parere fir textil Climax Superbraided Verde-Oliv 0.10mm
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: parere fir textil
Ok. Multam pt raspuns. Mai mult, mi-am luat un sufix 832 si arata bine numai ca inca nu l-am probat. Curand imi voi lua si un PP.
http://www.totalfishing.ro/fir-textil-p ... -p-32.html
Ce parere aveti de firul asta? Pana acum am folosit doar mono. Se poate lua ceva mai bun in banii astia? Exista ceva mai ieftin care merita cumparat? Din cate am citit pe forum PP este destul de apreciat.
Ce parere aveti de firul asta? Pana acum am folosit doar mono. Se poate lua ceva mai bun in banii astia? Exista ceva mai ieftin care merita cumparat? Din cate am citit pe forum PP este destul de apreciat.
...daca te ajuta inca o parere "PRO" Power Pro...o ai .bograd scrie:...
Ce parere aveti de firul asta? ...Din cate am citit pe forum PP este destul de apreciat.
...nu ezita nici o clipa..."arunca-te" !

Multumesc pentru raspuns.
Pe tambur (Ryobi Ecusima) zice ca intra 235m la 0,23mm. Sa pun la inceput niste mono sa se mai umple tamburul sau sa pun textilul direct ?
Alta intrebare, exista vreo tehnica recomandata pentru punerea textilului pe tambur? La mono folosesc galeata cu apa, dar la textil nu cred ca e recomandat.
Pe tambur (Ryobi Ecusima) zice ca intra 235m la 0,23mm. Sa pun la inceput niste mono sa se mai umple tamburul sau sa pun textilul direct ?
Alta intrebare, exista vreo tehnica recomandata pentru punerea textilului pe tambur? La mono folosesc galeata cu apa, dar la textil nu cred ca e recomandat.
Cei de la total fishing spun ca PP-ul lor este cel pentru piata americana dar in ambalaj pentru Europa.
Pana la urma ce vand ei este ok?
Parerea mea e ca ok. Mie mi-a dat cineva pp de 15 lb din sua. Personal mi s-a parut cam gros pt 0,19mm declarati. Am facut o comparatie cu pp europa de 0.19mm si al meu din sua e mai gros avand echivalentul cu 0.23mm europa. Deci e foarte supradimensionat si cel din sua. Diferente intre ele nu am vazut. Ce e bun ca tragi vapoare cu el.bograd scrie:Cei de la total fishing spun ca PP-ul lor este cel pentru piata americana dar in ambalaj pentru Europa.
Este ok cel de 15lbs pentru spinning la Dunare sau sa merg pe 20?
Normal ar fi sa mergi pe 20 lbs poate iti mai intra si un somn,dar vezi cat iti permite si lanseta.Desi, normal daca spui spining la Dunare nu ar trebui sa fie probleme nici cu lanseta.bograd scrie:Este ok cel de 15lbs pentru spinning la Dunare sau sa merg pe 20?
Am invatat ca oricum ai taia, orice lucru are doua fete.
Caut in principal stiuca. Lanseta este de 10-50g.
...scuza-ma...oare din care "sua" o fi firul ala ?Gogol scrie:... Mie mi-a dat cineva pp de 15 lb din sua....e mai gros avand echivalentul cu 0.23mm europa.

...0,23 mm...

...daca citesti in acesta topic paginile 3,4 si 5 , poate te lamuresti .