Referitor la jucarii...cred ca am mai povestit,dar ma rog,varsta.

Eram intr-o zi in apa si pescuiam langa un amic,dupa avat amandoi.Vreo doo ore de lanseuri amandoi fara tzac.In fatza la vreo 40m,ieseau spinarile avatzilor.La un moment dat mi-aduc aminte de "jucarii".Stiam ca am in trusa de rezerva un Balzer Colonel(20gr.)f.asemanatoare cu Kastmaster si prisma aia a mea cu gaura.Pun Balzerul,recunosc,cam fara tragere si lansez.Normal ca dupa doo ore seci mai piere cheful...Asa ca nu ma uit bine la ancora.Cum cade pe apa si mulinez usor in pelicula cam doi metri, apa explodeaza si simt atacul.Dar cum spuneam,ancora era defecta

pentru avatzii aia....era prea mica.Mi-am dat seama dupa al doilea lanseu si al doilea avat scapat.Repede pun prisma cu gaura,unde ancora era beton(arunc si mai departe) si dupa cateva lanseuri aduc primul peste.
http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=11029
Amicul meu imi cere Balzerul,la care i-am schimbat ancora si scoate unu mai mare

Asta asa ca sa-mi multzumeasca ca i-am scos cu vreo ora inainte un thrill de pe fundul apei pierdut cu o zi inainte.Avea firul lui,ca daca nu...
Eu cred ca jucariile sunt uneori o alternativa buna,desi vom prinde la ele doar cand or sa vrea "ei".Ca de altfel la orice altceva.Doar in ziua aia ajungeam si cu voblerele grele in zona lor,insa au si ei gusturi ca noi totzi.