Pescuitul din barca

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
payti
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de payti » 27 Mai 2010, 18:07

probabil ca nu poti pescui nici fara un scaun mai ieftin de 500 Euro?!!?

payti
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de payti » 27 Mai 2010, 18:10

adiwolf scrie:
radubc scrie:...
Norocul meu a fost ca am luat-o si ieftin. Versiunea 2010 ajunge la $499. Ii drept ca ii mai de calitate, dar totusi. La banii aia mai pun $100 si iau canoe de fibra..........
la banii aia nu merita.

grey,
nu am ras de aceasta barca, pur si simplu am spus ca nu este buna pt pescuit din punctul meu de vedere
Probail ca nu poti pescui nici cu un scaun mai ieftin de 500 euro!?!?

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 27 Mai 2010, 19:58

payti scrie:probabil ca nu poti pescui nici fara un scaun mai ieftin de 500 Euro?!!?
Nu neaparat lucrurile scumpe sunt cele mai bune si utile....,dar cine isi permite o barca de 21.000 $ nu cred ca se mai uita la 500 euro .... :lol:

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 27 Mai 2010, 22:28

adiwolf scrie: grey,
nu am ras de aceasta barca, pur si simplu am spus ca nu este buna pt pescuit din punctul meu de vedere
ok iti respect punctul de vedere si sunt de acord ca sunt si alte barci mult mai bune dar fiecare cu ce poate si ce are . pentru mine e ca un hotel plutitor tinind cont cite nopti am dormit linistit in ea pe mijlocul oltului :D
tu ce barca folosesti? poate ma mai dotez cu inca o barca (musai gonflabila) si fac un mic port ca unde tin 2 merge si a 3a :lol:

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 27 Mai 2010, 22:41

radubc scrie:

. Versiunea 2010 ajunge la $499. Ii drept ca ii mai de calitate,

Ce ma 'nerveaza mai tare ii ca nu pot s-o folosesc. Cum vin de la servici se aduna norii si incepe ploaia. In weekend cica o sa ninga. :evil:
prin ce e mai de calitate ? ce inbunatatiri are fata de modelul anterior ? poti da citeva detalii?
nu fi nervos ca nici noi nu le putem folosi pe ale noastre la cum arata oltul in zona sibiului :cry:
era sa uit xxx hunter 360 in germania costa intre 244 si 340 euro si depinde de vinzatorul on line daca are chef sa o trimita in RO si la ce pret (in general pe la 70 E) :cry: bataie de joc :cry:

radubc
junior
junior

Mesaj de radubc » 28 Mai 2010, 02:12

kzoli scrie:In weekend cica o sa ninga. :evil:
:wink: Atunci te duci la copca ? :D[/quote]

Am vrut sa-ti scriu acu' cateva ore si sa zic ca nu-i cazul. Acuma am ajuns acasa si deja ninge linistit si avem snowfall warning intre 10-20 cm. Asa ca cred ca o sa fie cazul de copca.

Sambata trecuta se anunta vreme faina in oras. Se anuntau vreo 15 grade si soare. Am zis OK, merg la pastrav, pe o balta la vreo 80 Km. Zis si facut. Dimineata pe la 6:15 am plecat de acasa, 9 grade. Pe la 6:45 am iesit de pe autostrada pe drumul catre lac, 0 grade. La 7 am fost pe lac, -4 grade. Mai era inca un tacanit acolo. Deja incepuse sa se formeze o pojghita subtire pe unde era apa mai mica. Am zis ca stau sa iau vreo 2 pesti si plec. Pe la 7 si 20 il aveam pe primul. Pe urma au incevut sa vina si alti pescari. Astia au venit pregatiti cu scaune si saci de dormit. Lansau, se bagau in sac si se asezau pe scaun. Nici nu sperau sa scoata pesti prea repede.

Eu am prins smecheria si am mai scos inca 3 pastravi. Am vrut sa-i arunc inapoi dar inghiteau carligul asa tare ca nu-l puteam scoate fara moara pestii. Asa ca a trebuit sa plec, ca nu mai voiam pesti si limita era de 5.

radubc
junior
junior

Mesaj de radubc » 28 Mai 2010, 02:20

grey-wolf scrie:
radubc scrie:

Ce ma 'nerveaza mai tare ii ca nu pot s-o folosesc. Cum vin de la servici se aduna norii si incepe ploaia. In weekend cica o sa ninga. :evil:
prin ce e mai de calitate ? ce inbunatatiri are fata de modelul anterior ? poti da citeva detalii?
nu fi nervos ca nici noi nu le putem folosi pe ale noastre la cum arata oltul in zona sibiului :cry:
era sa uit xxx hunter 360 in germania costa intre 244 si 340 euro si depinde de vinzatorul on line daca are chef sa o trimita in RO si la ce pret (in general pe la 70 E) :cry: bataie de joc :cry:
Mi s-a parut ca vinilinul e un pic mai gros. Restul se vede in poza.

http://ca.wholesalesports.com/storefron ... 80495.html

Vad ca asta se cheama xxx Master, dar vanzatorul mi-a zis ca inlocuieste xxx Hunter. Cat o fi de adevarat ramane de vazut. Tind sa-l cred pentru ca am gasit foarte greu HF-ul meu. Nu mai avea nimeni pe stoc decat vreo 2 on-line only. Am riscat si a fost totul OK.

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 28 Mai 2010, 23:34

radubc scrie:Mi s-a parut ca vinilinul e un pic mai gros. Restul se vede in poza.

Vad ca asta se cheama xxx Master, dar vanzatorul mi-a zis ca inlocuieste xxx Hunter. Cat o fi de adevarat ramane de vazut. Tind sa-l cred pentru ca am gasit foarte greu HF-ul meu. Nu mai avea nimeni pe stoc decat vreo 2 on-line only. Am riscat si a fost totul OK.
ai si "pipait-o"? ma interesa daca ceea ce se vede la suprafata e doar o husa din cordura sau ceva similar care imbraca vechiul xxx hunter si-l rigidizeaza.

radubc
junior
junior

Mesaj de radubc » 29 Mai 2010, 04:57

Nu stiu ce sa zic. N-am "pipait-o".

mihaif99
senior
senior

Mesaj de mihaif99 » 29 Mai 2010, 08:30

radubc scrie:
grey-wolf scrie:
radubc scrie:

Mi s-a parut ca vinilinul e un pic mai gros. Restul se vede in poza.

Eu, in locul tau as fi mers la Canadian Tire, in Calgary pentru ca au doua sau trei modele din sandwich de PVC+textil sub 500CAD, chiar mai ieftine cand sunt in "sale". Uite, Intex mariner 400 e 500CAD normal, si 250CAD in sale, si e barca mare, cu chila si podina. In plus CT are si Return Policy, daca nu esti satisfacut.
Intex Seahawk II (doi roman) e 200CAD la Walmart si net superioara, fiind tot un sandwich de PVC. Si pe asta poti sa o returnezi daca nu iti place. Eu as face efortul sa iau una, si sa compar acasa cu xxx hunterul "din dotare", asa ca sa ma lamuresc. Dupa aia, daca e "troaca" o duc inapoi, ca d-aia e Walmart, Walmart... Dar tare mi-e ca ajunge xxx hunterul pe kijijii.

Citeste si tu topicul "barci pneumatice un ghd pescurt" ca sa vezi treaba cu sandwichul de PVC.

Fishhunter e pvc gros, dar NERAMFORSAT
xxx Ranger are in plus o "camasa" de material textil. Camerele interioare accesibile prin fermoare. E mult mai bine.
xxx master pare urmasul lui xxx Ranger, NU xxx hunter

xxx hunterul o sa accepte o presiune extrem de mica, o sa se inmoaie la soare...

Dar daca petine te satisface, asta e important.
Un sfat bun e un sfat bun, chiar daca e neplacut.

Scrie răspuns