one man, one rod, one lure. that's spinning.
pescuitul la buldo
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- Wavedancer
- veteran

Pt. Petru:
Voblerele fara barbeta se numesc, si aici, "stick" sau "walking dog".
Pt. Paul:
Pai, spuneam, ca am incercat buldo-ul O SINGURA DATA. Si cind am vazut ca avtul "da" mai mult in buldo decit in muste, normal ca am pus un popper!
Pt. Eugen:
Bombeta si sbirulino sint acelasi lucru in doua limbi diferite. Bombette, in franceza=sbirulino, in italiana.
Pt. Dan:
Eu la faza cu "no xxx" zic "pass". Pastreaz-o NUMAI pt tine!
Voblerele fara barbeta se numesc, si aici, "stick" sau "walking dog".
Pt. Paul:
Pai, spuneam, ca am incercat buldo-ul O SINGURA DATA. Si cind am vazut ca avtul "da" mai mult in buldo decit in muste, normal ca am pus un popper!
Pt. Eugen:
Bombeta si sbirulino sint acelasi lucru in doua limbi diferite. Bombette, in franceza=sbirulino, in italiana.
Pt. Dan:
Eu la faza cu "no xxx" zic "pass". Pastreaz-o NUMAI pt tine!
- Wavedancer
- veteran

e...cu toate ca s-au starnit niste polemici pe subiectu asta cu buldo...ca nu e bine pus ca nu stiu ce..
..nu cred ca e asa important...bine ca nu am intrebat de lansete de crap cum a facut un alt utilizator:)
..dar totsi nu am avut nici un raspuns concret...ce sa inteleg????...ca nu e o tehnica prea utilizata sau poate nu e un pescuit sportiv pt ca sunt mai mult de 2 muste(m-am gandit si la asta)....oricum ramane sa descopar singur tainele:) si sa vad daca e un pescuit care merita practicat...
- Borealis Fly
- veteran

- Borealis Fly
- veteran

Pentru Razvan:
Ori ce pescuit sportiv merita practicat, daca te intereseaza pescuitul in sine si nu rezultatul partidei, masurat in cat mai multe kg.
Pescuit la buldo este un pescuit "orb", adica lansezi in amonte si astepti ca pestii sa atace. Cand o fac se inteapa singuri datorita "greutatii" plutei buldo. Nu-ti ramane decat sa recuperezi firul si sa dai drumul pestilor.
Asta pe rau. Pe lac este ca la pescuitul la fund. Ai lansat si astepti ca pesti sa-ti gaseasca artificialele. Intre timp, gratar, bere si multa rabdare.
Ori ce pescuit sportiv merita practicat, daca te intereseaza pescuitul in sine si nu rezultatul partidei, masurat in cat mai multe kg.
Pescuit la buldo este un pescuit "orb", adica lansezi in amonte si astepti ca pestii sa atace. Cand o fac se inteapa singuri datorita "greutatii" plutei buldo. Nu-ti ramane decat sa recuperezi firul si sa dai drumul pestilor.
Fir intins!
Borealis F
Borealis F