Pescuitul la Stiuca !?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- MARIUS POPA
- veteran
Cele mai bune Voblere la stiuca?
Sunt si eu nou pe aici si as vrea sa va intreb pe cei veterani care sunt voblerele la stiuca cele mai prinzatoare?
De la Rapala,de la Salmo...?
Sa dai sute de mii pe unul si sa nu prinzi nimic ulterior nu prea-ti vine bine.
Poate sa ma ajute cineva:culori,marimi,marci,samd.
X-Rap de la Rapala sau Super Shad Rap,adica alea la 35 ron bucata sunt mai bune decat plasticele,oscilantele sau rotavivele?
Multam.
De la Rapala,de la Salmo...?
Sa dai sute de mii pe unul si sa nu prinzi nimic ulterior nu prea-ti vine bine.
Poate sa ma ajute cineva:culori,marimi,marci,samd.
X-Rap de la Rapala sau Super Shad Rap,adica alea la 35 ron bucata sunt mai bune decat plasticele,oscilantele sau rotavivele?
Multam.

- MARIUS POPA
- veteran
Piketor, nu-ti poate garanta nimeni ca vei prinde cu un anume vobler.
De la Salmo incearca Pike, Slider, Perch
Rapala: Husky Jerk, Rattlin, Twitchin' in special RH
Si Cozma sunt bune, de la 7 cm in sus
Oscilante:
Berti: Lynx, ES, Piscot, Doli
Gipo: Irlandeza, Dolinger, Painica
La rotativa n-am prins, dar sunt convins ca merg Mepps si Blue Fox de la nr. 3-4 in sus.
O sa ajungi in timp sa dai milioane bune ca sa-ti completezi trusa, si tot nu te poti opri.
De la Salmo incearca Pike, Slider, Perch
Rapala: Husky Jerk, Rattlin, Twitchin' in special RH
Si Cozma sunt bune, de la 7 cm in sus
Oscilante:
Berti: Lynx, ES, Piscot, Doli
Gipo: Irlandeza, Dolinger, Painica
La rotativa n-am prins, dar sunt convins ca merg Mepps si Blue Fox de la nr. 3-4 in sus.
Sa vezi cand il agati cum te simtiSa dai sute de mii pe unul si sa nu prinzi nimic ulterior nu prea-ti vine bine.

O sa ajungi in timp sa dai milioane bune ca sa-ti completezi trusa, si tot nu te poti opri.
Bine,bine,dar pana acoloas vrea si eu sa stiu,daca doreste cineva sa si dezvaluie din secrete(am vazut ca sunt totusi),daca se prinde mai bine stiuca la vobler decat la alelalte,si daca voblerele X-Rap Jointed sau Super Shad Rap de la Rapala prind stiuca la noi.
De aratat ele arata bine in cutie
dar si costa;banuiasc totusi ca nu costa degeaba atat cat costa.
Ca doar trebuie sa arate bine si pentru stiuca noastra,nu doat pt ochii nostri?
Stie cineva ceva?
Multumesc pt raspunsul de mai sus
De aratat ele arata bine in cutie

Ca doar trebuie sa arate bine si pentru stiuca noastra,nu doat pt ochii nostri?
Stie cineva ceva?
Multumesc pt raspunsul de mai sus
Hai sa-ti zic si eu ceva.piketor scrie:Bine,bine,dar pana acoloas vrea si eu sa stiu,daca doreste cineva sa si dezvaluie din secrete(am vazut ca sunt totusi),daca se prinde mai bine stiuca la vobler decat la alelalte,si daca voblerele X-Rap Jointed sau Super Shad Rap de la Rapala prind stiuca la noi.
Prinsul stiucii tine si nu tine de naluca folosita.Sunt situatii cand stiuca trage;in cazul asta poti da cu ce vrei ca tot prinzi.Am avut partida in care am schimbat nalucile ca sa vad la ce NU targe;am epuizat tot ce aveam in trusa si tot a tras.
Dar am avut partide in care am schimbat tot ce aveam in trusa si tot n-a tras,doar a impins

Totusi ce starneste mai tare stiuca atunci cand nu prea vrea:Rattlin Rapala tras mai pe la fundul apei sau jeliboane Bass Asasin tarate mai incet,tot asa,mai aproape de substrat.Am mai avut succes cu niste voblere made in CCCP,un fel de combinatie vobler+popper;se scufunda si au miscare de vobler dar,datorita taieturii din capul lor, fac bule si zgomote asemanatoare poperelor.
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!