pescuit la clean pe rauri
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- MARIUS POPA
- veteran
danstiucaru, daca gandim chiar asa ajungem, sa mergem pe balta cu 3 bete dupa noi, de 3 categorii, cu 6 fire diferite,si cu struna si far astruna, cu o mana de naluci...
pai incearca sa vizezi inainte un anumit peste, pentru ziua respectiva si folosesti acel echipament!
apa ca se-ntampla sa nu doarma somnul , cand cauti cleanul, sau da stiuca cu coada, asta e, asta e pescuitul, iti tresare inima din loc, si incerci sa folosesti iscusinta, cat se poate...
nici nu poti sa mergi cu fir de 0.25 sa dai la clean mai pui si struna ca poate intra cumatra!
intelegi!
asta in timp se observa care e pentru ala, care e pentru celalalt,; dupa ce apuci sa cunosti un pic apa, sau poate nu (e un rau nou, si mai bine)!
asa zic eu.

pai incearca sa vizezi inainte un anumit peste, pentru ziua respectiva si folosesti acel echipament!
apa ca se-ntampla sa nu doarma somnul , cand cauti cleanul, sau da stiuca cu coada, asta e, asta e pescuitul, iti tresare inima din loc, si incerci sa folosesti iscusinta, cat se poate...
nici nu poti sa mergi cu fir de 0.25 sa dai la clean mai pui si struna ca poate intra cumatra!

asta in timp se observa care e pentru ala, care e pentru celalalt,; dupa ce apuci sa cunosti un pic apa, sau poate nu (e un rau nou, si mai bine)!
asa zic eu.

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
...poate n-o fi ea chiar stiuca "vietii" , dar sunt multe locuri unde se intampla lucrul acestaD_ali scrie:...sa dai dupa clean, sa-ti intre stiuca "vietii"...
...chiar daca pescuiesc cu UL la clean , am totdeuna la indemana struna (stiti voi , buzunarelul ala , kevlar , usor , nu incomodeaza ...

Clean pe rau
Eu am patit pe Raul Lapus unde dand dupa clean cu Hornet de 2,5 cm mi-a intrat o stiuculita la 1 kil' jumate pe care am si reusit sa o scot si cu un mono de 0,14 

rapala the best vobler in the world