sunt 2 tipuri de stationar :
1. Pescarii de pasnici cu care in principiu nu am nimic .E alt tip de pescuit si incerci sa fii civilizat unu cu altu .
2. Pescarii de rapitor cu baboi si bucati de baboi .Astia sunt problema .De astia nu incapem . De ce ? pescuiesc pe aceleasi locuri ca noi , dar desfasoara un evantai de betze si monopolizeza balta.Aici nu mai da nimeni!!!!
daca pe cateva locuri pot pescui linistit 10 pescari de spinning ( dai 5 minute aici , pleci , poa sa vina si altu sa incerece si tot asa , fara probleme), cand apar meseriashii cu 10 telescopice si e gata .
Si surprinzator sau nu , din ce am vazut, in majoritate baboiarii sunt si traistari, retin orice icra ....e o observatie personala , s-ar putea sa gresesc .
Nu-i sufar si i-as starpi de mici

acu stiu un pekarici, nu spun cine, persoana importanta ,

- ''buna ziua. merge merge? ( intre timp ....jap....lanseaza scurt de sub mina intre firele omului ) .....a, da? la ce dati ? ( intre timp recupereaza jigu in substrat)....

e, si daca totusi cate unu se prinde si incepe sa faca scandal : ce faci domle ?????......peskariciu isi cere scuze si pleca zicand : La revedere si bafta la pescuit . Mult succes!!