parere fir textil
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- stefanflorin
- veteran
Re: parere fir textil
ET Power Spinning se numeste, daca nu ma insel am purtat azi o discutie vis-a-vis de el
sarmos dar teapan si ieeeeftiiiin.

Urasc atarnatorii!
- Strapazano
- utilizator nou
Da, de asta este vorba, aproape ca nu are elongatie.
nu imi spune ca ai purtat si cu mine o discutie azi despre shinjin???sau te confund?stefanflorin scrie:ET Power Spinning se numeste, daca nu ma insel am purtat azi o discutie vis-a-vis de elsarmos dar teapan si ieeeeftiiiin.
- stefanflorin
- veteran
va salut colegi...
cu problema asta ma confrunt si eu mai nou...culoarea textilului...
deocamdata folosesc un monofilament de la trabucco de 0.18 care a scos deja cateva exemplare frumoase dintre care si o stiuculita de 3kg pot sa zic ca sunt multumit de el dar am o temere ca daca-mi intra o cumatra mai mare s-ar putea sa o pierd...si mai e vorba si de cum simti wobler-ul cu textil, de asta vreau sa trec pe textil iar singurul obstacol de care ma bat este vizibilitatea lui in apa...ma tot gandesc la ceva verde inchis sau nu stiu ce sa zic...va las pe voi sa-mi recomandati ceva..nu conteaza pretul (mentionez ca nu o sa folosesc inaintas mono doar textilul)
stima
cu problema asta ma confrunt si eu mai nou...culoarea textilului...
deocamdata folosesc un monofilament de la trabucco de 0.18 care a scos deja cateva exemplare frumoase dintre care si o stiuculita de 3kg pot sa zic ca sunt multumit de el dar am o temere ca daca-mi intra o cumatra mai mare s-ar putea sa o pierd...si mai e vorba si de cum simti wobler-ul cu textil, de asta vreau sa trec pe textil iar singurul obstacol de care ma bat este vizibilitatea lui in apa...ma tot gandesc la ceva verde inchis sau nu stiu ce sa zic...va las pe voi sa-mi recomandati ceva..nu conteaza pretul (mentionez ca nu o sa folosesc inaintas mono doar textilul)
stima
Daca folosesti doar textilul uita de stiuca. 

ce m-ai incurajat.. 
Pai daca vrei sa-ti taie de fiecare data folosesti numai textil. Cam asta era ideea.

Pai daca vrei sa-ti taie de fiecare data folosesti numai textil. Cam asta era ideea.
- George1985
- veteran
Despre el e vorba?stefanflorin scrie:ET Power Spinning se numeste, daca nu ma insel am purtat azi o discutie vis-a-vis de elsarmos dar teapan si ieeeeftiiiin.

http://www.totalfishing.ro/fir-monofila ... -7318.html
Am si eu o rola, mi-e frica sa-l folosesc

- stefanflorin
- veteran
Ala e firul in cauza. Sincer nu l-as folosi ca fir principal la spinning pt. ca e cam sarmos pt. gustul meu, dar ca inaintas e perfect.
Urasc atarnatorii!