naluci de stiuca
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: naluci de stiuca
da, am citit articolele, sa stii, super!adiavel scrie:Salut,
sunt cateva articole despre pescuitul stiucii pe acest website si pe altele dar spre marea mea durere le-am scris degeaba, putini se obosesc sa le citeasca. E mai usor sa li se dea mura-n gura pe un topic anume.
Curand o sa uitam sa mai citim ca natiune si atunci o sa comunicam prin poze... ah da, mentionez ca articolele au si poze...
Am scris personal cateva dintre aceste articole, inspirate din experienta britanicilor. Stiuca se prinde, dintre naluci, cel mai bine la "orice chestie mare" dragata prin apa. De exemplu "bulldawgs"...
Cine a deschis topicul sa citeasca lista articolelor de pe site si va gasi ce doreste...
Adi.

cat despre "mura-n gura"... nu, multumesc, nu e cazul! si apoi... nu stiu daca am cerut ceva...cuiva! este pur si simplu o chestiune de "sharing". dar..."spre marea mea durere" nu stiu daca este bine inteleasa...
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Re: naluca care
Eu cred ca postarea ta e geniala... de unde ai tras concluziile astea taioase????!gippa scrie:MRS. Aquaro Angler in primul rand "naluca care"este un fel de cacofonie) si in al doilea, in legatura cu stiuca, nu cred ca are o anume "naluca favorita"... in Delta, am intalnit pescar care folosea pe post de naluca o paleta de lingura gaurita la ambele capete(pe unul avea ancora iar pe unul avea legata struna). Va pot zice ca avea stiuca aproape la fiecare lanseu... Stiuca este un peste curios de fel care sare la orice este nou in teritoriul ei de vanatoare... Bineinteles ca trebuie tinut cont si de vremea de afara,...de structurile din apa etc.

nope
aaa pai au fost multisoare si deci, ele este mai multe iesirili...chiar azi vin dintr-o iesire
si iti pot spune ca am prins 4 de 2 kile doua de trei kile si mai multe marlite de 700-900 grame. Am lansat cu oscilante BerTi, Gipo de 19 grame, wobblere, rotative confectionate de yo si oscilante tot de yo. Se infigea la fel in toate chiar nu a fost nici o diferenta. Si iti mai pot spune ca in ultima zi am scapat peste 10 animale...din cauza structurilor din apa. aaa si la rotativele mele am luat avat frumos...dar ce sa mai vorbesc ...pe site se pare ca sunt cam multi mistocari pe care nu prea ii intereseaza pescuitul si schimbul de informatie
cu ceve timp in urma cineva imi spunea despre forum: cel mai bine este sa citesti ce au scris altii si sa incepi sa razi... uite daca ai tu idei mai stralucite apuca-te de scris "stiucarule"

OSCILANTELE !!! Fara nici o rezerva (imi exprim doar punctul meu de vedere). Si daca tot se precizeaza care, imi permit sa afirm ca TV Lure sunt "campioane" de vreo doi ani incoace. Asta fara a nega calitatea celorlalti producatori: Berti, Gipo, etc. Oricum vine concursul de la Sacalaia si vedem acolo