adrian frunza scrie:meas ,
intr-o tara civilizata te linsau pentru pozele astea penibile.
avem si momente mai proaste cand abuzam de natura ,dar sa si publici frustrarile, e patologic .
daca gresesc astept comentarii contra.
Mai intai ar trebui precizat la care din poze faci referire ca sunt penibile;cele cu pestii sau cele cu recuperarea ratzei impuscate.
Daca te referi la cele cu pesti eu nu vad unde este penibilitatea.
Daca te referi la cele cu ratza, trebuie sa-ti spun ca orice vanator de pasaret are in dotare o lanseta cu o ancora pentru recuperarea vanatului cazut in apa;mai ales cei care nu au caine sau chiar daca au caine, temperatura apei este scazuta si numai un inconstient isi baga cainele in apa, iarna.
Ti-am dat aceasta explicatie pentru ca,dupa cum cred,nu esti vanator si nu ai de unde sa stii etica vanatoreasca.
Daca la pescuit se poate practica C&R la vanatoare nu merge si una din obligatiile vanatorului este sa faca tot posibilul pentru recuperarea vanatului;este o forma de respect fatza de viatza luata.
As dori sa-ti precizezi pozitia si sa ma lamuresti la ce te-ai referit cu postarea ta.
Parerea mea este totusi ca inainte sa linsezi,ca orice om civilizat dintr-o tzara civilizata,sa te informezi despre obiceiuri si etica.
Daca tot mai ai nedumeriri iti stau la dispozitie,dar doar daca folosesti expresii civilizate si mai ales fara sa acuzi pe cineva pe care nu-l cunosti de chestiuni asupra carora nu cred ca ai pregatirea necesara sa te pronunti (frustrari,patologie).
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!