Naluca favorita la salau in octombrie-noiembrie
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Naluca favorita la salau in octombrie-noiembrie
Daca ai luat strapi, inseamna ca deja faci bine ce faci...
Big hamer e o guma buna, dar destul de agresiva...are momentele ei
Big hamer e o guma buna, dar destul de agresiva...are momentele ei
-
- veteran
Nu exsita naluci prinzatoare oricand si oriunde
Conteza vibratia, marimea si in ultimul rand culoarea si conteza foarte mult cum prezinti plasticul cu jiguri mai grele si mai usoare in functie de adancime.
Poti sa dai prezinti mai agresiv sau mai soft si nici aici nu exista retete, poate sa vrea pe jiguri grele sau foarte usoare, adica power fishing sau prezentari lente si discrete.
Poti sa incerci cu voblere rattlin sau cicade unde conosti structurile si ce este sub apa , tre sa le prezinti jos si foarte jos sa nu dai cu frica ca agati.
Cand se hraneste pe apa inca calda vrea vibratie mai acentuata, pe apa mai rece si cand nu are chef uneori poti sa folosesti vibratii discrete sau fara coada.
Acum vin de la salau si am avut doar 2 tacuri
in 3 ore de pescuit. Vremea schimbatoare(soare,ploaie si tot asa) l-a pleostit de tot, in rest m-am proptit in ceva chinezi care se zbenguiau de zor dar i-am iertat pentru ca nu aveam chef de drill pe un mal dificil.
Conteza vibratia, marimea si in ultimul rand culoarea si conteza foarte mult cum prezinti plasticul cu jiguri mai grele si mai usoare in functie de adancime.
Poti sa dai prezinti mai agresiv sau mai soft si nici aici nu exista retete, poate sa vrea pe jiguri grele sau foarte usoare, adica power fishing sau prezentari lente si discrete.
Poti sa incerci cu voblere rattlin sau cicade unde conosti structurile si ce este sub apa , tre sa le prezinti jos si foarte jos sa nu dai cu frica ca agati.
Cand se hraneste pe apa inca calda vrea vibratie mai acentuata, pe apa mai rece si cand nu are chef uneori poti sa folosesti vibratii discrete sau fara coada.
Acum vin de la salau si am avut doar 2 tacuri

Big hammer il recomand...nu stiu la salau dar stiuca si somn am prins...nu vad de ce nu ar merge si la salau.
- stefanflorin
- veteran
Bun silver phantom, favoritul meu de la big hammer, precum si bay smelt, culoare care spre suprinderea mea a prins cand nimic altceva nu a vrut, inclusiv big hammer dar pe alte culori. La relax toate modelele sunt bune, la mann's la fel, orka cu modelul shad si modelul shad tail dar ala de 13cm; slider cateodata; bass assasin am dat putin cu el putin am prins, desi sunt gume prinzatoare; delalande sandra excelente (pacat ca nu gasesc perla de 7 si de 9cm), big bite bait shad.
Concluzia e ca fiecare garla are particularitatile ei si momentele ei, asa cum s-a mai spus, si oricat de multe zgarciuri ai tot ti se pare cateodata ca ala pe care nu il ai e mai bun
Concluzia e ca fiecare garla are particularitatile ei si momentele ei, asa cum s-a mai spus, si oricat de multe zgarciuri ai tot ti se pare cateodata ca ala pe care nu il ai e mai bun

Urasc atarnatorii!
Multumesc,Stefanflorin sa inteleg ca trebuie sa merg si pe Big hammer ? din astea nu am ... 

Cand ai prea multe variante posibil sa pierzi ziua schimband naluci una dupa alta.
Stiu asta SVF
dar as mai incerca si altceva 

-
- veteran
numai sa nu dai in ,,patima celalta'' ( cum de altfel am facut-o multi dintre noiTiesto scrie:Stiu asta SVFdar as mai incerca si altceva

oricum m-am convins ca daca nu prind cu cele deja consacrate pentru mine nu prea prind nici cu altele...
p.s. incearca cu incredere lunker city si relax ohio
Nihil Sine Deo
Da,Lunker City papa bun. 

Nu Alex,deocamdata ma multumesc in a cumpara 2-3 bucati din modelele si culorile care mie imi plac,numai dupa ce prind cu ele merg sa iau mai multe din modelul respectiv,daca ziceti voi incerc si Lunker city