naluci de stiuca

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 12 Sep 2005, 13:54

Nu m-am ofticat:). Eu voiam doar sa particip activ la discutie :)

noname
veteran
veteran

df

Mesaj de noname » 12 Sep 2005, 16:34

ma rog...greseala mea...pe care scrie Gipo! am fost multumit de polonicul ala la trena pe urma l-am agatat.

Adelin
Moderator
Moderator

Re: nope

Mesaj de Adelin » 23 Sep 2005, 15:24

gippa scrie:aaa pai au fost multisoare si deci, ele este mai multe iesirili...chiar azi vin dintr-o iesire :wink: si iti pot spune ca am prins 4 de 2 kile doua de trei kile si mai multe marlite de 700-900 grame. Am lansat cu oscilante BerTi, Gipo de 19 grame, wobblere, rotative confectionate de yo si oscilante tot de yo. Se infigea la fel in toate chiar nu a fost nici o diferenta. Si iti mai pot spune ca in ultima zi am scapat peste 10 animale...din cauza structurilor din apa. aaa si la rotativele mele am luat avat frumos...dar ce sa mai vorbesc ...pe site se pare ca sunt cam multi mistocari pe care nu prea ii intereseaza pescuitul si schimbul de informatie :wink: cu ceve timp in urma cineva imi spunea despre forum: cel mai bine este sa citesti ce au scris altii si sa incepi sa razi... uite daca ai tu idei mai stralucite apuca-te de scris "stiucarule" :wink: :lol:
Din ceea ce spui tu nu pot sa zic decat: "JOS PALARIA".... :shock: ...si asa prinzi de obicei?....sau a fost asa, o ocazie...daca nu sunt indiscret, pescuiesti la noi in tara sau....sunt stiuci din import :lol:

De mistocarit cred ca nu se plange nimeni, cred ca e un mod placut de a ne petrece timpul, cu oameni care au acelas hoby si cred ca se poate invata cate ceva din discutiile, hai sa le spunem "haioase ", de aici... ce sa-i faci asa suntem noi spinnerii avem simtul umorului putin mai dezvoltat, iar cei ursuzi si posaci cred ca se vor da pe brazda... :wink:

noname
veteran
veteran

sal

Mesaj de noname » 23 Sep 2005, 15:35

Bine mei... poate ca ai dreptate :lol: dar, da -la noi in tara pescuiesc numai ca ii abordez putin mai diferit. Iar in legatura cu simtul umorului cre ca stii cine il mai are, nu ?

Adelin
Moderator
Moderator

Re: sal

Mesaj de Adelin » 24 Sep 2005, 08:21

gippa scrie:Bine mei... poate ca ai dreptate :lol: dar, da -la noi in tara pescuiesc numai ca ii abordez putin mai diferit. Iar in legatura cu simtul umorului cre ca stii cine il mai are, nu ?

...nu!...chiar ca nu stiu??!

Si cum zici ca-i abordezi?! :roll: ...si in ce zona?

noname
veteran
veteran

sal

Mesaj de noname » 24 Sep 2005, 10:45

1. in zona occipitala cu feromoni.
2. matematicienii.( ce invatam pe site. :wink: )
ma rog erau 2 si 1. :roll:

grama v
veteran
veteran

Mesaj de grama v » 24 Sep 2005, 16:11

eu am avut partide frumoase in delta ,pescuind la oscilante preferind mepps cyclops 1 si 2.am observat totusi ,o preferinta pentru galben in defavoarea argintiului.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 25 Sep 2005, 19:10

gippa scrie:1. in zona occipitala cu feromoni.
:shock: :shock: :shock: :roll: :?: :!: :?

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 25 Sep 2005, 19:10

gippa scrie:1. in zona occipitala cu feromoni.
:shock: :shock: :shock: :roll: :?: :!: :?

rica
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de rica » 25 Sep 2005, 19:42

dr.pike scrie:OSCILANTELE !!! Fara nici o rezerva (imi exprim doar punctul meu de vedere). Si daca tot se precizeaza care, imi permit sa afirm ca TV Lure sunt "campioane" de vreo doi ani incoace. Asta fara a nega calitatea celorlalti producatori: Berti, Gipo, etc. Oricum vine concursul de la Sacalaia si vedem acolo :)
nu stiu cum sunt in apa dar la pret sunt campioane printre cele "bastinase" . asta inca ma tine departe de ele.

Scrie răspuns