N-ai mai Fane ce sa le faci,e cate unii fara talentstefanflorin scrie:Luci optsutetreijtrei, fratica esti certat grav cu limba romana. Cat de greu o fi sa scrii cu î din a si cu î din i ? sunteti culmea...pe bune.luci833 scrie:ms de antelegere!!
parere fir textil Climax Superbraided Verde-Oliv 0.10mm
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: parere fir textil
Credeam ca a inteles cind am dat si eu putin in mintea lui de i-am scris in pasareasca respectiva ( ...anaintasul anaintea sau anapoia....) dar vad ca recidiveaza. Sau poate ca asa sunt unii, usor mai diferiti decit ceilalti.nasolu scrie:N-ai mai Fane ce sa le faci,e cate unii fara talentstefanflorin scrie:Luci optsutetreijtrei, fratica esti certat grav cu limba romana. Cat de greu o fi sa scrii cu î din a si cu î din i ? sunteti culmea...pe bune.luci833 scrie:ms de antelegere!!
!
On topic : eu ramin la textil pe Sunline.
asta e nu suntem totii la fel!! PERFECTII 
luci833 scrie:da ce sa fac daca la calcu meu nu are asa ceva,si nici nu stiu cum se seteaza,asta e fiecare cu ce are,ai usor sa razi de altii.
- stefanflorin
- veteran

n-ai inteles nimic!! sau mai pe intelesul tau...."n-aiii anteles nimic" 
Urasc atarnatorii!
is si io obosit si nam chef acum de toate prostiile,scuze ca am defanjat cu prezenta mea!
ce imporatanta fiecare cum scriem daca ne antelem cu totii!! era vorba de,, fir textil'' cred??
eu cel putin multumesc tuturor pentru sfaturi,desi antrebarile mele au fost off topic
eu cel putin multumesc tuturor pentru sfaturi,desi antrebarile mele au fost off topic
- stefanflorin
- veteran

Nu e vorba ca deranjezi sau esti on/off topic, e vorba ca cel putin pe mine ma oboseste stilul asta de a scrie cu a-ul ala folosit aiurea. Spor!
Urasc atarnatorii!