naluci de stiuca
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Rica, nu contest faptul ca pretul lor este destul de "piperat", dar, cred ca merita investitia. Asa cum am mai scris, e parerea mea personala. Si cred ca mai bine cumperi 3 oscilante in care sa ai incredere decat 10 care sunt doar ieftine. Cred ca fiecare din noi are o "naluca" favorita, si, de aceea, mi-am permis sa le recomand acestea!
Salut
Salut
Iar eu va recomand din tota inima dolli-Berti cu care am tot pescuit in ultimul timp si cu rezultate mai mult decat bune atat la stiuca catsi la somn! Si asta nu ca sa fac reclama dar lucreaza f.bine si pe cadere si pe tractiune usoara cum ii place stiucii
Am pescuit si cu TV lure (in forma de picatura )dar nu am avut rezultate dar binenteles ca nu generalizam
Insa parerea mea este ca lucreaza mult mai bine Dolli de la berti
De asemenea imi place cum lucreaza si am si avut rezultate bune cu un model de la gipo "Migdala" de 9 grame care oscileaza f. placut pe tractiune usoara iar datorita formei mai ''compacte'' lansezi mai departe si mai precis cand bate vantul
Un incovenient ar fi insa ca oxideaza(isi pierde culoarea ''argintata'') f.repede chiar dupa 1ora de pescuit
Asa ceva nu se intampla cu cele facute de Berti indif. de nuanta.
P.S. cred ca Berti cu toate modelele si variantele de "culoare" sunt peste TVlure

Am pescuit si cu TV lure (in forma de picatura )dar nu am avut rezultate dar binenteles ca nu generalizam

De asemenea imi place cum lucreaza si am si avut rezultate bune cu un model de la gipo "Migdala" de 9 grame care oscileaza f. placut pe tractiune usoara iar datorita formei mai ''compacte'' lansezi mai departe si mai precis cand bate vantul

Asa ceva nu se intampla cu cele facute de Berti indif. de nuanta.
P.S. cred ca Berti cu toate modelele si variantele de "culoare" sunt peste TVlure

Ce model iti place cel mai mult de la tv lure?...sau ce modele?...dr.pike scrie:Rica, nu contest faptul ca pretul lor este destul de "piperat", dar, cred ca merita investitia. Asa cum am mai scris, e parerea mea personala. Si cred ca mai bine cumperi 3 oscilante in care sa ai incredere decat 10 care sunt doar ieftine. Cred ca fiecare din noi are o "naluca" favorita, si, de aceea, mi-am permis sa le recomand acestea!
Salut

Am avut rezultate exceptionale (!!!) cu BIG LANCER 16g (exemplare mari) si DR. PIKE 12g (marlite de 1-2 kg la gramada). Imi mai place foarte mult si SERPENTINA 13g dar, din pacate, am avut o singura bucata care am perdut-o in DELTA si nu o mai gasesc nicaieri (am batut magazinele Arrow din Cluj, Brasov, Timisoara si Bucuresti). SUnt promisiuni ca am sa primesc una, asa ca astept 

gippa, într-adevăr pe ambalajul linguriţelor ştanţate "gipo" scrie " producător Gipo ". Ca sunt produse de, sau pentru ei, nu cred că are prea multă importanţă. Dacă prinde bine, e bună şi linguriţa din setul de tacâmuri moştenit de la bunica. Numeric, am tot atâtea piese Berti cât şi Gipo, dar parcă Gipo merg mai bine. ÃŽn acest caz însă intervine şi situaţia aceea că, "prinzătoare" fiind, normal că le folosesc mai mult. Mepps syclops-1 sau 2 cum s-a mai spus şi în special auriu, super! Nu am insistat pe argintiu dar voi fi nevoit deoarece doar din astea mai am. Nu am pescuit cu TvLure, pt. că la noi nu se găsesc, iar când am comandat...am primit altceva. Am luat şi la Spinnex, la Dara Killer nimic-dar am doar vreo trei tipuri şi nu am insistat pe ele (o singură dată mi-a urmărit un "pix" ditamai pişcotul şi atât).
sak
Ba se gasesc- prin setci (aduse de altii)
apropo ce ai primit in schimb?