pescari spinning vs pescari stationari

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

noname
veteran
veteran

xf

Mesaj de noname » 13 Dec 2005, 17:38

cauta pe google ....Walther Nighthawk ce zici ai fi putut sa dai?
Blackmind da ai blackmind nu gluma :mrgreen: :mrgreen:

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 13 Dec 2005, 19:28

Gerula scrie:Nu spun eu, din pacate spune un vechi principiu de drept: "ceea ce nu este interzis, este permis".

Mie inca nu mi-a desfasurat nimeni un evantai de bete in fata, si nici nu cred c-o sa se intample asta prea curand :lol: dar de nenumarate ori mi s-a intamplat sa gasesc un loc bun ocupat 100% de unditari.
Da,ai dreptate.Dar un alt principiu spune:"nemo censetur ignorare legem"(sau cam asa).Asta vrea sa zica:nimeni nu poate invoca necunoasterea legii!Si eu zic ca indivizii stiu ca n-au voie sa pescuiasca cum o fac,dar daca nu-i trage nimeni de raspundere :( :cry: :cry: Am eu ce am cu melitienii 8) Si tu,baiat bun,vii sa te relaxezi dupa o zi(saptamina)grea de munca,uneori si cu sotia(prietena,amanta
-dupa dotari si posibilitati :twisted: )si te trezesti-pe linga faptul ca nu prea ai unde sa cauti pestele ca te mai fac aia si de ris.Sau daca nu esti tare sau tupeist-ca tine sau... fie,ca mine -vii acasa singurel,ca tipa se joaca de-a parintii cu ei.Voit sau nu :shock: Deie Domnul sa n-o patim vreunul asa!
Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 13 Dec 2005, 19:32

Care lege? Ca tocmai despre asta vorbeam, nu stiu sa existe vreo interdictie in acest sens. Ar fi bine sa existe, dar...
Cu lacrimi Bastus!

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 13 Dec 2005, 20:25

Parca eu stiam ceva cu"o varga si o lanseta sau doua vergi",dar s-ar putea sa le confund si asta sa fie pe baltile private.Oricum e bine ca sintem de acord ca astia sint niste golanoi care n-au nici o legatura cu natura sau apararea ei :cry: Cred ca ar trebui sa ne facem legea singuri pe locurile de pescuit,ca de ajutat cineva,slabe sanse...
Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!

noname
veteran
veteran

ugy

Mesaj de noname » 13 Dec 2005, 20:35

Pe apele de ses parca era: max 2 lansete cu maxim 2 carlige pe fiecare montura si 2 bete) nush exact dar este o "lege" care sigur are prin ea un numar mai mic decat 10 :P sincer va spun ca am vazut pescar pe apa curgatoare cu peste 10 lansete ... "ceea ce mi se pare ca este aproximativ eal ca cu vrerbul a grebla" Saracii n-au ce manca... si au scule de sute de milioane... unii altii ... pai tot pe Siret si tot vara trecuta era un tip de aprox 70 de ani care venea cu cate 6-7 bete (nuiele de alun)(mosu avea si permis :P :P ) fara pluta (puta pentru cunoscatori) doar cu un plumboi greu si dadea la buchet de rame,... nu mai zic ca pleca meru injurand de acolo ca-i tot rupe mreana :P ... :P asta e omu cat traieste intalneste fel si fel de chestii asemanatoare ...lui :lol:

valeron

Mesaj de valeron » 14 Dec 2005, 00:24

georgelucius scrie:Lansat peste cele 32 bete cu o rotativa ruginita,recuperat in viteza,taiat firul cu tigara si rupe-o la fuga :twisted:
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :D :D :D :idea: :wink:

valeron

Mesaj de valeron » 14 Dec 2005, 00:25

M-as risca si cu o rotativa buna!!! :twisted: :lol:

Scrie răspuns