Naluca favorita la salau in octombrie-noiembrie
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Naluca favorita la salau in octombrie-noiembrie
Salut prieteni,as dori sa ne impartasiti si noua celor care suntem mai la inceput in pescuitul salaului,care este naluca voastra favorita pe balti in pescuitul acestui superb rapitor,eventual un top 3 naluci preferate,astept cu nerabdare recomandarile voastre ! 

Re: Naluca favorita la salau in octombrie-noiembrie
Nici un raspuns ? 

sa intrebi asa ceva la multi shalooisti e ca si cum ai fluiera in biserica 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
Nu cred k poate nimeni sa i ti dea raspuns exact experimenteaza si tu cu diferite gume si culori nu sti niciodata sigur ce prefera salaul eu pescuiesc cu gume de la..Tiesto scrie:Nici un raspuns ?
Slider
Cabelas
Relax-kopyto
Manns
un exemplu am fost luni pe Mures am dat o zi intreaga cu gume si nu am avut nici un tac,iar cand sa lasat noaptea am reusit sa scap cel m ai mare salau pe care l am vazut eu vreodata ,a intrat lA un vobler Rapala SSR de 9 cm cul SFC .
p.s..si eu sunt incepator.
Incerci shad-uri si cum a zis si pif treci si pe voblere daca nu vrea. Incerci naluci pana o gasesti pe cea buna, dar in peioada asta zic ca shad-ul ocupa primul loc.
mie imi plac astea,date in lungul malului:
JSSR,JSR 5-7cm
JSSR,JSR 5-7cm
Muskare, nu fluiera in bisericaMuskMd scrie:sa intrebi asa ceva la multi shalooisti e ca si cum ai fluiera in biserica

Salaul e atat de imprevizibil in cat asi risca sa spun ca nu exista tipare clar definite...
Incearca ce ai, schimba greutatea jigului, viteza de recuperare...
-
- veteran
Si daca nu merge in nici un fel, schimba balta ! Greu de dat o reteta. Atat de multi factori influenteaza la pescuitului incat numai experienta te ajuta pe balta.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
Multumesc baieti,nu cred ca balta este de vina ci mai mult localizarea si ceva care sa ii placa mariei sale salaul,eu pescuiesc cu Relax si Mann's dar nu am avut cine stie ce rezultate,mai mult strapazani ...
Despre big hammer sylver phantom,big hammer city shrimp si cabela's hoochie cookie stiti ceva,se prinde bine cu ele ?