Sincer cred ca cei care au limitat specile care puncteaza au facut-o datorita faptului sa le este frica de cei din zona de sud a tarii , mari amatori de pescuit la biban. Intr-un cuvant au zis : "Fratilor daca vin mitici si dau la bibi , ne sparg

Asta e !
Mie-mi pare oricum bine , ca poate asa ma mai specializez si eu la maria sa pastrav sau la clean.
Tinand cont ca nu am nici o incredere in chestile alea micute cu aspect de peste si care nu-mi spun nimic cand le trag prin apa , bagati si voi niste sfaturi valabile ce-mi recomandati la tablele numite rotative si oscilante.
Sa nu credeti ca nu dau doi bani pe voblere , Doamne fereste, dar nu am efectiv incredere in ele. Dupa ce le trag prin apa vre-o 20 minute imi incolteste un gand de neincredere si gata , sa terminat cu hornet, ssr sau sr, D4, etc. Sunt constient ca pe mana unuia care stie ce sa faca cu ele , fac legea pe o balta de pescuit dar daca am dat pana acum numai cu table si care mi-au adus multiple satisfactii (somn , ten

Concret : cu ce tip de rotative, oscilante ati pescuit pe Belis si v-au adus ceva clean sau pastrav.
Contez , daca nu sunt prea insistent, pe detalii legate de:greutate (dimensiune) , culoare , adancime , viteza si stil de recuperare !
Multumesc anticipat!