Pescuitul la Stiuca !?

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 08 Noi 2009, 10:06

...ceva poze cu bibanii ai nu ai cumva sa ne clatim si noi ochii cu asa minune
Din pacate n-am avut telefonul la mine si deci n-am poze :cry:
ptiuuu, pacostea naibii Twisted Evil
la's ca stiu eu cine a prins stiuci si bibani mari, nu tu, ea.
deci mai usor cu laudele "maestre", ca sa nu spun tradator de tagma pescareasca
auzi la el, pleaca la vanatoare si prinde stiuci Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Aici n-ai nimerit-o :lol:
Am fost doar in gasca baieteasca;pescaritza sefa a ramas la caldurica.
Si nici nu vad vreo tradare;pescuitul rapitorilor este tot o vanatoare,dar de pesti
:lol: :lol:
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 09 Noi 2009, 15:44

Nu-s chiar semnificative pozele dar asta e tot ce am putut recupera de la colegii de expeditie:
Imagine
By aghiuta1, shot with 6303 classic at 2009-11-08
Imagine
Imagine
Si ca sa vedeti ca vanatoarea nu se deosebeste prea tare de pescuit:
Imagine
Imagine
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 09 Noi 2009, 16:07

Am mai "agatzat" o poza:
Imagine
By aghiuta1, shot with 6303 classic at 2009-11-09

Dreamer
Moderator
Moderator

Mesaj de Dreamer » 09 Noi 2009, 16:10

meas scrie: Si ca sa vedeti ca vanatoarea nu se deosebeste prea tare de pescuit:
Imagine
Tre sa fii tare natarau si incuiat la mine ca sa faci asa ceva! :evil:
https://flyfishingoutlet.ro/ - Magazin online de pescuit la musca
http://www.dreamfish.ro/ - Solutii complete pentru piscicultura

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 09 Noi 2009, 16:22

Dreamer scrie:
meas scrie: Tre sa fii tare natarau si incuiat la mine ca sa faci asa ceva! :evil:
Te-as ruga sa-ti masori cuvintele.Nu-mi aduc aminte sa fim atat de prieteni incat sa-ti permiti limbajul asta care te descalifica.
As fi curios sa stiu cum ai proceda tu care nu esti "natarau" si nici "incuiat la minte" sa recuperezi o ratza impuscata si care cade in mijlocul canalului.
Probabil te-ai fi dus inot pana la ea.

adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 09 Noi 2009, 19:14

meas ,
intr-o tara civilizata te linsau pentru pozele astea penibile.
avem si momente mai proaste cand abuzam de natura ,dar sa si publici frustrarile, e patologic .
daca gresesc astept comentarii contra.
walleye

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 09 Noi 2009, 20:02

adrian frunza scrie:meas ,
intr-o tara civilizata te linsau pentru pozele astea penibile.
avem si momente mai proaste cand abuzam de natura ,dar sa si publici frustrarile, e patologic .
daca gresesc astept comentarii contra.
Mai intai ar trebui precizat la care din poze faci referire ca sunt penibile;cele cu pestii sau cele cu recuperarea ratzei impuscate.
Daca te referi la cele cu pesti eu nu vad unde este penibilitatea.
Daca te referi la cele cu ratza, trebuie sa-ti spun ca orice vanator de pasaret are in dotare o lanseta cu o ancora pentru recuperarea vanatului cazut in apa;mai ales cei care nu au caine sau chiar daca au caine, temperatura apei este scazuta si numai un inconstient isi baga cainele in apa, iarna.
Ti-am dat aceasta explicatie pentru ca,dupa cum cred,nu esti vanator si nu ai de unde sa stii etica vanatoreasca.
Daca la pescuit se poate practica C&R la vanatoare nu merge si una din obligatiile vanatorului este sa faca tot posibilul pentru recuperarea vanatului;este o forma de respect fatza de viatza luata.
As dori sa-ti precizezi pozitia si sa ma lamuresti la ce te-ai referit cu postarea ta.
Parerea mea este totusi ca inainte sa linsezi,ca orice om civilizat dintr-o tzara civilizata,sa te informezi despre obiceiuri si etica.
Daca tot mai ai nedumeriri iti stau la dispozitie,dar doar daca folosesti expresii civilizate si mai ales fara sa acuzi pe cineva pe care nu-l cunosti de chestiuni asupra carora nu cred ca ai pregatirea necesara sa te pronunti (frustrari,patologie).

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 09 Noi 2009, 20:45

@meas
Aghiuta ai pus-o! :lol: Ti-ai ridicat in cap forumul! Chiar imi era dor de niste poze cu tine ,asa ca trebuie sa ma bucur ca ai postat aceste poze (spre deosebire de altii :P ). Asa ca iti transmit salutari din Aiud (ca oricum ai zis ca o sa ma vizitezi...).

In rest ,cu precizarea ca nu fac aici pe avocatul diavolului (Aghiuta :P) , vreau totusi sa mentionez ca oricat ar parea ,poate, de ciudat meas face parte din oamenii care chiar respecta natura! Poate ca mai mult decat multi dintre noi...In consecinta...o seara buna!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 09 Noi 2009, 20:50

meas scrie:..........mai ales cei care nu au caine sau chiar daca au caine, temperatura apei este scazuta si numai un inconstient isi baga cainele in apa, iarna.
SERIOS??? Cainele meu face baie TOT timpul iarna... si nu-l bag eu in apa....intra de buna voie :lol: :lol: :lol: Deci considera-ma inconstient..... :lol: :lol: da nu-i pot refuza placerea asta...... :wink: :wink:

Nu am nici o treaba cu vanatoarea... da mi se pare ciudata treaba asta cu vanatorul cu lanseta..... am ceva cunoscuti vanatori si nici unul nu merge la vanatoare cu lanseta.. in schimb cu cainele da.... si culmea mai intra si prin apa, mocirla sau altele.... si nu am auzit inca de nici unul care sa se fi racit :lol: :lol:

Nu ma deranjeaza vanatoarea .... dar nici nu-mi place oportunisul asta romanesc de a prinde rapid orice misca si de a indesa in traista..... Asa ca consider ca cine vrea vanatoare merge la vanatoare (si isi prezinta capturile pe forumurile de vanatoare)... cine vrea peste... merge la pescuit.... sau la Metro :lol: :lol: :lol:
Imagine

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 09 Noi 2009, 20:57

zamfi scrie:@meas
Aghiuta ai pus-o! :lol: Ti-ai ridicat in cap forumul! Chiar imi era dor de niste poze cu tine ,asa ca trebuie sa ma bucur ca ai postat aceste poze (spre deosebire de altii :P ). Asa ca iti transmit salutari din Aiud (ca oricum ai zis ca o sa ma vizitezi...).
Saltare draga @zamfi.Ma bucucr si eu ca-ti plac pozele desi nu sunt cele mai reusite si in plus au fost facute la mare repezeala.
E adevarat ca ti-am promis ca vin pe la tine dar,dupa cum vezi,Delta e mai aproape decat Aiudul :lol: :lol:
Pe tine nu te bate gandul de un off-road deltaic ?? cu "tigrisorul" ??
Cat despre pusul forumului in cap,nu se sperie @aghiuta de atata lucru si in plus cred ca baietii nu cunosc cutumele vanatoresti;ce-i mai rau e ca intai dau cu piatra si apoi cer explicatii.
As pune niste link-uri cu discutii despre recuperarea vanatului dar ma tem sa nu-mi pun si administratia in cap pe motiv de reclama la alte site-uri.
Oricum daca te bate gandul la o Delta,stii unde ma gasesti :lol:

Scrie răspuns