Naluca favorita la salau in octombrie-noiembrie
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Naluca favorita la salau in octombrie-noiembrie
Eu i-am mai pacalit la silicoane ;Profi Zandertail si Balzer Sirasu (haruto Snake 8 cm) . La cel din urma am avut 70% din capturi...
- George1985
- veteran
Pe Zandertail n-am prins niciun peste.
Mai incerc si cu ele, dar nimic
Mai incerc si cu ele, dar nimic
-
- veteran
Naluca finalului de an, pentru mine, a fost de departe, DAM Effzett Shad de 9 cm. Le-am luat de curiozitate, prima data, si le-am testat la stiuca si salau. Si au avut rezultate foarte bune. Ultimele partide, din octombrie si noiembrie, 90% din pesti i-am prins cu aceasta naluca (stiuca si salau).
Incearca voblere de la caperlan cum ar fi Minnow barn 40si 60 sant foarte eficiente le gasiti la decathlon la 8 lei.fir intins.
Astea sunt pt a cadea naluca mai lin pe substrat. Insa ii imprima nalucii o miscare cam ciudata. Sau cel putin asa mi s-a parut mie...
Intre ape cu capul de jig de la Hammer, dar se poate si cu altele...miscarea imprimata era ferastrau sau zig-zac cum ii se mai zice...speedo scrie:Mai tii minte cum il recuperai pentru stiuca?Tarat pe fund sau continuu intre ape cu jig usor?Daca balta e maloasa sunt bune jigurile alea cu cap "snowboard" sa nu se ingroape?suli scrie:Big hammer il recomand...nu stiu la salau dar stiuca si somn am prins...nu vad de ce nu ar merge si la salau.