Blackmind da ai blackmind nu glumacauta pe google ....Walther Nighthawk ce zici ai fi putut sa dai?
pescari spinning vs pescari stationari
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
xf
Da,ai dreptate.Dar un alt principiu spune:"nemo censetur ignorare legem"(sau cam asa).Asta vrea sa zica:nimeni nu poate invoca necunoasterea legii!Si eu zic ca indivizii stiu ca n-au voie sa pescuiasca cum o fac,dar daca nu-i trage nimeni de raspundereGerula scrie:Nu spun eu, din pacate spune un vechi principiu de drept: "ceea ce nu este interzis, este permis".
Mie inca nu mi-a desfasurat nimeni un evantai de bete in fata, si nici nu cred c-o sa se intample asta prea curanddar de nenumarate ori mi s-a intamplat sa gasesc un loc bun ocupat 100% de unditari.
-dupa dotari si posibilitati
Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!
Parca eu stiam ceva cu"o varga si o lanseta sau doua vergi",dar s-ar putea sa le confund si asta sa fie pe baltile private.Oricum e bine ca sintem de acord ca astia sint niste golanoi care n-au nici o legatura cu natura sau apararea ei
Cred ca ar trebui sa ne facem legea singuri pe locurile de pescuit,ca de ajutat cineva,slabe sanse...
Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
ugy
Pe apele de ses parca era: max 2 lansete cu maxim 2 carlige pe fiecare montura si 2 bete) nush exact dar este o "lege" care sigur are prin ea un numar mai mic decat 10
sincer va spun ca am vazut pescar pe apa curgatoare cu peste 10 lansete ... "ceea ce mi se pare ca este aproximativ eal ca cu vrerbul a grebla" Saracii n-au ce manca... si au scule de sute de milioane... unii altii ... pai tot pe Siret si tot vara trecuta era un tip de aprox 70 de ani care venea cu cate 6-7 bete (nuiele de alun)(mosu avea si permis
) fara pluta (puta pentru cunoscatori) doar cu un plumboi greu si dadea la buchet de rame,... nu mai zic ca pleca meru injurand de acolo ca-i tot rupe mreana
...
asta e omu cat traieste intalneste fel si fel de chestii asemanatoare ...lui 
-
valeron