naluci de stiuca
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
df
ma rog...greseala mea...pe care scrie Gipo! am fost multumit de polonicul ala la trena pe urma l-am agatat.
Re: nope
Din ceea ce spui tu nu pot sa zic decat: "JOS PALARIA"....gippa scrie:aaa pai au fost multisoare si deci, ele este mai multe iesirili...chiar azi vin dintr-o iesiresi iti pot spune ca am prins 4 de 2 kile doua de trei kile si mai multe marlite de 700-900 grame. Am lansat cu oscilante BerTi, Gipo de 19 grame, wobblere, rotative confectionate de yo si oscilante tot de yo. Se infigea la fel in toate chiar nu a fost nici o diferenta. Si iti mai pot spune ca in ultima zi am scapat peste 10 animale...din cauza structurilor din apa. aaa si la rotativele mele am luat avat frumos...dar ce sa mai vorbesc ...pe site se pare ca sunt cam multi mistocari pe care nu prea ii intereseaza pescuitul si schimbul de informatie
cu ceve timp in urma cineva imi spunea despre forum: cel mai bine este sa citesti ce au scris altii si sa incepi sa razi... uite daca ai tu idei mai stralucite apuca-te de scris "stiucarule"
![]()

De mistocarit cred ca nu se plange nimeni, cred ca e un mod placut de a ne petrece timpul, cu oameni care au acelas hoby si cred ca se poate invata cate ceva din discutiile, hai sa le spunem "haioase ", de aici... ce sa-i faci asa suntem noi spinnerii avem simtul umorului putin mai dezvoltat, iar cei ursuzi si posaci cred ca se vor da pe brazda...

sal
Bine mei... poate ca ai dreptate
dar, da -la noi in tara pescuiesc numai ca ii abordez putin mai diferit. Iar in legatura cu simtul umorului cre ca stii cine il mai are, nu ?

Re: sal
gippa scrie:Bine mei... poate ca ai dreptatedar, da -la noi in tara pescuiesc numai ca ii abordez putin mai diferit. Iar in legatura cu simtul umorului cre ca stii cine il mai are, nu ?
...nu!...chiar ca nu stiu??!
Si cum zici ca-i abordezi?!

sal
1. in zona occipitala cu feromoni.
2. matematicienii.( ce invatam pe site.
)
ma rog erau 2 si 1.
2. matematicienii.( ce invatam pe site.

ma rog erau 2 si 1.

nu stiu cum sunt in apa dar la pret sunt campioane printre cele "bastinase" . asta inca ma tine departe de ele.dr.pike scrie:OSCILANTELE !!! Fara nici o rezerva (imi exprim doar punctul meu de vedere). Si daca tot se precizeaza care, imi permit sa afirm ca TV Lure sunt "campioane" de vreo doi ani incoace. Asta fara a nega calitatea celorlalti producatori: Berti, Gipo, etc. Oricum vine concursul de la Sacalaia si vedem acolo