pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
kzoli
- veteran

dori scrie:draqdevil scrie:Cu barca

Mai Dane... ce sa faci cu barca... pe un rau mic-mediu?

... la fiecare 10-15 m dai de vad... plus ca inca nu detin acest mod de deplasare, foarte util la clean pe balti...
Fir intins si spor la treaba!
Cu un caiac te strecori pe unde vrei

si e buna si in apa de o palma-doua

...
-
dori
- senior

-
kzoli scrie:dori scrie:draqdevil scrie:Cu barca

Mai Dane... ce sa faci cu barca... pe un rau mic-mediu?

... la fiecare 10-15 m dai de vad... plus ca inca nu detin acest mod de deplasare, foarte util la clean pe balti...
Fir intins si spor la treaba!
Cu un caiac te strecori pe unde vrei

si e buna si in apa de o palma-doua

...
Salut!
... am auzit ca-s scumpe.. si greu de manevrat..

, ar fi buna una dar..
ce marimi folositi la fire in locurile cu multe agataturi ?
Spor la treaba si fir intins!
Prin natura omul este posesiv, dar prin incultura ce devine, egoist ?
-
kzoli
- veteran

@ Dori
Nu e asa de scump mai ales SH, insa trebuie stapanit altfel mai mult stai in apa decat in caiac de tinut se poate si pe balcon sau in garsoniera pe tavan , vezi pe
www.barcaholic.ro
La clean eu zic mono max de 0.18 mm de altfel am prins si cu struna de otel destinat stiucii , dar nu recomand

.
-
dori
- senior

-
Hm... mersi.. deocamdata incerc sa-mi iau UL sau L ... pt. clean si biban, dar inca nu sunt "in bani"..
Ati incercat sa "dati" la clean cu voblere care imita o broscuta ? Am vazut diverse modele pe internet.. dar in magazine doar unul. De pe internet.. realist mi s-a parut asta:
Prin natura omul este posesiv, dar prin incultura ce devine, egoist ?
-
kzoli
- veteran

dori scrie:Hm... mersi.. deocamdata incerc sa-mi iau UL sau L ... pt. clean si biban, dar inca nu sunt "in bani"..
Ati incercat sa "dati" la clean cu voblere care imita o broscuta ? Am vazut diverse modele pe internet.. dar in magazine doar unul. De pe internet.. realist mi s-a parut asta:
Este un fel de broscoi pe okazii.ro la userul spinner e de suprafata , dar la clean nu merge.... stiuca am prins cu el....

-
PsiHo
- utilizator constant

YoNutzu scrie:La Strike Pro Baby Pro si la Dorado Magic plutitor, pe paraul care pescuiesc astea merg cel mai bine ca daca dau cu altceva zici ca-i alearga voblerul pe ei

NU RADE
floating e plutitor si sinking scufundator? ala sinking are si bile in el? sau ala are alta denumire? dorado ce culoare? m-am interesat ala negru merge pe apa limpede

dar daca apa e mai tulbure...?
daca dau in gropane,unde am tot citit se strange in perioada asta,ca e mai frig...trebuie sa dau cu sinking nu?
daca arunc un vobler de 1,5gr sau o rotativa..cat timp astept pana sa mulinez?
Multumesc !
-
PsiHo
- utilizator constant

referitor la broaste, cunosc un satean, in comuna singureni..trece neajlovu pe acolo, mare pescar de clean. mi-a zis ca la broscuta nu a luat niciodata..prinde doar la corcoduse Galbene , greieri si lacuste.
acum revin cu alta intrebare legata de postul meu anterior, ar fi ceva sa-mi iau un vobler culoare galbuie nu? cu lacusta aia de la jaxon ati incercat?
-
kzoli
- veteran

Daca este clean e buna si rotativa 00 sau 0 eventual de nr 1 daca sunt mai rasariti ... lansezi usor astepti sa ajunga la fund dupa care recuperezi cu mici accelerari ....
-
nasolu
- veteran

kzoli scrie:Daca este clean e buna si rotativa 00 sau 0 eventual de nr 1 daca sunt mai rasariti ... lansezi usor astepti sa ajunga la fund dupa care recuperezi cu mici accelerari ....
Dac-o mai recuperezi..

-
PsiHo
- utilizator constant

rotativa 00, si 0 de la mepps am achizitionat recent am luat si una nr 1, aveam si eu una nr 1 dar blue fox vibrax parca..care am si prins cu ea.
imi poti raspunde la toate intrebarile..legate de culorile voblerelor pe apa limpede/tulbure...ce firma,ce model, se preteaza cel mai bine..
vb de rau..dar dau in gropi unde sta apa pe loc pt ca mai arunc si-o undita 2 la stationar.