pescuit cu OSCILANTE

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 23 Mai 2010, 17:01

ilie scrie:http://www.sipcarp.ro/magazin/product_i ... ts_id=4075

A folosit cineva asa ceva?
am eu vreo 3 in trusa insa inca nu le-am prins miscarea "prinzatoare".
am dat cu ele in zile in care am avut rezultate la alte table si in zile in care n-am avut rezultate la nimic. deocamdata sunt inca in faza de studiu si teste.sa vedem pe vara daca o sa se faca remarcate in trusa. oricum lingura asta a facut istorie pentru DAM asa ca abia astept sa-i prind spilu'.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 23 Mai 2010, 20:01

Radu,King,mi-am luat si eu una,o am deja,ma gandeam ca poate aflu mai multe.Sperantze am si eu. :lol:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 23 Mai 2010, 20:22

old_radu scrie: ...daca e vorba de Kastmaster , nu sunt chiar ieftine...functie de marime sunt undeva la 18-24 lei
...cat despre productivitate am nimerit clean mare , dar eu cautam o alta specie
:shock: :shock:
speculanti mari in zona ta radule.
cand ai nevoie da un semn, la noi costa cam 4.5-7lei maxim
sun chienzarii nu originale (defapt cred ca originale nu aduce nimeni in tara, poate Fishshop), dar sunt copii foarte bune si productive la avat si somn - cel putin in zona mea.

cat priveste jucaria lui Ilie, cand gasiti spilul la ea sa imi spuneti si mie, eu inca nu am gasit si am renuntat demult sa mai dau cu ea.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 23 Mai 2010, 21:02

@ adiwolf

...cand am zis de "scorul" acela , m-am referit direct la Acme si implicit la singura firma care aduce aceste produse in tara (aceea pe care ai pomenit-o) ... probabil din aceasta cauza si preturile "prohibite"
...am si cateva "chinezarii" , intradevar luate pe bani marunti , dar care imita aproape perfect Kastmasterul , atat ca forma cat si evolutie. Le-am incercat in mai multe randuri la avat , dar surpriza a facut-o cleanul atunci cand le recuperam mai lent.
...intradevar este o naluca care se preteaza la avat , dar da-mi voie sa am indoielile mele ca ar merge si la somn

...FZ-ul lui Ilie chiar m-a facut si pe mine curios...avatul nu ar avea motive sa refuze asa ceva

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 23 Mai 2010, 21:28

Referitor la jucarii...cred ca am mai povestit,dar ma rog,varsta. :lol: Eram intr-o zi in apa si pescuiam langa un amic,dupa avat amandoi.Vreo doo ore de lanseuri amandoi fara tzac.In fatza la vreo 40m,ieseau spinarile avatzilor.La un moment dat mi-aduc aminte de "jucarii".Stiam ca am in trusa de rezerva un Balzer Colonel(20gr.)f.asemanatoare cu Kastmaster si prisma aia a mea cu gaura.Pun Balzerul,recunosc,cam fara tragere si lansez.Normal ca dupa doo ore seci mai piere cheful...Asa ca nu ma uit bine la ancora.Cum cade pe apa si mulinez usor in pelicula cam doi metri, apa explodeaza si simt atacul.Dar cum spuneam,ancora era defecta :lol: pentru avatzii aia....era prea mica.Mi-am dat seama dupa al doilea lanseu si al doilea avat scapat.Repede pun prisma cu gaura,unde ancora era beton(arunc si mai departe) si dupa cateva lanseuri aduc primul peste.
http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=11029
Amicul meu imi cere Balzerul,la care i-am schimbat ancora si scoate unu mai mare :lol: Asta asa ca sa-mi multzumeasca ca i-am scos cu vreo ora inainte un thrill de pe fundul apei pierdut cu o zi inainte.Avea firul lui,ca daca nu... :twisted:
Eu cred ca jucariile sunt uneori o alternativa buna,desi vom prinde la ele doar cand or sa vrea "ei".Ca de altfel la orice altceva.Doar in ziua aia ajungeam si cu voblerele grele in zona lor,insa au si ei gusturi ca noi totzi.
:wink:

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 24 Mai 2010, 09:22

dar da-mi voie sa am indoielile mele ca ar merge si la somn
iti dam voie sa ai indoielile tale :lol: ... dar chiar "e bune" si la mustacios.
S'altare și bunăstare !

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 24 Mai 2010, 09:30

taicanoe scrie:
iti dam voie sa ai indoielile tale :lol: ... dar chiar "e bune" si la mustacios.
Radule ...daca te "porti" frumos o sa-ti spuna adiwolf cum a prins el somn cu ea pe Olt! :lol: Niciodata sa nu zici hop cand ...nu cunosti apa!In cazul de fata Oltul si pestii din el ... :wink:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 24 Mai 2010, 09:33

prisma aia a mea cu gaura
Ilie draga ...caut prisma aia cu gaura pe Abrevis de mor si nu o gasesc!
Fac apel si pe aceasta cale ( :lol: :lol: :lol: ) la cine are in plus sa ma ajute si pe mine cu ceva bucati...Ofer recompensa! :lol: Ca la noi nu cred ca avatii au vazut inca asa ceva si poate dau lovitura!
Cu saci de multumiri! :bere:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 24 Mai 2010, 09:43

zamfi scrie:
taicanoe scrie:
Radule ...daca te "porti" frumos o sa-ti spuna adiwolf cum a prins el somn cu ea pe Olt! :lol: Niciodata sa nu zici hop cand ...nu cunosti apa!In cazul de fata Oltul si pestii din el ... :wink:
...e clar ...bine ca nu ati zis amandoi ca sunt beat ...trebuia sa merg la culcare acum... :lol:
...am mai zis-o undeva, target-ul meu pe acest an este somnul si am ceva linguri pregatite pentru mustacios , dar o sa tin cont si de recomandarile lui adiwolf
...in consecinta am "indreptat" indoielile... :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 24 Mai 2010, 09:58

Ehhh,aia cu gaura...Daaa,Oltul mi-a "dat-o" cand a crezut el de cuviintza. :lol:Si tot asa a luat-o,zilele trecute. Poate era timpul,sa o gaseasca de acum altcineva ca apoi sa o piarda si el,si tot asa. :lol:
PS:Acum precis intrebi; unde,unde? :lol:

Scrie răspuns