MARIUS POPA scrie:Sorin scrie:pescar94 scrie:Am un textil galben de la energo teflonat cred ca il stiti,as vrea sa dau cu el la stiuca,influenteaza cu ceva culoarea?va multumesc!
Stiuca nu se teme decat de o stiuca mai mare decat ea
culoarea firului e fix pix....
Parerile sunt impartite...Zamfi, tu ce zici...!?
Pai ce sa zic ...Eu am dat luna asta cu PP de 5 si 10 lbs galben.Rezultatul il stii
Cumnatul meu cu PP verde inchis(de la mine

). El a prins bine.La fel si eu insa eu folosesc marker negru sau verde pentru ultimul 1-1,5 m din textil...Cred ca intr-o balta pescuita intens conteaza culoarea firului la stiuca. Pentru mine era foarte important sa vad firul .Colegul dadea mult cu reactive si nu prea conta daca vede sau nu firul .In consecinta am folosit culorile mentionate.
Ca o concluzie personala :la stiuca folosesc culoarea galben-fluo cand este esential sa vad firul ( ex:twistere) ,dar vopsesc ultimul metru ,in rest prefer moss green .Nu-mi place sa dau cu leader la stiuca si folosesc tot timpul struna cand dau dupa coana mare ! Este pacat sa moara ea cu naluca in gat si eu cu lipsa bani din buzunar

Astea sunt mofturile mele ...
Ps:un prieten care mi-a scos stiuca din cap acum vreo 3 saptamani

mi-a spus ca din experienta lui markerul slabeste textilul si aici vorbesc de PP.Eu sincer nu am observat acest lucru.Insa am observat ca eu dadeam cu verde inchis ,el cu galben fluo ,eu am prins praful de pe toba si el 4 bucati! Deci singura regula e ca nu exista ,ca de obicei, nici o regula ...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.