... mda... se pare ca, in acest caz nu am prea reusit, ceea ce ati spus dv. referitor la rotativa.. este unul dintre motivele pentru care am de gand sa incerc la voblere. De exemplu.. in ultimele zile, cand am probat niste Salmo sa vad cu "lucreaza"... am vazut clenutii cum veneau dupa ele, am incercat sa fac stopari scurte, de o secunda-doua, daca erau voblere floating... in momentul in care ajungeau aproape de fundul apei.. opream o secunda iar apoi recupeream din nou. Am incercat sa le fac sa "mearga" la pelicula apei.. am lasat pestele sa se aproprie.. si am inceput sa recuperez incet iar apoi, din vf. lansetei faceam mici "zvacnituri" dar.. tot degeaba:|.kzoli scrie: La rotativa ajunge doar sa lansezi si sa recuperezi ,paletul se misca -produce vibratii si prinzi ...voblerul trebuie un pic sa " joci " ,sa dai viata sa aiba efect si sa pacaleasca pestele ,ca altfel nu e decat o bucata de lemn sau plastic
De asemenea am o mare nelamurire: nu stiu.. cat trebuie insistat pe un loc.. si cam cum ar trebuii sa insistat. De exemplu.. am avut pe un rau.. un atac frumos dar, dupa ceea pauza.. In aceasta situatie.. ce ar trebuii sa fac ? Sa schimb voblerul, metoda de recuperare sau... sa continuii acelasi tip de recuperare ?
Voblerele lucreaza bine in apa, la Tiny nu sunt sigur insa nu l-am prea incercat.
Multumesc pentru raspunsuri!
Imi cer scuze pt. interventia peste lucian_flo.. in caz ca nu a obtinut raspunsurile pe care le cauta..
Spor la treaba, toate cele bune si fir intins!