Adi_ scrie:Gyorg scrie:Adi_ scrie:Gyorg, de ce ai tu incredere mai mare intr-o rotativa trasa prin apa decat intr-un vobler?

Adi,
Inainte sa-ti dau raspunsul , poti sa-mi spui tu de ce ai incredere mai mare in vobler decat in rotativa ?
in anumite conditii am mai mare incredere in rotativa decat in vobler, in altele e invers. dar din ce spui tu inteleg ca in rotativa ai incredere, iar in vobler nu ai, indiferent de conditii.
deci... de ce?

Eu nu am incredere deoarece am pescuit preponderent cu oscilante-rotative iar la vobler mult mai putin.
Singurul vobler care mi-a adus satisfactii este popperul unde atacul rapitorului se petrece la suprafata si adrenalina este la maxim .
Am incercat de mai multe ori voblerele , am si prins cu ele dar nimic notabil .
Principalele motive ptr. care nu pescuiesc cu ele:
1.nu le pot controla in momentul in care le trag prin apa.
2. nu imi face o idee despre fundul apei unde pescuiesc.
3. trebuie sa schimb acelasi tip de vb ca sa merg cu el mai in suprafata sau invers.
Cred ca sunt cele mai importante !
Dupa aceea mai trebuie adus in discutie si subiectul , costuri.
Nu sunt un tip care nu pot sa-mi permit o trusa de voblere super dotata dar nici nu fac baie dupa vre-un vobler . S-a agatat , fuck , trag de el pana se dezagata . Asta pana sa-mi iau un deagatator dar si ala este valabil numai in anumite conditii.
Gandestete ca la o partida de 3 ore poate agat si las vre-o 10 linguri. inmulteste cu costurile unui vb bun.
Este foarte adevarat , daca imi aducea satisfactii nu ma mai uitam la valoarea acestora.
Oricum tinzand catre adaptarea la situatia data, prin felul meu de a fi, voi incerca sa stapanesc si acele mici necunoscute ale voblerului.
Ce este interesant , am incercat cu acelasi tip de vb sa schimb pozitia nodului si i-am schimbat adancimea la care pescuiesti (informatie primita).
Sper ca am fost foarte explicit , Adi.