu concluziile.... (imi cer scuze daca am deranjat, nu doresc intrarea in polemica) poate ca din cauza ca am banuit ca pozele cu pestii si cele cu rata sunt de la aceeasi partida de pescuit/vanatoare.... si personal nu sunt genul care agreaza gandirea de genaul... hai ca ma duc la peste... da iau si pusca cu mine poate mai impusc si ceva pe langa o stiuca....

De aia ziceam ca prefer.... cand e de mers la vanatoare... pai vanatoare sa fie... iar cand vine vremea de peste..... mersc la pescuit :)

Cat despre apelativul de "pescar adevarat" - mersi pentru el da' e vise :lol: :lol: :lol:

Deocamdata ma multumesc doar cu categoria de hobby (a se citi boala) pentru timpul liber :lol: :lol:
Imagine

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 09 Noi 2009, 22:10

scuze de offtopic pt ceilalti, dar.....

@costi,

omule, Labradorul tau este un caine "nascut" in apa si pentru apa :lol:
nu suporta comparatie cu bracul meu care nu are nici un pic de par pe burta

measule,
deh ma, asa e cu nevestele astea, te imping la tot felul......
si tu....famile grea,deh, trebuia sa te conformezi

:lol: :lol:

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 09 Noi 2009, 22:16

costi scrie:ok.. poate m-am pripit cu concluziile.... (imi cer scuze daca am deranjat, nu doresc intrarea in polemica) poate ca din cauza ca am banuit ca pozele cu pestii si cele cu rata sunt de la aceeasi partida de pescuit/vanatoare.... si personal nu sunt genul care agreaza gandirea de genaul... hai ca ma duc la peste... da iau si pusca cu mine poate mai impusc si ceva pe langa o stiuca....
Nu e nevoie de scuze ca doar nu ne-am injurat si nici nu ne-am jignit.
Partial banuiala ta e corecta in sensul ca am plecat pe 02.11.09 si ne-am intors pe 06.11.09 incercand sa combinam pescuitul cu vanatoarea,mai ales ca in Delta e foarte complicat cu autorizatiile de vanatoare si nu se facea sa ratam nici o posibilitate.In general la vanatoare nu poti sta toata ziua ca n-ai la ce,asa ca dimineatza,la rasarit, mergeam la fazani apoi cand acestia se retrageau in desis cautam porumbeii gulerati si pana seara cand ies din nou fazanii sunt timpi morti numai bun de dat la rapitor.
Chiar si asa nu ne-am putut duce decat cateva ceasuri pe 05.11.09 la pescuit si si atunci am cautat stiuca de-am naucit pana sa dam de un loc unde punea gura.Cred ca am facut zeci de km batand zona.
In alte ocazii insa partidele de vanatoare/pescuit sunt cam asa cum spui:dimineatza faci vanatoare,peste zi pescuiesti si seara te intorci la vanatoare;daca stai cu cortul se continua cu pesuiala de noapte.
costi scrie:Cat despre apelativul de "pescar adevarat" - mersi pentru el da' e vise
Deocamdata ma multumesc doar cu categoria de hobby (a se citi boala) pentru timpul liber :lol: :lol:
Pai pescarul adevarat se duce la peste din hobby nu pentru ca n-are ce pune pe masa.Eu personal nici macar nu mananc peste si in ultima vreme am facut doar C&R.
Aia de se duc la peste din motivul stamac nu merita apelativul de pescar sportiv;merge mai bine traistar,hapsan si altele;in categoria asta intre si vanatori, ca doar tagma asta n-o fi scutita de lichele.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 10 Noi 2009, 11:13

Imi poate spune si mie cineva cum pot sa prind stiuca intr-un mod rapid dar si relaxant?
Asta ca sa nu uitati despre ce era vorba...Ca am vazut ca in rest ati lamurit-o :lol:

Ps:nu ma pot abtine de la off topic :oops:
Vezi ce bine e sa pescuiesti si atat :nu-ti trebe caine , nu te critica lumea... Nu dai vina pe nevasta ...:wink:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 10 Noi 2009, 18:58

zamfi scrie: Ps:nu ma pot abtine de la off topic :oops:
Vezi ce bine e sa pescuiesti si atat :nu-ti trebe caine , nu te critica lumea... Nu dai vina pe nevasta ...:wink:
Ultimul off topic si din partea mea.
Nici nu stii @zanfi ce bine este sa pescuiesti si sa vanezi.
Nu risti sa ai zi ratata decat daca ai mare ghinion.
Nu merge pescuiala tot pica ceva in bataia pushtii :lol: :lol: sau invers.
Plus ca chestia cu datul vinii imi aduce aminte de intrebarea "de ce este nevoie ca un barbat sa aiba nevasta?"
-Pentru ca nu poti da vina pe Guvern chiar pentru orice :wink:

Scrie răspuns