Nou in spinning
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Nu, da cand am ajuns acasa s-a bagat cu capu' in rucsac si asta cand ia ceva in gura nu-i mai da drumu! Si decat sa ma lupt cu el sa dea drumu la vreo cutie cu voblere(are 60 kg si e un pachet de muschi), am zis ca mai bine il ating o tara sa plece de-a colo. Zis si facut si... poc, alti bani alta distractie! De la al treilea inel, Old_Radu !!!!
-
- veteran
Stai linistit, de-abia l-am mangaiat, ca mi-era mila de lanseta, da Dumnezeu, pupaias talpile, tot m-a batut !!!
Oricum, Thor al meu e nesimtit rau! Odata am rupt o scandura pe fundul lui(e drept ca mai subtirica) incercand sa-i scot un rotweiler din gura , care a avut proasta inspiratie sa-si plimbe stapanul prin fata portii mele exact cand cineva a deschis poarta !
Oricum, Thor al meu e nesimtit rau! Odata am rupt o scandura pe fundul lui(e drept ca mai subtirica) incercand sa-i scot un rotweiler din gura , care a avut proasta inspiratie sa-si plimbe stapanul prin fata portii mele exact cand cineva a deschis poarta !
ANDREI RIGA scrie:......incercand sa-i scot un rotweiler din gura , care a avut proasta inspiratie sa-si plimbe stapanul prin fata portii mele exact cand cineva a deschis poarta !

scuze, dar tu esti de vina fiindca l-ai crescut atat de agresiv fara sa asculte si sa poata fi stapanit.
scuze de offtopic

-
- veteran
saracu, e bland ca un miel, lumea se sperie de el si el nu vrea decat sa se joace! N-are treaba cu pisici, cu alte animale, cu caini mai mici(de orice sex), oameni, etc. O singura problema are: masculi mari in sau in apropierea teritoriului lui(curtea). Nu l-am indemnat o data sa atace ceva sau pe cineva! Dar am avut ghinionul ca atunci cand era flacau sa-l duc in parc si sa intalnim niste pui mai mari si destul de agresivi care erau lasati foarte liberi in spatiul de joaca. Joaca degenera constant in lupte, iar el era nou si alti doi trei sareau pe el! Dupa 2-4 "sedinte" nu l-am mai dus sa socializeze , dar a ramas cu ceva "sechele". Iar omu cu roth-u' a gresit lasandu-si cainele sa-l agite pe-al meu la gard(nu lasi cainele sa latre la un caine din curte!), iar cand al meu a scapat a facut alta greseala: si-a tinut cainele in lesa, ingradindu-i posibilitatile de aparare. Daca nu era spanzurat de lesa , poate se apara mai bine si ne dadea timp sa actionam mai bine. Crede-ma , imi iubesc cainii(mai am un westie) !adiwolf scrie::? :(ANDREI RIGA scrie:......incercand sa-i scot un rotweiler din gura , care a avut proasta inspiratie sa-si plimbe stapanul prin fata portii mele exact cand cineva a deschis poarta !
scuze, dar tu esti de vina fiindca l-ai crescut atat de agresiv fara sa asculte si sa poata fi stapanit.
scuze de offtopic :oops:
si stii ceva ? Westie e mai "japita" decat bullmastiff-ul
-
- veteran
SI eu am "incercat" sa rup lanseta pe spinarea cainelui, dar nu am reusit.
A prins un pui de caprioara si nu mai raspundea la nimic...era in transa:)
Si nu nu eu sunt de vina ca nu era educat...a crescut la tara intre animale..nu are absolut nimic nici cu pisicile
. Dar fiind prima lui intalnire cu caprioara, s-a trezit instinctul din el
Pana la urma totul a fost ok si puiul a scapat fara nici o zgarietura, nici nu am pus mana pe el sa nu aiba miros de om ca, cica il respinge maica-sa. Ce am primit eu de la socru ca dece nu am omorat puiul sa manance si el o fripturica(daca pesti nu ii duc..deobicei ii zic ca nu am prins, ca de afla de C&R ma crede nebun, la noi la tara inca asa e )...aia e altceva....de imi venea sa ii aplic si lui cateva UL-uri pe spinare
)
A prins un pui de caprioara si nu mai raspundea la nimic...era in transa:)
Si nu nu eu sunt de vina ca nu era educat...a crescut la tara intre animale..nu are absolut nimic nici cu pisicile