Pescuit la clean
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
am respectat indiferent de apa pestele ,mai ales cleanul,in deosebi cleanul, in totalitate cleanul.ce-i sub 200 g in apa cu el.perioada de prohibitie este"muma..."si"ciuma...".indiferent de situatie o sa pescuiesc si lunile astea dar eu personal ii dau drumul la clean indiferent de marime.de o buna perioada de timp ii servesc cleanului broscuta si moina(grindel)si niciodata nu ma refuzat.si asa ii evit pe cei "subnutriti". pa .
-
- utilizator nou
-
- utilizator nou
cleanul e campionul meu!mi-a oferit mereu partide de pescuit memorabile si aproape in orice conditii de timp si temperatura am reusit sa agat cate unul,doi.plus ca il poti aborda si ca rapitor si ca pasnic.de exemplu,cand apele sunt tulburi.ce blinker,vobler sau oscilanta folosesti?am prins monstri la lipitoare,rama neagra,carabus de mai(aici revin).
-
- utilizator nou
vreau sa stiu cati nu au pescuit niciodata in prohibitie.eu sunt sincer.am pescuit cleanul si in perioada de prohibitie(in sensul o data,de doua ori pe saptamana,daca aveam timp)dar am eliberat mereu capturile.placerea e sa-i prinzi nu sa-i duci acasa,banuiesc.pot fi catalogat braconier pt asta?atunci cei care baga plase,care dau la momeala "curent",la rotativa"carbid",care pescuiesc cu 3,4 bete si retin si pestisorii de 100 grame?sau pescarii care "vin la peste" ,lasa in urma lor toate gunoaiele posibile,omoara natura cu actiunile lor?cum te simti cand,intr-o dimineata de sfarsit de iunie,soare ce se iveste le orizont si un pic de vanticel ce imprastie norii rosiatici,ajungi plin de sperante si intentii bune la locurile pe care le crezi bune si gasesti peturi,cutii de bere(goale) cateva pungi de metro imprastiate prin tufisuri+locul de clean plin de crengi aruncate in apa?am incheiat.
Foarte interesant!!Credeti ca un pacat poate fi reparat prin alt pacat??Respectarea legilor e primul pas -foarte, foarte important -spre CIVILIZTIE!Chiar nu puteti sa va stapiniti???Chiar daca legile sint strimbe si incalcate de cei care trebuie sa le aplice, eu cred ca ele in mod obligatoriu truiesc respectate.E socanta dezinvoltura cu care recunosti ca mai braconezi din cind in cind...De ce crezi ca esti mai bun fata de cei care pun plase,carbid ,3-4 undite???!!!Orce compromis atrage dupa el un alt compromsi!Vezi, din cauza asta se intimpla in tara asta ce se intimpla:ANORMALUL a devenit normal !!!
Va inteleg prin faptul ca sinteti foarte tineri probabil, dar daca nu ne shimbam mentalitatea e sumbru tare viitorul. Pescuitul e o placere(foarte putini pescuiesc de foame) si ma intreb cum procedati in viata de zi cu zi si daca va place sa-l "ciupiti" pe un "fraier" cum va place sa fiti voi "fraierul"???
I-mi cer scuze daca v-am suparat!
Va inteleg prin faptul ca sinteti foarte tineri probabil, dar daca nu ne shimbam mentalitatea e sumbru tare viitorul. Pescuitul e o placere(foarte putini pescuiesc de foame) si ma intreb cum procedati in viata de zi cu zi si daca va place sa-l "ciupiti" pe un "fraier" cum va place sa fiti voi "fraierul"???
I-mi cer scuze daca v-am suparat!
- Dornea Ionut
- senior
Foarte frumos spus...
Daca am avea noi toti constiinta!!!! Ce bine ar fi!!!! Sa fie educatie?!?! Sa fie mantalitate!!! Una peste alta, cred ca asa ne este specia!!!
Daca am avea noi toti constiinta!!!! Ce bine ar fi!!!! Sa fie educatie?!?! Sa fie mantalitate!!! Una peste alta, cred ca asa ne este specia!!!
Messenger: dorneai
Mail: dorneai@yahoo.com
In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin
Mail: dorneai@yahoo.com
In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin