Cu un caiac te strecori pe unde vreidori scrie:Mai Dane... ce sa faci cu barca... pe un rau mic-mediu?draqdevil scrie:Cu barca... la fiecare 10-15 m dai de vad... plus ca inca nu detin acest mod de deplasare, foarte util la clean pe balti...
Fir intins si spor la treaba!
pescuit la clean pe rauri
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Salut!kzoli scrie:Cu un caiac te strecori pe unde vreidori scrie:Mai Dane... ce sa faci cu barca... pe un rau mic-mediu?draqdevil scrie:Cu barca... la fiecare 10-15 m dai de vad... plus ca inca nu detin acest mod de deplasare, foarte util la clean pe balti...
Fir intins si spor la treaba!si e buna si in apa de o palma-doua
...
... am auzit ca-s scumpe.. si greu de manevrat..
ce marimi folositi la fire in locurile cu multe agataturi ?
Spor la treaba si fir intins!
Prin natura omul este posesiv, dar prin incultura ce devine, egoist ?
@ Dori
Nu e asa de scump mai ales SH, insa trebuie stapanit altfel mai mult stai in apa decat in caiac de tinut se poate si pe balcon sau in garsoniera pe tavan , vezi pe www.barcaholic.ro
La clean eu zic mono max de 0.18 mm de altfel am prins si cu struna de otel destinat stiucii , dar nu recomand
.
Nu e asa de scump mai ales SH, insa trebuie stapanit altfel mai mult stai in apa decat in caiac de tinut se poate si pe balcon sau in garsoniera pe tavan , vezi pe www.barcaholic.ro
La clean eu zic mono max de 0.18 mm de altfel am prins si cu struna de otel destinat stiucii , dar nu recomand
Hm... mersi.. deocamdata incerc sa-mi iau UL sau L ... pt. clean si biban, dar inca nu sunt "in bani"..
Ati incercat sa "dati" la clean cu voblere care imita o broscuta ? Am vazut diverse modele pe internet.. dar in magazine doar unul. De pe internet.. realist mi s-a parut asta:
Ati incercat sa "dati" la clean cu voblere care imita o broscuta ? Am vazut diverse modele pe internet.. dar in magazine doar unul. De pe internet.. realist mi s-a parut asta:

Prin natura omul este posesiv, dar prin incultura ce devine, egoist ?
Este un fel de broscoi pe okazii.ro la userul spinner e de suprafata , dar la clean nu merge.... stiuca am prins cu el....dori scrie:Hm... mersi.. deocamdata incerc sa-mi iau UL sau L ... pt. clean si biban, dar inca nu sunt "in bani"..
NU RADEYoNutzu scrie:La Strike Pro Baby Pro si la Dorado Magic plutitor, pe paraul care pescuiesc astea merg cel mai bine ca daca dau cu altceva zici ca-i alearga voblerul pe ei
floating e plutitor si sinking scufundator? ala sinking are si bile in el? sau ala are alta denumire? dorado ce culoare? m-am interesat ala negru merge pe apa limpede
daca dau in gropane,unde am tot citit se strange in perioada asta,ca e mai frig...trebuie sa dau cu sinking nu?
daca arunc un vobler de 1,5gr sau o rotativa..cat timp astept pana sa mulinez?
Multumesc !
referitor la broaste, cunosc un satean, in comuna singureni..trece neajlovu pe acolo, mare pescar de clean. mi-a zis ca la broscuta nu a luat niciodata..prinde doar la corcoduse Galbene , greieri si lacuste.
acum revin cu alta intrebare legata de postul meu anterior, ar fi ceva sa-mi iau un vobler culoare galbuie nu? cu lacusta aia de la jaxon ati incercat?
acum revin cu alta intrebare legata de postul meu anterior, ar fi ceva sa-mi iau un vobler culoare galbuie nu? cu lacusta aia de la jaxon ati incercat?
rotativa 00, si 0 de la mepps am achizitionat recent am luat si una nr 1, aveam si eu una nr 1 dar blue fox vibrax parca..care am si prins cu ea.
imi poti raspunde la toate intrebarile..legate de culorile voblerelor pe apa limpede/tulbure...ce firma,ce model, se preteaza cel mai bine..
vb de rau..dar dau in gropi unde sta apa pe loc pt ca mai arunc si-o undita 2 la stationar.
imi poti raspunde la toate intrebarile..legate de culorile voblerelor pe apa limpede/tulbure...ce firma,ce model, se preteaza cel mai bine..
vb de rau..dar dau in gropi unde sta apa pe loc pt ca mai arunc si-o undita 2 la stationar.