pescari spinning vs pescari stationari
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Situatiile neplacute cred ca provin la noi din faptul ca pescarii de stationar au dreptul sa desfasoare cate bete vor muschii lor. Fiecare devine un soi de arici care ocupa cativa metri buni de balta, si ajunge sa ai 5-6 asemenea specimene ca sa te trezesti ca un loc bun a fost complet blocat.
Ia sa fie limitati la 1 maxim 2 bete, sa vezi cum ar fi loc pentru toata lumea.
P.S. Si eu am remarcat ca astia retin in general orice, si bibanul de 5 cm si pixul de 10 cm, absolut tot ce pica.
P.S. Si eu am remarcat ca astia retin in general orice, si bibanul de 5 cm si pixul de 10 cm, absolut tot ce pica.
Cu lacrimi Bastus!
Spui,gerula,ca stationarii au dreptul sa desfasoare cite bete vor.Unde scrie treaba asta?Unde e prevazut asa ceva??Nicaieri-si tu o stii la fel de bine ca mine.Da' daca nima nu-i intreaba de sanatate,ei ce vina au ca dau cu j'demii de bete?Si ca mai lanseaza si in"evantai"de-ti ocupa toata"fata"?E drept,nimanui nu-i convine situatia(dintre noi)dar vezi tu,e un fel de lege a junglei.Vrei sa-ti destainui ceva?Si eu-daca as putea-as da cu trei-patru lansete,fiecare cu cite ceva:una cu jig,una cu vobler.una cu rotativa,et.Gerula scrie:Situatiile neplacute cred ca provin la noi din faptul ca pescarii de stationar au dreptul sa desfasoare cate bete vor muschii lor. Fiecare devine un soi de arici care ocupa cativa metri buni de balta, si ajunge sa ai 5-6 asemenea specimene ca sa te trezesti ca un loc bun a fost complet blocat.

Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!
Nu spun eu, din pacate spune un vechi principiu de drept: "ceea ce nu este interzis, este permis".
Mie inca nu mi-a desfasurat nimeni un evantai de bete in fata, si nici nu cred c-o sa se intample asta prea curand
dar de nenumarate ori mi s-a intamplat sa gasesc un loc bun ocupat 100% de unditari.
Mie inca nu mi-a desfasurat nimeni un evantai de bete in fata, si nici nu cred c-o sa se intample asta prea curand

Cu lacrimi Bastus!
corect , Gerula
ar trebui sa li se interzica pescuitul cu jdemii de bete ....unu , doua max
a, dai la viu si ai un batz in mana cu care cauti pestele ? ok.
repet am fost nu o data pe balti unde ei nu ocupa un loc bun , ci toata balta pe principiu 10 bete-n evantai ia sa vezi unde mai dai .....
nu mai ai unde sa dai !!!
pai sa nu-i arunci atunci in apa , civilizatia mamii lor ?
ar trebui sa li se interzica pescuitul cu jdemii de bete ....unu , doua max
a, dai la viu si ai un batz in mana cu care cauti pestele ? ok.
repet am fost nu o data pe balti unde ei nu ocupa un loc bun , ci toata balta pe principiu 10 bete-n evantai ia sa vezi unde mai dai .....
nu mai ai unde sa dai !!!
pai sa nu-i arunci atunci in apa , civilizatia mamii lor ?
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
Apropos de ,,evantaie'' si de fixisti.Acum exact o luna pe la Ucea pe o balta am gasit 3 fixisti cu 32(treizecisi doua) _ de bete la fix cu peste viu.
Eu am reusit sa pescuiesc la spin doar un sfert din balta si cu amenintarile de rigoare,,ba ,daca mai treci pe laga plute odata...............
La fixisti de genul asta ce ar trebui facut??????
Eu am reusit sa pescuiesc la spin doar un sfert din balta si cu amenintarile de rigoare,,ba ,daca mai treci pe laga plute odata...............
La fixisti de genul asta ce ar trebui facut??????
-
- senior