George1985 scrie:Toata stima pentru tine Kingofbeasts![]()
Eu nu prea vad rolul testelelor de laborator decat pentru cei care pescuiesc in laborator.
Cand ajungi la balta se vede clar ce si cum.

http://www.stroft.de/gtp_test_eng.pdf
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
George1985 scrie:Toata stima pentru tine Kingofbeasts![]()
Eu nu prea vad rolul testelelor de laborator decat pentru cei care pescuiesc in laborator.
Cand ajungi la balta se vede clar ce si cum.
In laborator sunt conditii "perfecte".old_radu scrie:...adica ?George1985 scrie:...
Cand ajungi la balta se vede clar ce si cum....
...un fir rezista la tractiune 10 kgf in laborator , iar pe balta .... ?![]()
...si ca sa ajungi pe balta , dupa ce te orientezi ca sa cumperi un fir ?
Pt mine sunt importante astfel de teste pt a putea compara firele. Apoi, in functie de ceea ce sunt dispus sa platesc, cumpar.George1985 scrie:In laborator sunt conditii "perfecte".old_radu scrie:...adica ?George1985 scrie:...
Cand ajungi la balta se vede clar ce si cum....
...un fir rezista la tractiune 10 kgf in laborator , iar pe balta .... ?![]()
...si ca sa ajungi pe balta , dupa ce te orientezi ca sa cumperi un fir ?
Poate corespunde cu ceva rezistenta unui fir cu testul de laborator, dar in primele 2-3 pescuituri.
Apoi apar diferite probleme.
Doar suntem pescari, vedem cum se comporta un fir in timp. Iar tractiunea are importanta redusa pt mine, cel putin la salau, stiuca si biban.
Un fir pot sa-l vad pe balta, daca imi place sa-l incerc si eu. Exemplu Sufix 832.
Altele le iau pe recomandari.
La testele astea niciodata nu ma uit
Orienteaza-te spre sunline super pe de 8lb, alb, cu asta nu dai gres la ce vrei tu sa faci. Good value for the money!Kaz scrie:Daca exista alt topic in care s-a discutat despre astfel de fire va rog sa-mi spuneti.