Pescuit la clean
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
vb lui tavi dac e locul batut, prea greu dai de unul mare
ca astia se sperie repede si nu se intorc curand am patzit-o,
am scapat unul frumusel si am incercat locul sapt la rand si canci doar mici
ce mai potzi incerca e sa dai cu wb mici de 1,5 -2 cm astea fac uneori diferentza
,chiar zilele astea am facut treaba cu astea mici acolo unde nu ma asteptam sa fie bunici lor 

ce mai potzi incerca e sa dai cu wb mici de 1,5 -2 cm astea fac uneori diferentza

-
- veteran
-
- utilizator nou
pescuitul cleanului
Tehnici de pescuit al cleanului pe raurile din Transilvania....Oltul nu e un rau transilvanean?Oltul e un parau cumva?sau nu stiai ca exista cleni pe Olt?sau nu stiai ca Oltul exista?sau nu ai pescuit niciodata pe Olt?
-
- utilizator nou
se apropie luna mai..carabusii de mai...iti recomand.daca nu ai incercat deja.rezultate garantateFario_nebunu scrie:OK, baieti, o sa incerc cu gandaci facuti de mine din spuma de pad si pana de cocos negru, plus picioruse din...mustati de caine sau pisica, la alegere, am materia prima alearga vesela prin ograda mea!Si cu wobler Rapala countdown de 2,5 cm, cica e criminala naluca asta!
-
- veteran
Nucus, prohibitie la clean? Cleanul nu e peste de interes comercial, piscicol, precum stuk, shalo, krap, pastrv. Nu e crescut in piscicultura, nu poti cumpara puiet pentru populare. E pestele saracului dar e f bun cum e!
Asa ca voi continua sa il prind si in mai, poate ceva mai rar si mai eliberand ceva exemplare. Oricum, pe unde merg eu (Sabar, Arges, Ialomita) chiar daca sa zicem toti pescarii sportivi am renunta sa dam in prohibitie, tot ar veni localnicii cu plasele si degeaba! Sa imi spuna confratii pescari daca totusi se aplica prohiba si la clean, mreana...chiar nu stiu!
Asa ca voi continua sa il prind si in mai, poate ceva mai rar si mai eliberand ceva exemplare. Oricum, pe unde merg eu (Sabar, Arges, Ialomita) chiar daca sa zicem toti pescarii sportivi am renunta sa dam in prohibitie, tot ar veni localnicii cu plasele si degeaba! Sa imi spuna confratii pescari daca totusi se aplica prohiba si la clean, mreana...chiar nu stiu!
da si la clean e prohibitie. Si e bine sa fie prohibitie. nu o fi el peste de interes, dar cred ca pt multi pescari sportivi e in topul pestilor preferati. La mine e pe locul 2, dupa stiuca:)
aproppo si eu am auzit ca s-a regenerat cleanul pe niste parauri din zona mea
Acest lucru e urmare a interzicerii cazanelor de palinca de pe maluri
si tare mi-a fric sa nu auda si altii acest lucru ca pana se termina prohibitia nu mai gasesc cleni frumosi
aproppo si eu am auzit ca s-a regenerat cleanul pe niste parauri din zona mea

si tare mi-a fric sa nu auda si altii acest lucru ca pana se termina prohibitia nu mai gasesc cleni frumosi
Si eu pescuiesc in aceeasi zona ,si sincer cred ca este bine sa eliberezi TOTI clenii prinsi in aceasta perioada ,indiferent de marime .Sunt plini de icre. Lasa-i sa se inmulteasca sa mai putem prinde si peste cativa ani.Fario_nebunu scrie: Asa ca voi continua sa il prind si in mai, poate ceva mai rar si mai eliberand ceva exemplare. Oricum, pe unde merg eu (Sabar, Arges, Ialomita) chiar daca sa zicem toti pescarii sportivi am renunta sa dam in prohibitie, tot ar veni localnicii cu plasele si degeaba! Sa imi spuna confratii pescari daca totusi se aplica prohiba si la clean, mreana...chiar nu stiu!