pescuit la clean pe rauri
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
salut
dori am si eu acelasi vobler de la ugly si e super tare ,,, dupa parerea mea se misca mult mai bine decat salmo , singura problema este ca la aruncare se incurca ancorele (eu le-am scos si am pus mai mici)sunt prinzatoare mai ales pe ape de munte de ex la barajul de la valea uzului la coada lacului pe rau iar de la dorado am tot culoarea pastrv de 2,5cm iar cel de 1,8 cm nu lucreaza bine
Re: salut
Mie mi se par niste porcarii voblerele de la Ugly. Am avut vreo 5 modele, toate mergeau ca curu, degeaba reglam ochetul si faze de-astea. Nici print-ul de pe ele nu se compara cu Salmo, iar de actiune sa nu nu vorbesc. Salmo e cu mult deasupra Ugly...dar, fiecare cu ce vrea si cum simte.florinhertic scrie:dori am si eu acelasi vobler de la ugly si e super tare ,,, dupa parerea mea se misca mult mai bine decat salmo

Pentru mine Ugly si Cozma sunt cam pe acelasi nivel...adica underground. Si nici Dorado nu e cu mult mai sus de ei. Strike Pro incepe sa produca calitate la pret bun, Salmo e Salmo, River2Sea si Rapala sunt deja sus de tot, alaturi de Yo-Zuri si restu...
voblere
shimano... nu blama voblerele Cozma pt ca sunt cateva modele foarte eficiente la care in anumite perioade anului sunt foarte bune
Cat despre restul firmelor consacrate in facerea voblerelor pt.clean sunt de acord ca Salmo are intradevar suprematie cu cateva modele in pescuitul cleanului

rapala the best vobler in the world
cred ca un vobler nu e neaparat sa mearga bine pe orice rau(apa).ce pot sa spun eu,este ca aceste voblere sunt foarte bune pt clean la mine in zona,pe crisuri.eu de exemplu nu am prins clean cu River2Sea,modele consacrate pt. pescuitul la clean,dar nu pot sa afirm despre ele ca sunt niste porcarii pt simplu fapt ca eu nu am prins peste cu ele...shimano scrie: Mie mi se par niste porcarii voblerele de la Ugly.
numai bine

Salut!
Intre timp.. am luat alte modele, alte marci, sinking, pe care le-am dat la apa ieri, insa.. am avut doar urmatorituri, nu la Salmo, nici la Rapala, nici la Strike. Ramane sa mai "studiez" piata si, cand voi fi bani, sa "risc" si alte marci. As fi vrut sa iau si niste Ugly, dar nu mi-au placut ancorele (nu aveau la magazin din cele mici).
La mine, la clean, cel mai bine au mers Strike Pro-urile, de abia apoi la Salmo si la un Rapala .
Spor la treaba si numa' bine!
Intre timp.. am luat alte modele, alte marci, sinking, pe care le-am dat la apa ieri, insa.. am avut doar urmatorituri, nu la Salmo, nici la Rapala, nici la Strike. Ramane sa mai "studiez" piata si, cand voi fi bani, sa "risc" si alte marci. As fi vrut sa iau si niste Ugly, dar nu mi-au placut ancorele (nu aveau la magazin din cele mici).
La mine, la clean, cel mai bine au mers Strike Pro-urile, de abia apoi la Salmo si la un Rapala .
Spor la treaba si numa' bine!
Prin natura omul este posesiv, dar prin incultura ce devine, egoist ?
-
- veteran
Am luat de curind un vobler,carabus,de la Abrevis,arata mai natural si e putin mai mic decit cel de la River2Sea,abia astept sa-l incerc pe riu,la Cozma am prins cu un vobler de 4 cm,galben cu pete verzi,seamana ca patern cu broasca,probabil de aia a tras,deasemeni paternul de verdete a mers bine,pe Siriu ,de la Rapala,iar pe Sabar dadea bine in Dorado,ceva mai rotunjor la corp,dar care a fost foarte atractiv si pentru niste cioate.La Salmo am prins cel mai bine,la modele mici,Hornet,imi propun sa dau cu modele ceva mai mari,4-5 cm,poate intra si unul mai mare.MANU_82 scrie:cred ca un vobler nu e neaparat sa mearga bine pe orice rau(apa).ce pot sa spun eu,este ca aceste voblere sunt foarte bune pt clean la mine in zona,pe crisuri.eu de exemplu nu am prins clean cu River2Sea,modele consacrate pt. pescuitul la clean,dar nu pot sa afirm despre ele ca sunt niste porcarii pt simplu fapt ca eu nu am prins peste cu ele...shimano scrie: Mie mi se par niste porcarii voblerele de la Ugly.
numai bine
-
- veteran
Ce e cu faimoasele Baby Krank de la River2Sea? Am luat si eu 2 - unul gri-rozaliu si altul maro, dar pescuite pe rau cu ceva curent au tendinta sa stea la suprafata si sa se roteasca ca o morisca. E clar ca nu atrag clenii....sau vin doar sa le vada cum se misca haotic dar fara sa le guste!
Cumva sunt bune doar pe lac sau brat mort?

-
- veteran
Nu le-am folosit,nu le am decit de 2 ani,asa ca nu am avut timp de ele(':lol:') Carabusii,adica beeti crank,sint abia cumparati si ne probati.Fario_nebunu scrie:Ce e cu faimoasele Baby Krank de la River2Sea? Am luat si eu 2 - unul gri-rozaliu si altul maro, dar pescuite pe rau cu ceva curent au tendinta sa stea la suprafata si sa se roteasca ca o morisca. E clar ca nu atrag clenii....sau vin doar sa le vada cum se misca haotic dar fara sa le guste!Cumva sunt bune doar pe lac sau brat mort?
...intr-o vreme , mai precis in urma cu vreo 3 ani , era "trendy" sa dai la clean cu Bugeye de la Cultiva
...am reusit la vremea aceea sa iau si eu 3 bucati cu paternuri diferite
...doar in al-2-lea an am resuit sa prind un clean mai "imbracat" si am ajuns sa le folosesc din ce in ce mai rar
...la urma urmei, cred ca sunt cateva voblere (modele) consacrate cleanului , in rest este doar "marketing" ...
...am reusit la vremea aceea sa iau si eu 3 bucati cu paternuri diferite
...doar in al-2-lea an am resuit sa prind un clean mai "imbracat" si am ajuns sa le folosesc din ce in ce mai rar
...la urma urmei, cred ca sunt cateva voblere (modele) consacrate cleanului , in rest este doar "marketing" ...