Pescuit la clean

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 10 Apr 2008, 09:48

Mersi Tavi, banuiam eu ca e greu.....dar asta e locul, ce pot face? Doar nu o sa stau cu pusca pe apa sa ii gonesc pe ceilalti pescari! OK, sa incerc la caderea noptii cu muste mari cu pana alba ca sa le vada mosu' cleanu! Dar cu twisterul?

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 10 Apr 2008, 11:38

S-a mai prins clean la tuister, am luat chiar si io vreo doi. Dar nu cred ca e chiar ceea ce trebe. Vezi ca sunt neste goange facute din burete sau spuma, cu picioare, aduc a gandaci. Mai e black zulu, mere bine la clean.

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 15 Apr 2008, 17:12

vb lui tavi dac e locul batut, prea greu dai de unul mare :( ca astia se sperie repede si nu se intorc curand am patzit-o, :x am scapat unul frumusel si am incercat locul sapt la rand si canci doar mici :cry:
ce mai potzi incerca e sa dai cu wb mici de 1,5 -2 cm astea fac uneori diferentza 8) ,chiar zilele astea am facut treaba cu astea mici acolo unde nu ma asteptam sa fie bunici lor :lol:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 15 Apr 2008, 21:28

OK, baieti, o sa incerc cu gandaci facuti de mine din spuma de pad si pana de cocos negru, plus picioruse din...mustati de caine sau pisica, la alegere, am materia prima alearga vesela prin ograda mea! :lol: Si cu wobler Rapala countdown de 2,5 cm, cica e criminala naluca asta!

bobo sercaia
utilizator nou
utilizator nou

pescuitul cleanului

Mesaj de bobo sercaia » 17 Apr 2008, 23:09

Tehnici de pescuit al cleanului pe raurile din Transilvania....Oltul nu e un rau transilvanean?Oltul e un parau cumva?sau nu stiai ca exista cleni pe Olt?sau nu stiai ca Oltul exista?sau nu ai pescuit niciodata pe Olt?

bobo sercaia
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de bobo sercaia » 17 Apr 2008, 23:21

Fario_nebunu scrie:OK, baieti, o sa incerc cu gandaci facuti de mine din spuma de pad si pana de cocos negru, plus picioruse din...mustati de caine sau pisica, la alegere, am materia prima alearga vesela prin ograda mea! :lol: Si cu wobler Rapala countdown de 2,5 cm, cica e criminala naluca asta!
se apropie luna mai..carabusii de mai...iti recomand.daca nu ai incercat deja.rezultate garantate

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 18 Apr 2008, 05:20

mai e in prohibitie! Nu stiai asta?

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 18 Apr 2008, 08:12

Nucus, prohibitie la clean? Cleanul nu e peste de interes comercial, piscicol, precum stuk, shalo, krap, pastrv. Nu e crescut in piscicultura, nu poti cumpara puiet pentru populare. E pestele saracului dar e f bun cum e!
Asa ca voi continua sa il prind si in mai, poate ceva mai rar si mai eliberand ceva exemplare. Oricum, pe unde merg eu (Sabar, Arges, Ialomita) chiar daca sa zicem toti pescarii sportivi am renunta sa dam in prohibitie, tot ar veni localnicii cu plasele si degeaba! Sa imi spuna confratii pescari daca totusi se aplica prohiba si la clean, mreana...chiar nu stiu!

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 18 Apr 2008, 08:30

da si la clean e prohibitie. Si e bine sa fie prohibitie. nu o fi el peste de interes, dar cred ca pt multi pescari sportivi e in topul pestilor preferati. La mine e pe locul 2, dupa stiuca:)
aproppo si eu am auzit ca s-a regenerat cleanul pe niste parauri din zona mea :D Acest lucru e urmare a interzicerii cazanelor de palinca de pe maluri :twisted:
si tare mi-a fric sa nu auda si altii acest lucru ca pana se termina prohibitia nu mai gasesc cleni frumosi

zeff
junior
junior

Mesaj de zeff » 18 Apr 2008, 09:36

Fario_nebunu scrie: Asa ca voi continua sa il prind si in mai, poate ceva mai rar si mai eliberand ceva exemplare. Oricum, pe unde merg eu (Sabar, Arges, Ialomita) chiar daca sa zicem toti pescarii sportivi am renunta sa dam in prohibitie, tot ar veni localnicii cu plasele si degeaba! Sa imi spuna confratii pescari daca totusi se aplica prohiba si la clean, mreana...chiar nu stiu!
Si eu pescuiesc in aceeasi zona ,si sincer cred ca este bine sa eliberezi TOTI clenii prinsi in aceasta perioada ,indiferent de marime .Sunt plini de icre. Lasa-i sa se inmulteasca sa mai putem prinde si peste cativa ani.

Scrie răspuns