Naluca favorita la salau in octombrie-noiembrie

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Ghenadie
veteran
veteran

Re: Naluca favorita la salau in octombrie-noiembrie

Mesaj de Ghenadie » 18 Oct 2013, 19:28

Daca ai luat strapi, inseamna ca deja faci bine ce faci...
Big hamer e o guma buna, dar destul de agresiva...are momentele ei

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 18 Oct 2013, 19:28

Nu exsita naluci prinzatoare oricand si oriunde

Conteza vibratia, marimea si in ultimul rand culoarea si conteza foarte mult cum prezinti plasticul cu jiguri mai grele si mai usoare in functie de adancime.

Poti sa dai prezinti mai agresiv sau mai soft si nici aici nu exista retete, poate sa vrea pe jiguri grele sau foarte usoare, adica power fishing sau prezentari lente si discrete.

Poti sa incerci cu voblere rattlin sau cicade unde conosti structurile si ce este sub apa , tre sa le prezinti jos si foarte jos sa nu dai cu frica ca agati.

Cand se hraneste pe apa inca calda vrea vibratie mai acentuata, pe apa mai rece si cand nu are chef uneori poti sa folosesti vibratii discrete sau fara coada.

Acum vin de la salau si am avut doar 2 tacuri :( in 3 ore de pescuit. Vremea schimbatoare(soare,ploaie si tot asa) l-a pleostit de tot, in rest m-am proptit in ceva chinezi care se zbenguiau de zor dar i-am iertat pentru ca nu aveam chef de drill pe un mal dificil.

suli
senior
senior

Mesaj de suli » 18 Oct 2013, 19:32

Big hammer il recomand...nu stiu la salau dar stiuca si somn am prins...nu vad de ce nu ar merge si la salau.

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 18 Oct 2013, 20:22

Bun silver phantom, favoritul meu de la big hammer, precum si bay smelt, culoare care spre suprinderea mea a prins cand nimic altceva nu a vrut, inclusiv big hammer dar pe alte culori. La relax toate modelele sunt bune, la mann's la fel, orka cu modelul shad si modelul shad tail dar ala de 13cm; slider cateodata; bass assasin am dat putin cu el putin am prins, desi sunt gume prinzatoare; delalande sandra excelente (pacat ca nu gasesc perla de 7 si de 9cm), big bite bait shad.
Concluzia e ca fiecare garla are particularitatile ei si momentele ei, asa cum s-a mai spus, si oricat de multe zgarciuri ai tot ti se pare cateodata ca ala pe care nu il ai e mai bun :D
Urasc atarnatorii!

Tiesto
junior
junior

Mesaj de Tiesto » 18 Oct 2013, 20:35

Multumesc,Stefanflorin sa inteleg ca trebuie sa merg si pe Big hammer ? din astea nu am ... :respekt:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 18 Oct 2013, 23:19

Cand ai prea multe variante posibil sa pierzi ziua schimband naluci una dupa alta.

Tiesto
junior
junior

Mesaj de Tiesto » 18 Oct 2013, 23:36

Stiu asta SVF :lol: dar as mai incerca si altceva :respekt:

Albuletu Alexandru
veteran
veteran

Mesaj de Albuletu Alexandru » 19 Oct 2013, 08:38

Tiesto scrie:Stiu asta SVF :lol: dar as mai incerca si altceva :respekt:
numai sa nu dai in ,,patima celalta'' ( cum de altfel am facut-o multi dintre noi :wallbash: ) ajungand sa avem trusele pline de gume si alte naluci si, odata ajuns pe balta, sa folosesti tot cateva dintre ele, in care ai incredere mare... am pungi intregi de gume pe care le tot port dupa mine si care sunt inca virgine.
oricum m-am convins ca daca nu prind cu cele deja consacrate pentru mine nu prea prind nici cu altele...

p.s. incearca cu incredere lunker city si relax ohio
Nihil Sine Deo

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 19 Oct 2013, 11:19

Da,Lunker City papa bun. :)

Tiesto
junior
junior

Mesaj de Tiesto » 19 Oct 2013, 12:25

Nu Alex,deocamdata ma multumesc in a cumpara 2-3 bucati din modelele si culorile care mie imi plac,numai dupa ce prind cu ele merg sa iau mai multe din modelul respectiv,daca ziceti voi incerc si Lunker city :D

Scrie răspuns