Musca rapitorul pe Luna Plina?

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
vampir
utilizator constant
utilizator constant

Re: Musca rapitorul pe Luna Plina?

Mesaj de vampir » 01 Iul 2015, 05:45

Pp123 eu consider ca este ceva in neregula acolo. Vorbesti mai mereu de pesti totusi mici pt apele de acolo si destul de rari. Ori tu gresesti in tehnica ori peste pe acolo este prea haituit.

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 01 Iul 2015, 08:26

ppscslv123 scrie:Caterinca de bucurestean ce a calcat in scuipat de smecher...

Cum caterinca? Inseamna ca tu vb la caterinca, eu nu am facut decat sa te citez...Uite ce declarai zilele trecute..
ppscslv123 scrie: In schimb, daca vrei sa prinzi mai mult rapitor, atunci nadeste zona de pescuit cu cateva kg de resturi de peste (sau la americani se dau cativa macroi prin masina de tocat carne pt nada).

ppscslv123
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ppscslv123 » 01 Iul 2015, 10:07

Gogol scrie:
ppscslv123 scrie:Caterinca de bucurestean ce a calcat in scuipat de smecher...

Cum caterinca? Inseamna ca tu vb la caterinca, eu nu am facut decat sa te citez...Uite ce declarai zilele trecute..
ppscslv123 scrie: In schimb, daca vrei sa prinzi mai mult rapitor, atunci nadeste zona de pescuit cu cateva kg de resturi de peste (sau la americani se dau cativa macroi prin masina de tocat carne pt nada).
1) Prietene, cred ca ai ceva probleme la procesor pt ca te prinzi cam greu (ca sa te lamuresc: la procesorul biologic ma refer, nu la cel din PC-ul de pe care scrii).

2) In Bucuresti exista doua tipuri de oameni: bucuresteni si tarani de Bucuresti (cred ca stiu din ce categorie faci parte, dar ma abtin sa mentionez ca sa nu de fac de kko). Vrei sa spui ca tu sau multi altii de pe aici stiati pluralul de la macrou fara sa consultati DEX-ul? Trage apa dupa tine ca nu tine vrajeala asta expirata! Cel putin nu la mine... ca sa nu iti mai amintesc ca asta nu-i un forum dedicat gramaticii limbii romane.
vampir scrie:Pp123 eu consider ca este ceva in neregula acolo. Vorbesti mai mereu de pesti totusi mici pt apele de acolo si destul de rari. Ori tu gresesti in tehnica ori peste pe acolo este prea haituit.
Din pacate... este cam prea haituit pestele de aici: de exemplu pe la vreo 12 si ceva noaptea s-a auzit spre pe malul celalalt (aproape de zona in care circula vapoarele) o bubuitura puternica in apa, la vreo 200-300 de metri de sediul Pol de Frontiera (explozie provocata in apa - cunosc bine suntelul). Se mai zice ca in fiecare noapte trece RENEL-ul (braconierii ce dau la curent electric), iar zona este intesata de zeci, poate sute de setci pe zeci de km in stanga si in dreapta (de dincolo de Cernavoda si pana dincolo de Braila). Deja au ajuns braconierii (ce au si autorizatii de pescuit asa... in caz ca-i intreaba cineva) sa se denunte intre ei daca "pescuiesc" pe zonele altor braconieri (cei de la Braila pe astia de aici, cei de la Ghindaresti, Vadu Oii pe braileni... si tot asa). Ma rog, denuntarea nu pare a fi aplicata si folosita legal, pt ca Pol de Frontiera este folosita ca un caine de paza pt braconieri, un fel de protectoare a zonelor de de influenta ale unora ce ii amendeaza pe braconierii "straini"/care nu sunt din zona.

Este trist, dar n-ai ce sa faci.

In fine, treaba cu luna plina trebuie sa aiba vreun efect asupra pestelui, in special asupra rapitorului. Tot in noaptea asta se auzea cum rapeste (mult mai rar), dar parea foarte prudent, ca nu punea gura pe ce nu vibra ca un oblete, platica, caras, etc.
Jurnal Pescuit pe Dunare: writing about passion, reviews & tips

albert.C
veteran
veteran

Mesaj de albert.C » 01 Iul 2015, 10:55

braconieri sunt peste tot....eu diseara merg la pescuit,solunarul este ok...fazele lunii-maine este luna plina..deci o sa vedem...

Paul19992
junior
junior

Mesaj de Paul19992 » 01 Iul 2015, 11:04

Eu am alta parere despre pescuitul pe luna plina .. pe mures cand e luna plina e foarte activ rapitoru mai ales somnu care ataca la siprafata de rupe in noptile cu luna plina ... eu am prins in general aomn pe luna plina ci voblere de suprafata sau la stationar cu montura de suprafata de ex cu montura os sau la giamandura ..... in scimb cu lanseta care pescuiam pe fund prindeam doar moace de maxim 200 de grame la rama neagra daca puneam pestisor nu aveam nici mavar o ciupitura .... avat am prins iarasi bine pt ca , cand e luna plina e vizibilitatea mai buna pe timpu nolti iar avatul se bazeaza pe vaz de cele mai multe ori
Strike Pro number one fishing

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 01 Iul 2015, 11:23

123, dupa ce ca esti prost mai si aberezi pe toate topicurile cu tampenii. Ce ar fi sa te abtii, nu de alta dar faci de ras populatia din zona si apoi crede lume ca toti sunt ca tine, retarzi.
Si nu esti prieten cu mine, eu nu am prieteni de factura ta.

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 01 Iul 2015, 12:06

Gogol scrie:123, dupa ce ca esti prost mai si aberezi pe toate topicurile cu tampenii. Ce ar fi sa te abtii, nu de alta dar faci de ras populatia din zona si apoi crede lume ca toti sunt ca tine, retarzi.
Bag seama ca esti invidios ca tu nu poti face lanseuri de peste 100 m...de ce esti rau, lasa-l sa scrie , pe mine ma amuza teribil. Acum il faci prost dupa ce te-a invatat cum sa prinzi peste nadind cu macroi :)))))

ppscslv123
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ppscslv123 » 01 Iul 2015, 13:53

Gogol scrie:123, dupa ce ca esti prost mai si aberezi pe toate topicurile cu tampenii. Ce ar fi sa te abtii, nu de alta dar faci de ras populatia din zona si apoi crede lume ca toti sunt ca tine, retarzi.
Auzi mai, cioban subteran imbatat de noxele din Bucuresti, te kci pe tine lansand acuzatii fara argumente in incercarea de a castiga nu stiu ce concurs (din mintea ta) de ridiculizare a altora. Daca esti smecher si te tine, de ce nu comentezi on-topic? Ah... probabil ca noxele din Bucuresti te fac sa te simti "high" si ti-e imposibil sa discuti la subiect.

ps: babalac ingust la minte ce esti, parca vad ca ai vreo 50-60 de ani (desi e plin youtube-ul cu exemple de nada de "macroi", ii inveti tu pe altii sa pescuiasca la mamaliga si paine cu undita de bambus sau trestie)
tito scrie:
Bag seama ca esti invidios ca tu nu poti face lanseuri de peste 100 m...de ce esti rau, lasa-l sa scrie , pe mine ma amuza teribil. Acum il faci prost dupa ce te-a invatat cum sa prinzi peste nadind cu macroi :)))))
Prietene, lanseurile cu mult peste 100m se obtin f usor (daca mergi des la pescuit, normal, nu o data pe saptamana sau mai rar). Uite cu ce arunc: lanseta de 2,7m (varf putin rigid), mulineta cu tambur crosscast, tamburul plin, mono de 0,25 si pilker de 24g. Cu mono de 0,20 arunci putin mai departe, doar ca se rupe cam des la lansare.

Si uite asa pescarii lu' peste cu N zeci sau sute de mesaje de pe forumul asta au stricat topicul. Se pare ca nu-i baga numeni in seama in real life, iar aici au gasit prilej sa-si descarce frustrarile.

Pacat ca n-avem moderatori ce sa stearga mesajele off-topic.

ppscslv123
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ppscslv123 » 01 Iul 2015, 15:06

albert.C scrie:braconieri sunt peste tot....eu diseara merg la pescuit,solunarul este ok...fazele lunii-maine este luna plina..deci o sa vedem...
Succes si asteptam rezultatele.
Paul19992 scrie:Eu am alta parere despre pescuitul pe luna plina .. pe mures cand e luna plina e foarte activ rapitoru mai ales somnu care ataca la siprafata de rupe in noptile cu luna plina ... eu am prins in general aomn pe luna plina ci voblere de suprafata sau la stationar cu montura de suprafata de ex cu montura os sau la giamandura ..... in scimb cu lanseta care pescuiam pe fund prindeam doar moace de maxim 200 de grame la rama neagra daca puneam pestisor nu aveam nici mavar o ciupitura .... avat am prins iarasi bine pt ca , cand e luna plina e vizibilitatea mai buna pe timpu nolti iar avatul se bazeaza pe vaz de cele mai multe ori
Good to know... Thanks!

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 01 Iul 2015, 15:39

Macroi123, ai castigat, nu are rost sa ma mai pun la mintea ta, esti cel mai tare pescar. :lol1:

Închis