Naluca favorita la salau in octombrie-noiembrie
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Naluca favorita la salau in octombrie-noiembrie
Alte pareri,recomandari ? 

...du-te pe apa si incearca-le pe cele recomandate pana acum .Tiesto scrie:Alte pareri,recomandari ?
Fir intins !
Asa o sa fac Radu,joi merg la o partida si vroiam sa fiu pregatit,serviciul nu imi permite sa ies prea des sa testez ... 

...ce coincidenta , joi sunt si eu liber , pe bune ...sanse sa ne intalnim in aceiasi locatie ???Tiesto scrie:Asa o sa fac Radu,joi merg la o partida...

...prefer iesirile in cursul saptamanii daca se poate
...crede-ma ca din ce ti-au recomandat baietii sunt "arhisuficiente" modelele de naluci , in rest intervine rutina pe apa.
Fir intins !
Posibil
,o sa ma rezum la ce mi-au recomandat baietii si la ce mai am eu,multumesc,fir intins si tie 

-
- utilizator constant
gruburi mici (3'') inchise la culoare .... ,tarate usor si cu pauze pe substrat - nu stiu pe balta dar.. la Dunare au functionat acum o saptamana...la GiurgiuTiesto scrie:Alte pareri,recomandari ?

...totusi cred ca problema e localizarea..

Ai mare dreptate Robert,si eu cred ca localizarea este cea mai importanta si abia apoi naluca,vroiam doar sa stiu cu ce mai prind si alti baieti de pe aici,dupa localizare,o naluca buna cred ca face diferenta ... 

Fiecare balta are unele particularitati cand vine vorba de gume. Cumpara ce-ti recomanda cei care frecventeaza locurile respective. Degeaba iti spun eu de lunker city shaker daca pe balta unde mergi kopyto 058 de 7,5 cm face legea. Nu insemna ca la LC nu vei prinde nimic dar decat sa prinzi 1-2 strapi pe zi fata de 20 cu o guma buna mai bine iesi la o pizza.
dumi_id scrie:Fiecare balta are unele particularitati cand vine vorba de gume. Cumpara ce-ti recomanda cei care frecventeaza locurile respective. Degeaba iti spun eu de lunker city shaker daca pe balta unde mergi kopyto 058 de 7,5 cm face legea. Nu insemna ca la LC nu vei prinde nimic dar decat sa prinzi 1-2 strapi pe zi fata de 20 cu o guma buna mai bine iesi la o pizza.
Buna si pizza

Bine punctat dumi-id ,ai mare dreptate